- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ ОТЧАЯХ СЕ ДО ПОЛУДА!!!
много харесвам едно момиче тя дали ме харесва![]()
И ние точно как да разберем дали тя те харесва?
еМИ НЕЗНАМ СЕГА КАТО КАЗВАШ МНОГО МАЛКО ИНФО САМ ДАЛ ОК ТОГАВА ЗНАЧИ ТЯ СЕ КАЗВА ИВЕЛИНА АЗ СЪМ ДАМЯН...КОЛКО ПРОЦЕНТА МЕ ХАРЕСВААа??!?!?
Ъъъ... човек без друга работа?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
По Фен ТВ има едно "д-р Любов".. пишеш си името, нейното и ВЕДНАГА ти изчисляват. Смс-ът струва мисля 2.40лв - ама пък ще ти реши проблемите до 1.Първоначално написано от pomo6tplz
ъъ намери си гаже
Дам,сега беше напълно изчерпателенПървоначално написано от pomo6tplz
Тя те харесва 0%.Доволен? Чакам си темата "Искам да се самоубия,тя не ме харесва"
Нека си намери свестен лекар.Първоначално написано от haterkata
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
недеите да с елигавите не е смесно от една седмича си тарся гадзе и се тревозех за бивсутуПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
пс тоя докмторт фен тв сте го вида вецерта благодаря
и ти искаш да каже6 4е наистина 6те прти6 смс![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
ако вярваш на тея глупусти дето ти изчислява
търси в гугъл love calculator!
ама су тъп де!![]()
Raise your fist!
харесва те, не се безпокойтя ми каза
bii si edna chikiq i otivai q pitai napravo TAKA TI HARESVASH LI ME ?? I POSLE AE DA PRAVIM KEKS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zn li kfa mi e ideqta?? slagash edna tfoq snimka i pishesh ot doly : Kazvam se Damqn na ... god tursq momi4e s ....... i te 6ter se navudqt tyka :Pa drygata mi ideq e pak da slojish snimka i momi4etata dasi kajat mnenieto dali si hybav dali si grozen i koito sa pove4e zna4i tfa misli i momi4eto ti :P:P:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Втората идеа е по-яка!dolce_lady94
МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2008 5:38 pm Заглавие:
zn li kfa mi e ideqta?? slagash edna tfoq snimka i pishesh ot doly : Kazvam se Damqn na ... god tursq momi4e s ....... i te 6ter se navudqt tyka Razz Very Happy a drygata mi ideq e pak da slojish snimka i momi4etata dasi kajat mnenieto dali si hybav dali si grozen i koito sa pove4e zna4i tfa misli i momi4eto ti RazzRazzRazz![]()
![]()
![]()
абе има ли някоя вра4ка в тоя форум???тя ще е мн полезна в слу4ая
даа не трябваше да чета тази "смислена" тема....![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ти на смс-и ли варваш??![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Хаах...Ами как се държи тя с теб? Показвала ли е няккаъв интерес..Дори и да е показвала, може да и допадаш само като приятел. Зависи от много неща.