- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
Кой определя дали нещо е нормално или ненормално?
Тва е въпрос на личен избор, хора.![]()
Нормално е...А и то вече е на мода сред момчетата![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
на същото мнение съм ако той си прецени да го направи. Тъй или иначе ще му се подиграват и в двата случаяПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
всеки си решава..
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ми на мен лично не биха ми пречили космите на краката на момче и попринцип всяка промяна не е нормална тъй като сме създадени такива каквито трябва да бъдем. Всеки си решава...
The Devil Fucks like God makes Love.
Първоначално написано от Xtuning
Естествено!Тъпо ще ми е да усещам гладките му кракаще се чувствам като лезби..най-малкото !!
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Всеки сам си преценява.
Ако са много-желателно е, но в противен случай-не.
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Първоначално написано от chocolatee
Бившето ми си обезкосмяваше краката. Също така и ръцете,и цялото тяло. Екстри като премахване на черни точки от носа + оправяне на вежди, също.А и си беше признал че си маха и космите по гъза.
В такива случаи съм яко против.
Боже...
Ммм напротив, много често съм бил свидетел да се присмиват на момчета с космати крака..Първоначално написано от angel4eto100
И в двата случая е простотия да се присмиваш на човек за подобно нещо.![]()
за мен е нормално; не ме кефат момчета а ла БугиБарабата![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мда съвсем нормално е![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Не
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
на мен ми харесва . не ми се гледат (през лятото особенно ) живии гори - отблъскващо е![]()
![]()
![]()
Ми честно казано аз това някак не го приемам.. не знам, според мен мъжете трябва да си имат косми, колкото и да са много пак по-добре, отколкото да нямат никакви..
според мен пък е нормално... защо не? мене повече ми хар например с гладки крака..кфо лошо има едно момче също да се поддържа?!
Вечният въпрос![]()
За някои е нормално, за други - не. Аз съм на мнение, че има момчета, за които е наложително, но пък други...
po princip sam protiv oba4e ima mom4eta deto sa s otvratitelno mn i 4erni kosmi napravo kato gorila i po dobre da si gi mahnat 6toto spored men tva e mn grozno![]()
![]()