- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам маЛък прОблем.pLs HeLp!!
ZdraveitePredi okolo 4 meseca se zapoznah s edno mom4e.Nego poznavah dobre,no ob6tite ni priqteli mi kazvaha 4e e syper 4ovek.Toi po4na taka da kaJa da me zaRibqva..Az ne my se vr1zvah,no go opoznavah i razbirah 4e naistina na6ite priqteli sa praVi.Skoro sleD tova razbrah,4e hodi s moq priqtelka,s koqto ne sme nikak blizki sega,no predi vreme bqhme mnogo dobri priqtelki!Predi okolo sedmica toi mi spodeli,4e yjastno mn me haresva,iska da e s men i 4e kolkoto i da go otrqzvam toi nqma da se otkaJe..
Mnogo e mil s men,postoqnno me t1rsi i mislq 4e i az po4vam da go haresvam.No tq,"priqtelkata mi" ne znae ni6ty!NE mi e dobre taka,sqka6 vsi4ko pravq zaD g1rba i(v1preki 4e ne e imalo ni6ty m/y men i negy)!Neznam kakvo da pravq
Molq vi daite mi nqkak1v s1vet.Blagodarq preDvaritelno
![]()
Еми поговори с него за "приятелката ти" ..Ако каже,че не я харесва и ще скъса с нея,ако ти предложи тръгни с него,ако каже,че няма да къса с нея и ще я лъже или и кажи,или го зарежи..Разбирам,че не сте приятелки и според мен няма за какво да се притесняваш.Какво си виновна ти,че той харесва теб,а не нея?Успех!!![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
хахаха имала съм подобна история само дето аз бях "приятелката"не че ми пукаше за момчето но все пак не ми стана много приятно.
по твоята тема продължавай да се занимаваш с него и поговори за приятелката какво ще прави разбери дали е готов да бъде с теб и ако е така действай![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз с такива не се занимавамУж много те харесва,супер е мил с тебе.Е,да ама си има гадже,нали ? Замисли се.Щом сега се "зарибява" с друго момиче зад гърба на приятелката си,какво ще е ,ако стане гадже с теб ? Ти ще си на мястото на тази твоя бивша приятелка ,докато той се зарибява с някакво момиченце.Не прави това,което не искаш да ти се случи на друг !!! Такива като това момче не се променят ! Те си работят на два терена.Хем харесват някоя,хем си и имат и гадже-за по-сигурно,ако оная,дето свалят ги отреже.
Мисли с акъла,не с хормоните си
![]()
~*RoNi*~ , mislela s1m za tova i moje bi to4ny tova e 1 ot ne6tata,koito me spirat ..![]()
Е с приятелката ти сега нали не сте много близки? Не може да мислиш за всички. Ако толкова държиш, кажи й какво става между теб и момчето. Това не означава обаче, че трябва да се съобразяваш с нея.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Постави му ултиматума или ти,или тя и му виж отговора.Ако започне да увърта-бъди убедена,че съм права в предния си пост![]()
еми кажи му истината-4е го харесваш и искаш да тръгнете,но ти е малко кофти зарад пр му
cinderella_gugutka-Mi kogato sme govorili za tova s1m my kazvala,4e nqma smis1l za6toto neiskam da se karam s neq..no ne s1m my kazvala,4e zapo4vam da go haresvam.
Не, нЕ, Не да не си посмяла да се вържеш на момчето, вземи поговори с приятелката си сближете се отново, та то този случей почти на всеки теен се случва и на мен така...да и аз бях фр-то но както и да е..... двоумих се, но от това което знам за момчетата и от предишните ми връзки, не моляти се на 100000000% предпочитам приятелката си, а ти дори не го харесваш.......мИла зарежи това момче!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
оХх съгласна съм с всички и още повече се объркахНо все пак БЛАГОДАРЯ Ви мНого за искрените коментари
![]()
![]()
Според мен най-добре е да поговориш с него за вас ! Какво мисли да правите за по-нататък,дали ще продължава да ходи с тая твоя уЖ приятелка..Можеш наистина да му поставиш условие да я зарежи и може би след известно време да тръгнете за да моЖе тЯ да го е забравила поне малко
Сама ще си решиш
![]()
УспеХ
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли че ако тя беше на твоето място щеше да се чуди...?
Това е въпроса .....![]()
моя съвет е да си поговориш първо с него-дали я харесва..ако ти каже че не я харесва поговори и с нея![]()
..така като че ли ще е най-добре
Този твоят ерген защо първо не реши баш какво иска. Какво е това ходи с нея, ма нямало да се откаже от теб. Аман от такива!![]()