- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
Не. На мен лично не ми харесва.
Като легнем в едно легло не може да се разбере кой е мъжът и кой жената![]()
гдето е кура там е мъжкотоПървоначално написано от ludata90
![]()
ko mi puka dali se epilira ili br1sne ako go obi4am za men ne e ot golqmo zna4enie![]()
![]()
![]()
fuck off
tva e vqrnoПървоначално написано от rihanna_vivi
За мен не е нормално. Гадно е!
Космите по краката и лицето са абсолютно задължителни. Да си маха по лицето-не обичам бради и мустаци. Крака, ръце, поови органи-да не пипа. Под мишниците лятото също може да ги поокастри, но не е задължително.
Не се бръсна, няма да мръзна през зимата я![]()
Тука е мястото да споделя за госпожата ни по химия. Тя горката много мрази да ни вижда с къси панталонки и всички се обличат с дънки, когато иаме при нея.![]()
Аз разбира се, напук си се обличам както си ми е кеф и за т'ва отнасям по някоя и друга псувня![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хъхъхъПървоначално написано от jony
)
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Сега е нормално за една голяма част от момчетата, но аз лично не харесвам момчета, които се епилират или бръснат ....
И аз си мислех че е гейско,но и аз ще почна да си ги бръсна щото е гадно (puke) по хубаво е да си бръснат :P
Начи си спрял да мислиш.Първоначално написано от zanik
Почни- BE A FAGGY![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
е на някои просто им е наложителномалко ми е смешно като видя момче с едва ли не по-гладки крака от мойте,но не е чак толкова фатално
всичко в умерени количества е приемливо-ако не е някакъв косматко,дето да се чудиш гол ли е,с пуловер ли е-може и да не ги маха
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз пък не мисля, че е гейско... Все пак това е въпрос на личен избор. Има момчета, които са наистина много космати и като се епилират е по-добре за тях. На мен не ми прави впечатление дали момчето е обръснато или не, щом го обичам![]()
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Момче с1м... Махам ги.. Не ми е приятно да имам на краката си 2 ходещи храсталака..![]()
Да и аз това се чудя !! .. Все едно ако си мъж и не си епилираш краката си нечистоплътен .. Глупости !! .. Едно момиче каза по-горе, че това се наричало поддържане .. Какво ти поддъжане?!.. Значи ако не си бръснеш/епилираш краката си мръсен и нечистоплътен??!?!?!?!?!?! .. Какво пречи това на личната хигиена?!Първоначално написано от Nexxar
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Значи ми казваш че не си бръснеш топките - ОК .ЖЕНИ скачайте тои е истински мъж !!!!Първоначално написано от RhytmiX
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
тези момичета които казват че предпочитат момчетата да не се епилират ,защо не си легнете направо с някоя горила ?!![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
ве да се поддържа няма лошо да не мирише на пот добре ама па и ако краката си обръсне по кво ще се различава с момичетата по добре да си кара космат![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Абе да ви имам и глупостите. Какво значи хигиена знаете ли ?! Да ви имам и тълкуванията на такива като тебе днешни пикли не знаещи прости неща. Хигиената се определя по това дали човек е чист (до колкото ми е ясно). Ти и да си с избръснати крака, ръце, гърди, гъз, триъгълник, глава, брада, мустаци, уши, нос, мишници, между пръстите, езика и прочее не значи, че ще си по-чиста (в случая) отколкото този, които не ги е махнал тея косми.Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
Писна ми да чета глупости в тоя форум, имам чувството, че днешните идиоти се надцакват кой ще е с по-нежни крака от момичето си и т.н. За мен лично е гнусно даже да видя "по-поддържано момче" отколкото някое момиче. Направо е гнусно - сериозно! Не може "мъжете" да имат повече шишенца с козметика от жените, не може да са им по-нежни ръцете, краката и лицата от тези на момичетата - някакси не върви. После кажете, че това не е гейска работа.
Don't tell me what I can or can't do !
ГЕйзарчета
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
според мен не е гейско... мен лично ме кефи момчето да се обескосмява,но няма лошо и да не го прави... въпрос на личен избор(но все пак ако е прекалено окосмен няма да ми бъде приятно)
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Мони.. монииии.... опедерастилси се
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от Xtuning
А, така, изрусявайте се, епилирайте се, бъдете чувствителни, емовци такива, смешни сте!
em gledaite te kosmite po krakata nito izpotqvat nito mirishatne sa kato pod mishnicite primerno ili po .. ;d
Космите на гъза някой бръсне ли си ?![]()