- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се сближа с него?
P0m0gnete MI... haresvam edno mom4e...kak da se sblija s nego??? I dvamata sme na 13... dali imam 6ans....
т.7
krem4et0
Ооф и аз миналата година бях така .. И аз бях тогава на 13,ноо той беше на 15Не знам как стана,но ме хареса
![]()
Харесвах го много,но 1-во не правих нищо,той взе постоянно да прави някакви намеци,да се закача даже го бяха чули да казва на 1 от неговия кл че ме харесва..А и той беше най-добър фр с братовчед ми и на него си беше признал..Не знам опитай се да му приблечеш вниманието :P Успех
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
хахахаа сетих се за моите истории![]()
това че не е отличник не означава че няма да те хареса и не означава че е лошо момче ама каот кажете лошо момче ме избушва много на смях![]()
имаш ли шанс мии що пък да нямаш![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
не нямате шанс (:
Интересно как на 13 е от типа "лошо момче"?
Както и да е. Поговори си с него, появи се на място, където той обича да ходи, разбери какво харесва. Прояви интереса си към него и ако той те харесва нещата ще станат.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ами обле4и се по секси или промени нещо във външния си вид за да му привле4еш вниманието,прати му някой друг зака4лив поглед...просто целта е да го накараш да направи 1-та кра4ка-от там насетне е по лесно.успех
Като ти гледам ника,ти най-добре знаеш как да се сближиш с него....секси![]()
![]()
tva s nika nqma ni6to ob6to ...spored fr sum mn g0tina ama tva ne ozn 4e moga da se sprqva s tui mom4e :d
Тва прозвуча доста...хм...нескромно ?spored fr sum mn g0tinaНяма нищо,простено ти е,на 13 си,нормално е приятелите ти да се опитват да ти вдигат самочувствието. И да не е офтопик:
Той е на твоята възраст.Съответно същия акъл.Той не е "лошо момче",а просто пикльо търсещ внимание,като върши глупости и се прави на интересен
Не че нещо ама не мисля че имате шанс...![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
to i az ne mislq 4e imam koi znae kuv 6ans ama .... yjasno mi e....![]()
Интересно...дали темата не е ебавка..?![]()
![]()
Бтв щом е "лошо" момче насочваш пистолет в главата му и казваш "Йо,генгстъ!" и ти е вързал на секундата...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не знам, как може да си отличничка, като пишеш Help mi, но това е друг ?
++++++++++1Първоначално написано от magi_megi
![]()
So free
Първоначално написано от broken_princess_
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Mi kogato go viidi6 go zagovori... Ako ima skype my pi6i ... I kogato mine malko vreme go pitai dali iska da xodite na kafe.. ili da izleznete... Ne6to ot toq sort![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
да се облече секси на 13 ?!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Олелеее, това АЗ ли съм го писала????!Ужас, каква съм била :/
![]()
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.