- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плс Помогнете :П
зна4и искам да ми помогнете..искам да правя секс с едно моми4е не моята възраст 15 годишни.. тя е умееща в тези работи и като съм и намеквал 4е искам да правя секс с нея тя ми казва директно 4е и тя иска... само ме е срам като я викна в дома уш да гледаме (филм) как да подходя към работите да запо4на плз помогнете и мерси предварително :П
ПРАВЕТЕ СЕКС С ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!
+1Първоначално написано от ~*RoNi*~
So free
Emi vikniq uj da gledate film...![]()
![]()
i po nqkoe vreme na filma zapo4ni da q celyvash po ystata vrata i she stane rabotata shom tq iska uspeh
![]()
Първо порасни. Момичетата не са ходещи вагини. Ако все още ги виждаш по този начин, още ти е рано да се забиваш с когото и да било. Няколко неща ще ти подскажат, че си психически готов да правиш секс с момиче (независимо дали досега си правил или не):
Не гледаш/харесваш момичето само защото има къде да си навреш оная работа. Интересуваш се от нея като човек, харесваш характера й, изпитваш нещо много повече от сексуално желание (без да я познаваш).
Когато разбереш какво чувстват момичетата по време на секс и понаучиш малко женска психология. За момчетата секса може да е само физически. Момичетата го приемат и емоционално.
Когато започне да ти пука за това как ще се чувства момичето ако спиш с нея и я оставиш после.
Абе момчета и момичета, започнете да се целувате и обичате и то не само по време на секс! Може ли така да гледате на интимните отношения?!
Поздрави и опитай първо да си намериш гадже, пък тогава мисли за секс.
ами като гледате филма по4вате с натискането,обарването,съб ли4ането и нататъка се сещаш![]()
бъди мн нежен и не бързай...
Във всички раздели ли смяташ да я пуснеш тая тема. Спх не е объркал раздела има я и в секс идиот.
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Не съм веща в занаята, но това мнение е най-точното от всички пуснати до сега.Първоначално написано от maybelline
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
аа ти сигурно се базикаш щот аз не вярвам че си на 15 че ти се прави секс добре ама че си намерил и 15годишна която също иска.аз те съветвам да порастнеш още 3години и чак тогава да си играеш.незнам доста ме очудихте....![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от gothic_angel
+3![]()
ама са по темата ми гледаи филма да е скучен и да и писне и да прави всичко друго,но не и да го гледапо средата на филма вече почти като е заспала я опани докато спи само леко да нея сабудиш
![]()
![]()
![]()
Ами права си ... хах само като си представя ,че допреди 5-6 месеца аз не възприемах нещата така ...Първоначално написано от maybelline
и от мен едно : ако обичаш някой целта ти е не да спиш с него ... а по темата : а бе какво ти става О>о на 15 сте бе ... още не знаете кое за какво служи секс ще ми правите ...
![]()
![]()
Офф, ти ако не можеш да я предразположиш, по-добре не се хващай.Блъсни 1 мазна за нейно здраве и да се оправя.
Момичетата не са ходещи вагини.
От кога това- нещо съм проспал последните няколко години,явно светът се е променил![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не гледаш/харесваш момичето само защото има къде да си навреш оная работа. Интересуваш се от нея като човек, харесваш характера й, изпитваш нещо много повече от сексуално желание (без да я познаваш).
Ти май не разбра,че просто им се прави секс и на двамата,а?
Когато разбереш какво чувстват момичетата по време на секс и понаучиш малко женска психология. За момчетата секса може да е само физически. Момичетата го приемат и емоционално.
Разправя ги тея на някой друг.Момчетата са също толкова емоционални,колкото и момичетата.Ама явно не ги познаваш такива.Това не пречи да има и такива,които го правят за спорта,но не ми казвай,че за нас е само физическа нужда-недей,моля те.А и си противоречиш с предишната стрелка...
Когато започне да ти пука за това как ще се чувства момичето ако спиш с нея и я оставиш после.
Ако искаш ми вярвай,но момичетата,които заебават момчетата след секс са повече...
Абе момчета и момичета, започнете да се целувате и обичате и то не само по време на секс! Може ли така да гледате на интимните отношения?!
Очеизбодно-явно може.Колкото момчетата трябва да си задовляват от време на време нуждите със скес,толкова и момичетата.Ако няма с кой си посягат сами.И не съм срещал човек,който да си гали ръката и да я целува след като я е използвал за задоволяване.Не че няма,но това са сексуални извращения(медицински термин)
По темата каняш я на тъп филм и ръгаш ПРЕДИ да е стигнал до половината,защото може да си тръгне иначе-никой не е длъжен да търпи таква тъпотии![]()
na 15 xaxhahxahxahh i q bivalo xahxha x xex ex e xe x e FILMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
става все по хубаво и хубаво....