- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
90% от момчета които познавам си ги махат и ..да по яко си е някакви гладички краченцаа от скоро и доста момчета си махат и по ръцете ..но и това ми харесва :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абе,на мен ми е все едно дали гаджето ми си маха космите или не...Но предпочитам да не го прави.Не намирам за нормално момче да се епилира.Все пак не е момиче!
Еми зависи от това колко са му космати..ако са нормално космати мисля че е излишно..
Да в "детската" възраст(нека така я наречеме),може и да се бръснат.Но замислете се,има ли жена която не иска стабилен,внушителен мъж до себе си?Мъж без косми,кожено портмоне и хубав часовник не е мъж!Вярно,че от косми до косми има разлика,но...
Аз имам много косми по краката и под мищниците имам и си ги връзвам на панделка![]()
Аз лично си ги махам по краката, ама само лятото.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от eveto_xx
Определено не е нормално момче да си епилиа краката.![]()
Don't worry, be happy!
Не энам дали съм писала,ама ще си кажа пак.
Нормално е!
Аэ продпочитам момчета с гладки крака.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
+1Първоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
Суетата.Моят любим грях.
абе я се ебете бе, естествено че не е нормално! ако не е някой футболист е педераст 100%
аз лично съм ги коламаскирал 2 пъти от чисто любопитство и не останах приятно изненаданмного беше тъпо, хубаво че бях малък и глупав - сега съм по-голям и не ги барам
а пък си имам най-готиното момиче и хич не и е проблем, даже се кефи да си играе с тях![]()
по-здрави!
Е.. ти си егати ГАЛФОНА .. по-тъп от твоя пост няма.. защо футболистите и др момчета, които се поддържат трябва да са педераси .. сам ли си се убедил в това? Да не ти е цепнал някой дупарата ..Първоначално написано от assd
Голям кеф е да си играеш с космите ... ООо да .. с ластичета връзва ли ти ги пфпф .. съгласна съм с горното мнение .. ЖЕЛАТЕЛНО Е ! .. много по-яко е да си гладък отколкото като горила ...... тцтцтц
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
^ абе пикло, първо чети какво съм написал - ако е футболист е нормално да се обезкосмява щото се поти
второ съм поне с 5 години по-голям от теб и имам повече опит с жени, не с дрисли на 14г , нито една нормална жена не съм срещал която да и пречат космите по краката
а сегашната ми приятелка е със сигурност много по-готина от теб и космите хич не и пречат! поздрави и си мери думите друг път! не е културно да обиждаш, но защото ти така правиш - си позволявам и аз...
Ти си яко СПРЕЛ бе, пикла на някой друг ще викаш ! Като не е футболист няма право да е обезкосмен ли бе ? Що трябва задължително да е педераст ? пфпф .. ако си с 5год по-голям от мене незнам какво търсиш в този форум пише ТИЙН проблемабе я се ебете бе, естествено че не е нормално! ако не е някой футболист е педераст 100%.. айде да не убидя с това някой друг .. но ако си толкова ГОЛЯМ имаш много тъпо мислене .. SORRY !
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
тука пък се пита нормално ли е, аз казвам според мен дали е нормално. никой не пита кой има право и кой не. пък че не съм тийн кво ми пука, когат осе регнах бях тийн налиПървоначално написано от kapinka
![]()
иначе всеки със вкуса си, казвам просто че едни косми не са толкова важни в една връзка! ама то до 20 едва ли някой е имал нещо сериозно, включително и аз де. ама сега мога да ти кажа че космите където и да е и такива дребнавости са на толкова заден план че е все тая със или без косми
лека вечер, не съм тука да се обиждаме (затова ако си се засегнала се извинявам) а да става интересна дискусия
Естествено че е нормално ако е някав космясал![]()
nqma ni6to lo6o da se epilira ili brusne.li4no na men mi haresva nz za6to go zvurzvam s podrujkata i higienata.no posledno vreme vsi4ki mom4eta si obezkosmqvat krakataza6to trqbva da sa geiove tova 4e otdelqt tolkova vreme za vunniq si vid ne e lo6o no puk ima mom4eta koito naistina prekalqvat.da hodqt na kozmetik ,manikiu,pedikiur masaji i tova tineiidjuri e smeno 4ak
ти си геи
Ами аз лично предпочитам да няма косми по краката даже ми е малко глусно от космати крака![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
всеки човек е различен...някои момчета си епилират краката ,други не ...но според мен вече прекаляват ..не стига че си бръснат краката ами някои си слагат пудра ..правят си маникюр..педикюр ...че то не остана почти нищо мъжко в тях![]()
въпрос на вкус..но ако са ти мн големи и черни космите е хубаво да ги махаш..![]()
А дали е норамлно да е нормално момче да си епилира краката? Как мислите?![]()
![]()
еми на мен не ми допада много тази идея ама всеки си знае
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
абе в днешно време не мойш да различиш момче ли е или момичеимаше време когато само момичетата и жените си епилираха краката ...
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]