.
Отговор в тема
Страница 2 от 14 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 326
    Не. На мен лично не ми харесва.
    Като легнем в едно легло не може да се разбере кой е мъжът и кой жената

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от ludata90
    Не. На мен лично не ми харесва.
    Като легнем в едно легло не може да се разбере кой е мъжът и кой жената
    гдето е кура там е мъжкото

ko mi puka dali se epilira ili br1sne ako go obi4am za men ne e ot golqmo zna4enie
    fuck off

Цитирай Първоначално написано от rihanna_vivi
    ko mi puka dali se epilira ili br1sne ako go obi4am za men ne e ot golqmo zna4enie
    tva e vqrno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За мен не е нормално. Гадно е!

Космите по краката и лицето са абсолютно задължителни. Да си маха по лицето-не обичам бради и мустаци. Крака, ръце, поови органи-да не пипа. Под мишниците лятото също може да ги поокастри, но не е задължително.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Не се бръсна, няма да мръзна през зимата я
    Тука е мястото да споделя за госпожата ни по химия. Тя горката много мрази да ни вижда с къси панталонки и всички се обличат с дънки, когато иаме при нея.
    Аз разбира се, напук си се обличам както си ми е кеф и за т'ва отнасям по някоя и друга псувня
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Ааааааааа БЛя! Педали!
    хъхъхъ )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Сега е нормално за една голяма част от момчетата, но аз лично не харесвам момчета, които се епилират или бръснат ....

И аз си мислех че е гейско,но и аз ще почна да си ги бръсна щото е гадно (puke) по хубаво е да си бръснат :P
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zanik
    И аз си мислех че е гейско,но и аз ще почна да си ги бръсна щото е гадно (puke) по хубаво е да си бръснат :P
    Начи си спрял да мислиш.
    Почни- BE A FAGGY
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    е на някои просто им е наложително малко ми е смешно като видя момче с едва ли не по-гладки крака от мойте,но не е чак толкова фатално
    всичко в умерени количества е приемливо-ако не е някакъв косматко,дето да се чудиш гол ли е,с пуловер ли е-може и да не ги маха

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Аз пък не мисля, че е гейско... Все пак това е въпрос на личен избор. Има момчета, които са наистина много космати и като се епилират е по-добре за тях. На мен не ми прави впечатление дали момчето е обръснато или не, щом го обичам
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Град
    РЮАР
    Момче с1м... Махам ги.. Не ми е приятно да имам на краката си 2 ходещи храсталака..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Напълно нормално и естествено е това.И сега не казваите, че са педали защото това е просто добра поддържаност и хигиена.
    Не виждам къде му е хигиената да се епилираш Как могат да ти попречат космите на хигиената нз............
    Да и аз това се чудя !! .. Все едно ако си мъж и не си епилираш краката си нечистоплътен .. Глупости !! .. Едно момиче каза по-горе, че това се наричало поддържане .. Какво ти поддъжане?!.. Значи ако не си бръснеш/епилираш краката си мръсен и нечистоплътен??!?!?!?!?!?! .. Какво пречи това на личната хигиена?!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Заще да не ... не го намирам за гейско, нито пък ми пречи примерно като моя приятел не си ги бръсна ... Ако бяха някви огромни обаче щеше

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Момче съм ,бръсна си ги .

На теб като момиче едва ли ше тие приятно приятеля ти да има некви черни Фъндаци по краката .....

istinskite muje ne se epilirat
    Значи ми казваш че не си бръснеш топките - ОК .ЖЕНИ скачайте тои е истински мъж !!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    Botevgrad
    тези момичета които казват че предпочитат момчетата да не се епилират ,защо не си легнете направо с някоя горила ?!
    Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P

ве да се поддържа няма лошо да не мирише на пот добре ама па и ако краката си обръсне по кво ще се различава с момичетата по добре да си кара космат
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kifli4ka__ctraxx
    Напълно нормално и естествено е това.И сега не казваите, че са педали защото това е просто добра поддържаност и хигиена.
    Абе да ви имам и глупостите. Какво значи хигиена знаете ли ?! Да ви имам и тълкуванията на такива като тебе днешни пикли не знаещи прости неща. Хигиената се определя по това дали човек е чист (до колкото ми е ясно). Ти и да си с избръснати крака, ръце, гърди, гъз, триъгълник, глава, брада, мустаци, уши, нос, мишници, между пръстите, езика и прочее не значи, че ще си по-чиста (в случая) отколкото този, които не ги е махнал тея косми.

Писна ми да чета глупости в тоя форум, имам чувството, че днешните идиоти се надцакват кой ще е с по-нежни крака от момичето си и т.н. За мен лично е гнусно даже да видя "по-поддържано момче" отколкото някое момиче. Направо е гнусно - сериозно! Не може "мъжете" да имат повече шишенца с козметика от жените, не може да са им по-нежни ръцете, краката и лицата от тези на момичетата - някакси не върви. После кажете, че това не е гейска работа.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    ГЕйзарчета
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

според мен не е гейско... мен лично ме кефи момчето да се обескосмява,но няма лошо и да не го прави... въпрос на личен избор(но все пак ако е прекалено окосмен няма да ми бъде приятно)

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Момче с1м... Махам ги.. Не ми е приятно да имам на краката си 2 ходещи храсталака..
    Мони.. монииии.... опедерастилси се
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    Момче съм ,бръсна си ги .

На теб като момиче едва ли ше тие приятно приятеля ти да има некви черни Фъндаци по краката .....

istinskite muje ne se epilirat
    Значи ми казваш че не си бръснеш топките - ОК .ЖЕНИ скачайте тои е истински мъж !!!!
    А, така, изрусявайте се, епилирайте се, бъдете чувствителни, емовци такива, смешни сте!

em gledaite te kosmite po krakata nito izpotqvat nito mirishat ne sa kato pod mishnicite primerno ili po .. ;d

Мега фен
    Космите на гъза някой бръсне ли си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си