Момичетата не са ходещи вагини.

От кога това- нещо съм проспал последните няколко години,явно светът се е променил

Не гледаш/харесваш момичето само защото има къде да си навреш оная работа. Интересуваш се от нея като човек, харесваш характера й, изпитваш нещо много повече от сексуално желание (без да я познаваш).

Ти май не разбра,че просто им се прави секс и на двамата,а?

Когато разбереш какво чувстват момичетата по време на секс и понаучиш малко женска психология. За момчетата секса може да е само физически. Момичетата го приемат и емоционално.

Разправя ги тея на някой друг.Момчетата са също толкова емоционални,колкото и момичетата.Ама явно не ги познаваш такива.Това не пречи да има и такива,които го правят за спорта,но не ми казвай,че за нас е само физическа нужда-недей,моля те.А и си противоречиш с предишната стрелка...

Когато започне да ти пука за това как ще се чувства момичето ако спиш с нея и я оставиш после.

Ако искаш ми вярвай,но момичетата,които заебават момчетата след секс са повече...

Абе момчета и момичета, започнете да се целувате и обичате и то не само по време на секс! Може ли така да гледате на интимните отношения?!

Очеизбодно-явно може.Колкото момчетата трябва да си задовляват от време на време нуждите със скес,толкова и момичетата.Ако няма с кой си посягат сами.И не съм срещал човек,който да си гали ръката и да я целува след като я е използвал за задоволяване.Не че няма,но това са сексуални извращения(медицински термин)

По темата каняш я на тъп филм и ръгаш ПРЕДИ да е стигнал до половината,защото може да си тръгне иначе-никой не е длъжен да търпи таква тъпотии