.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

айде моля ви помогнете

зна4и искам да ми помогнете..искам да правя секс с едно моми4е не моята възраст 15 годишни.. тя е умееща в тези работи и като съм и намеквал 4е искам да правя секс с нея тя ми казва директно 4е и тя иска... само ме е срам като я викна в дома уш да гледаме (филм) как да подходя към работите да запо4на плз помогнете и мерси предварително :П

Голям фен
    Abre 4oek ko ti staa ? ko tolkova ima da se 4udi6 i da mu mislish ?
    4aka6 moment kogato uvas e svobodno i i kazva6. sam 6te sam unas ... ela mi na gosti ... tq 6te ti razbere nameka! nqma nikva pri4ina da se pritesnqva6! DEISTVAI ! Uspeh
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Пич тия работи не можем да ти ги обясним.
    Как как!?
    Почвате да се целувате и натискате ала бала. Почваш да я събличаш и тя ако не почне тебе си даваш така. Апа ако ти каже нещо от сорта на: "ти няма ли да свалиш нещо" казваш: "еми аз чакам да ми помогнеш ;=)" И така. Презерватива или в джоба или до нощното шкафче. Нема се стегаш като тряя го сложиш да не увисне анакондата и сичко е точно .
    После ебеш ебеш и после заедно в банята за 2 тур. Като излезете 3 тур и после пафкаш една и заспиваш като пън.
    Изпълниш ли т'ва си истински мъж
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

xaxaxa abe kaji i direktno i da se znae

Или кзваш директно или по време н филма целуфки глупости игра на пръсти ръце и после то е ясно.
    FuCk U ALL :*

ЧаЛгА'ФеНоВе :*

Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Или кзваш директно или по време н филма целуфки глупости игра на пръсти ръце и после то е ясно.

+1 i ne zabravqi da si vzeme6 prezervativi
    i DA OT TEB SE O4AKVAT

Голям фен
    Кажи и яла са ебем .. в нас и тва е лол

тя е умееща в тези работи и като съм и намеквал 4е искам да правя секс с нея тя ми казва директно 4е и тя иска...
    Щом е така защо се спичаш пич ? Като дойде у вас по време на филма целувки , нетискане и така нататък . И да не забравиш презервативите !!!

П.С. От любопитство искам да попитам до сега не си ли правил секс ?
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    a ti....ot kade znae6,4e e dobra v tezi raboti?!prosto i pokaji interesa si 4rez ob6tuvane a tq "6tom gi razbira ne6tata" 6te se seti sama i eventualno,ako te haresva 6te ti pusne
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Софя

..................

не се спичай това е много кофти а ако не си павил секс още .... намери си някоя приятелка ..... помоли я да те научи и после викни тая мацка и ти я изчукай ..... а ако нямаш аз ще дойда да те ....... и след това няма да имая проблем

Голям фен
    няма за ко да се дертиш
    чакаш удобния момент малко страстни целувчици,прегръдки,
    неволно уж поставяне на ръката ти върху нейното тяло и така.
    Няма страшно-не мисли за провала,мисли за чудесното ти представяне!

Покани я у вас пусни филма (най-добре да е адски тъп) и ако тя не ти се нахвърли поеми нещата в твой ръце почни да я целуваш послетепенно я разсъблечи същевременно и ти сваляй дрехи след това целувки навсякъде и т'ка а щом тя е по опитна всичко ще се нареди...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

е па как гледкате гледкате ии почвате се целувате после натискане ии то си става малко стриптииз ии така кат е опитна тя ще те насочва
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Ако действително е по-опитна може и да се впечатли ако първо си поиграеш с езиче под гащичките и ама не прекалявай. После вдъхновението само ще ти дойде ако вече не ти е скочила

Re: ..................

Цитирай Първоначално написано от SeXy_BeBe
    не се спичай това е много кофти а ако не си павил секс още .... намери си някоя приятелка ..... помоли я да те научи и после викни тая мацка и ти я изчукай ..... а ако нямаш аз ще дойда да те ....... и след това няма да имая проблем
    tyk i takiva li oslygi se predlagat ve4e......... nqma lo6o

Град
    Софиъ

Re: ..................

Цитирай Първоначално написано от SeXy_BeBe
    и аз съм на 15, девствен съм. Искаш ли да си поиграем

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Подходи нежно и внимателно
    No matter where you go, there they are...

Мега фен Аватара на amatorium
    Q si piini edno i derzai...
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си