- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- стара любов ^.^
днес се регнах тук и искам да ви разкажа една случка..
преди 6 месеца се запознах с едно момче..беше много сладичък,с много добър характер и едно от най-важните неща (за мен) ..беше девствен..щот останаха много малко тия дет са
..
та така..пишехме си в скайп и се уговорихме да излезем..та излязохме ние говорихме си разни неща,изпрати ме до нас и се прибрахме после си писахме 7-8 дни и той спря да пише..запознах се с неговия най-добър приятел и почнахме да излизаме компанийка мой фр и техни фр.. ^.^ ..толкова много харесвах тфа момче и имах чувството че и той..излизахме 3-4 пъти,моите приятелки изгубиха интерес и аз нямаше как да излизам сама с тях и естествено пак "загубихме връзка".
и такам..след 1 месец почнахме да си пишем отново.сваляхме се ала-бала и той искаше пак да излезем..съгласих се.излязохме ам кфо стана-заваля.и той ми предложи да ходим в тях да гледаме филм..говорихме си,сваляхме си се..и разбира се гледахме филм.както си гледах като се обърнах към него и той ме целуна.така и недогледахме филмасъбличахме се и там квото правихме (не сме правили секс)..и аз трябваше да си ходя..стояхме на вратата и се целувахме 10-15 мин..на другия ден не пишеше в скайп,нито ми звънеше..почувствах се като леко момиче така да се каже
той си излизаше с др момичета и все едно не му пукаше кво сме правили на предишния ден..
и след 2 седм се скарах с някфа тяхна фр..той почна да ми пише да не се ебавам с нея и някфи такива..аз бях ядосана и почнах да пиша някфи гадни работи..напсувахме се,блокирахме се и месец и половина нищо..;сс
преди 3 дни той ме отблокира и ми се извини че се е държал така гадно и че не е бил прав за онова момиче..мен лично тая постъпка много ме изкефи..пишем си досега и пак се сваляме..мисля че скоро ще ми предложи пак да излезем..
кфо да правя..плс помогнете щото и досега нз що за човек е ;(
[/b]
ммм това момче незнае какво иска.мисля че те използва по някакъв начин 2-3 пъти стигате до фазата да ти предложи и той сякаш бяга.незнам дали трябва да пробваш пак с него
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
popitai go kakvi mu sa namereniqta kam teb i do kade mojete da stignete dvamata,v protiven slu4ai vrazkata vi e edin kragovrat.ti ,oba4e v temata ne kazva6 za tvoite 4uvstva kam nego,ako mn ti haresva i ti predloji da tragnete-tragni s nego no predi tova si pogovorete!ako pak nqma6 4uvstva kam nego nedei go hva6ta,i vse pak ti sama si re6ava6.
Руса кукличка
Аз също мисля,че трябва да говориш с него,за да се разберете накрая какво искате един от друг.
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
ами аз написах че супер много го харесвам..
няма как да говоря с него в смисъл ние много се учуждихме от оная случка..
мерси на вс![]()
Не си ли забелязала,че идва при теб само когато си иска?
щом няма как да го питаш чакай да видим дали ще те сваля пак тогава се пробвай пак пък каквото стане![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
написаното супер много се доближава до отношенията между една приятелка и ПОЧТИ![]()
![]()
гаджето й. Той не знае какво иска и си пишат по 1 седмица, после се блокират за 2 ... Идеята ми е, че щом момчето не е избрало до сега как да се държи с теб - няма смисъл да се занимаваш с него
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Зарежи го, толкова много свестни момчета има...Той явно не те заслужава![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Е, ако мислиш, че ше издържиш на още едно зарязване и отчуждаване тръгни с него!![]()
тоя е от момчетата тип "днеска съм тука,утре не "питай го направо иска ли да стане нещо повече м/у вас .. ако не
зарязваш го .. xD
момчета бол :P не го оставяй да се държи с теб така ..когато му скимне да те привиква после да се прави на дръж ми шапката![]()
![]()
no doubt-don't speak
ми да де..хубаво обаче като го харесвам толкова много![]()
Вярно, че това си е голям проблем!Не съм много сигурна, но един сериозен разговор с него може да свърши работа!
еми тогава го накарай да се чувства по същия начин ... накарай го някак си да ревнува и да видим как ще реагираако почне с някви докачливи въпроси веднага ще разбереш, че му пука за теб и т.н.
успех !![]()
no doubt-don't speak
Е, нали сега пак се свалят? Какво казваш, че сте се отчуждили? Питай го какви са му намеренията. Ако не искате едно и също, по-добре не се захващай отново.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ааа,не,режи го,не си заслужава,както се е държал гадно преди зарад няква лигла така ще го направи пак.на него е му пука особено за теб-само ти страдаш![]()
Зарежи го, толкова много свестни момчета има... Но той явно не те заслужава![]()
![]()
...
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....