Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Цитирай Първоначално написано от lips of an angel_F
spored men teq det se nari4at bogati iskat pove4e vnimanie tva da
si kupi6 potni4e za 60-70lv a utre da nqma6 pari za zakuska prosto ne go razbiram az imam nqkolko po- skapi ne6tica v garderoba ma tva ne me prai naduta puika i mamino detence imslq 4e xorata koito imat po golqma pari4na vazmojnost trea si q pazat za tqx a da ne pretendirat s neq

тея които си купуват потниче за 70лв,а на другия ден нямат пари за закуска не са богати,бъркаш доста нещата...

истинските богаташи по никакъв начин не се натрапват,не парадират с това... носят скъпи дрешки,но стилни,изчистени,почти никога няма да видиш богаташ да е фешън или с някви шарении по себе си...
Абсолютно съгласна съм. Познавам доста деца с наистина големи възможности, например едно момче, което си имаше личен шофьор и ми е разказвало как е ходило къде ли не, но не се е надувало и не е презирало нас, простосмъртните. Просто обръщаше всичко на шега и беше весело с него

От сегашния ми клас има момичета с богати родители, носят предимно маркови дрехи, имат скъпи телефони, живеят в гъзарски къщи, но определено като хора са свесни, не парадират с възможностите си, вярно, че не ги и крият, но парите не миришат...Това, че ние в България сме завистлив и прост народ, и само някой да се измъкне от мизерията сме готови да го разкъсаме, само показва колко сме озлобени...Защото истината е, че по цлия свят истински кадърните и предприемчиви хора винаги успяват и биват уважавани, но тук всичко е наопаки, всички трябва да са "равни", нищо чудно, че БСП отново е на власт