.
Отговор в тема
Страница 10 от 14 ПървиПърви ... 67891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 326
    Мега фен Аватара на mynichka
    90% от момчета които познавам си ги махат и ..да по яко си е някакви гладички краченца а от скоро и доста момчета си махат и по ръцете ..но и това ми харесва :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Абе,на мен ми е все едно дали гаджето ми си маха космите или не...Но предпочитам да не го прави.Не намирам за нормално момче да се епилира.Все пак не е момиче!

Град
    In your pink dreams.. :]
    Еми зависи от това колко са му космати..ако са нормално космати мисля че е излишно..

Да в "детската" възраст(нека така я наречеме),може и да се бръснат.Но замислете се,има ли жена която не иска стабилен,внушителен мъж до себе си?Мъж без косми,кожено портмоне и хубав часовник не е мъж!Вярно,че от косми до косми има разлика,но...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Аз имам много косми по краката и под мищниците имам и си ги връзвам на панделка

Аз лично си ги махам по краката, ама само лятото.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Разбира се, че е нормално, като му пречат Някои хора твърдят , че е гейско, но според мен няма лошо Това показва ,че въпросното момче се поддържа

Голям фен
    Определено не е нормално момче да си епилиа краката.
    Don't worry, be happy!

Град
    Sofiq
    Не энам дали съм писала,ама ще си кажа пак.
    Нормално е!
    Аэ продпочитам момчета с гладки крака.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Не энам дали съм писала,ама ще си кажа пак.
    Нормално е!
    Аэ продпочитам момчета с гладки крака.
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен
    абе я се ебете бе, естествено че не е нормално! ако не е някой футболист е педераст 100%

аз лично съм ги коламаскирал 2 пъти от чисто любопитство и не останах приятно изненадан много беше тъпо, хубаво че бях малък и глупав - сега съм по-голям и не ги барам
    а пък си имам най-готиното момиче и хич не и е проблем, даже се кефи да си играе с тях

по-здрави!

За мен е не само нормално,но и желателно!

Цитирай Първоначално написано от assd
    абе я се ебете бе, естествено че не е нормално! ако не е някой футболист е педераст 100%

аз лично съм ги коламаскирал 2 пъти от чисто любопитство и не останах приятно изненадан много беше тъпо, хубаво че бях малък и глупав - сега съм по-голям и не ги барам
    а пък си имам най-готиното момиче и хич не и е проблем, даже се кефи да си играе с тях

по-здрави!
    Е.. ти си егати ГАЛФОНА .. по-тъп от твоя пост няма.. защо футболистите и др момчета, които се поддържат трябва да са педераси .. сам ли си се убедил в това? Да не ти е цепнал някой дупарата .. Голям кеф е да си играеш с космите ... ООо да .. с ластичета връзва ли ти ги пфпф .. съгласна съм с горното мнение .. ЖЕЛАТЕЛНО Е ! .. много по-яко е да си гладък отколкото като горила ...... тцтцтц
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен
    ^ абе пикло, първо чети какво съм написал - ако е футболист е нормално да се обезкосмява щото се поти

второ съм поне с 5 години по-голям от теб и имам повече опит с жени, не с дрисли на 14г , нито една нормална жена не съм срещал която да и пречат космите по краката
    а сегашната ми приятелка е със сигурност много по-готина от теб и космите хич не и пречат! поздрави и си мери думите друг път! не е културно да обиждаш, но защото ти така правиш - си позволявам и аз...

Ти си яко СПРЕЛ бе, пикла на някой друг ще викаш ! Като не е футболист няма право да е обезкосмен ли бе ? Що трябва задължително да е педераст ? пфпф .. ако си с 5год по-голям от мене незнам какво търсиш в този форум пише ТИЙН проблем .. айде да не убидя с това някой друг .. но ако си толкова ГОЛЯМ имаш много тъпо мислене .. SORRY !
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Ти си яко СПРЕЛ бе, пикла на някой друг ще викаш ! Като не е футболист няма право да е обезкосмен ли бе ? Що трябва задължително да е педераст ? пфпф .. ако си с 5год по-голям от мене незнам какво търсиш в този форум пише ТИЙН проблем .. айде да не убидя с това някой друг .. но ако си толкова ГОЛЯМ имаш много тъпо мислене .. SORRY !
    тука пък се пита нормално ли е, аз казвам според мен дали е нормално. никой не пита кой има право и кой не. пък че не съм тийн кво ми пука, когат осе регнах бях тийн нали
    иначе всеки със вкуса си, казвам просто че едни косми не са толкова важни в една връзка! ама то до 20 едва ли някой е имал нещо сериозно, включително и аз де. ама сега мога да ти кажа че космите където и да е и такива дребнавости са на толкова заден план че е все тая със или без косми
    лека вечер, не съм тука да се обиждаме (затова ако си се засегнала се извинявам) а да става интересна дискусия

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Естествено че е нормално ако е някав космясал

nqma ni6to lo6o da se epilira ili brusne.li4no na men mi haresva nz za6to go zvurzvam s podrujkata i higienata.no posledno vreme vsi4ki mom4eta si obezkosmqvat krakata za6to trqbva da sa geiove tova 4e otdelqt tolkova vreme za vunniq si vid ne e lo6o no puk ima mom4eta koito naistina prekalqvat.da hodqt na kozmetik ,manikiu,pedikiur masaji i tova tineiidjuri e smeno 4ak

Град
    Е там...
    ти си геи

Ами аз лично предпочитам да няма косми по краката даже ми е малко глусно от космати крака
    i'm wild and free and what do you want from me!?

всеки човек е различен...някои момчета си епилират краката ,други не ...но според мен вече прекаляват ..не стига че си бръснат краката ами някои си слагат пудра ..правят си маникюр..педикюр ...че то не остана почти нищо мъжко в тях

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    въпрос на вкус..но ако са ти мн големи и черни космите е хубаво да ги махаш..

А дали е норамлно да е нормално момче да си епилира краката? Как мислите?

еми на мен не ми допада много тази идея ама всеки си знае
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

абе в днешно време не мойш да различиш момче ли е или момиче имаше време когато само момичетата и жените си епилираха краката ...
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си