.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    софия

Вярно ли е ?

Приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство НИКОГА

Мега фен Аватара на babity
    Ъм... зависи и от двамата. Аз например искам да съм си приятелка с бившия (за първи път съм така благосклонна към бивш), ама той не ме понася, тъй че... зависи!

Не...Освен при смърт де...тогава наистина не може...олигофрен/ка ли си че питаш такива тъпи въпроси?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

I don`t care,защото трудно се среща истинската любов.Това,че някои хора се влюбват по 26 часа в денонощието е друг въпрос,за тях няма приятели,няма роднини

никога е прекалено силно дума.не мисля че е невъзможно никога да завърши с приятелство.зависи си от хората....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    никога е прекалено силно дума.не мисля че е невъзможно никога да завърши с приятелство.зависи си от хората....
    +1
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    +1
    Желязна Девица

Да смятам ,че тази сентенция е много правилна.Разбира се всяко правило си има изключенията,но са малко.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Вярно ли е ,че имаш айкю, равно на стайна температура?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Почти невъзможно е, но след време (месеци, години..) същите тези хора, които са се обичали, може и да могат вече да бъдат приятели.. Но аз не мисля, че ще бъде пак възможно, защото знаете ' където пак е текло, пак ще тече.. ' така, че ако е била силна любовта между двамата и единия е отрязъл другия нищо няма да помогне освен напълно изоставяне..завинаги..

Град
    Испания

Re: Вярно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от sevibg
    Приятелството може да завърши с любов, но любовта с приятелство НИКОГА
    Зависи..
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

абе вие в шок ли сте
    -не смятам че има момчета,които са готови да са приятели след връзка-те такав дзвер нема!Тва че момичетата си го въобразяват си е техна работа

Град
    Бургас - там край морето
    Напротив.. преди време обичах адски много едно момиче.. не бяхме много време заедно ,но не беше и малко .. сега в момента (минали са 4 години от както се разделихме )мога да кажа ,че ми е приятелка .. когато излязах с нея имаше някакъв скрит интерес но нищо повече.. така че мисля че е възможно отново приятели ,но зависи за какво приятели.. не става тя да почне да споделя за интимни проблеми с приятеля си примерно или нещо такова и ти да я изслушаш без да се поставиш на мястото където си бил преди

Град
    Between The Hell and The Heaven
    що па да не завърши с приятелство
    аз сега с колко момчета с които сме се "обичали" съм приятелка
    както някой преди мен каза-зависи от хората(бих добавила и от причината за раздялата)

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Вярно ли е ,че имаш айкю, равно на стайна температура?
    you RULZZZZZZZZ

по темата : поне при мен не се получава...но полагам осилия да се проминят нещата

Не е вярно аз съм приятелка и то мн добра със всички момчета които съм ходила..тва да се намразваш и да не се поглеждаш с този човек са напълно детиснки истории все пак не можеш да кажею че мразиш някой когото до вчера си обичал! Както се казва Когато кажеш на някой че го мразиш всъщност не е така просто не можеш да му кажеш че все още го обичаш!!
    ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!

Цитирай Първоначално написано от Pliushinka
    Не е вярно аз съм приятелка и то мн добра със всички момчета които съм ходила..тва да се намразваш и да не се поглеждаш с този човек са напълно детиснки истории все пак не можеш да кажею че мразиш някой когото до вчера си обичал! Както се казва Когато кажеш на някой че го мразиш всъщност не е така просто не можеш да му кажеш че все още го обичаш!!
    тва последното ми хареса ще си го запиша някъде....

ZnaI CenAta sI.. nO ne se ProdaVai!!!

При мен се получи приятелство след любовта,но чак след 2 години в които се държахме като непознати

Град
    РЮАР
    Не е верн0..Т0чка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си