- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
Педераст*а работа е това за мене ..
Въпрос на предпочитания ... всеки си има мнение, всеки си има вкус ... за някой е нормално, за други - не ... и все пак не мога да разбера какъв е проблема ... не е задължително да си гей, за да си бръснеш/епилираш краката, както споменах по горе: Въпрос на вкус ..... все едно аз сега да не се епилирам и това ще означава, че съм обратна ли ?!?!
(няма логика , ноо ... )
....
Ехоо хора осъзнайте се в 21 век сме , не би трябвало такива неща да ви правят впечатление вече ....
Тука има - тука няма .. :P
Ot utre po4vam da hodq s brysnati kraka, a ot vdrugi den - s grim, nakraq moje i za miss svqt da sa kandidatiram
Тея теми са ебати хейт тайма....
Бръснати,небръснати все са хора.Точка.
Наздраве.
ше взема да пусна тема "Нормално ли е да си епилираме задника ?"
Тия дето се мислят че са големи "мъже" като не си бръснат краката са комплексари. Вече сме 21ви век, модата и тенденцийте са други, и в бъдеще ще е нормално за момчетата да си епилират краката. Тва не е педерастко, да си педал значи да спиш с мъже, аман от комплексари. Бръсненето на краката е заради новия вкус на хората и тяхната естетика, няма нищо лошо в това човек да е по-модерен.
100 % е нормалноДаже по ми харесва,като не е целия "вунясал"
готино е като мъж се подържа
Добре бе аз си правя кола маска на краката !![]()
И си е много по-добре ..
![]()
П.С. Може ли да си мия ръцете и зъбките или така се става педал![]()
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Като не си бръсна краката и съм вунясал? ПО к'ва логика?Първоначално написано от dirtyyy
Ако си миеш "зъбките" не си педал а недораслякПървоначално написано от nEpBeP3HuK
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
"Козината" по човека е била за да го топли ... вкъщи има парно ...преценете сами дали ми трябва ....
![]()
Абе сладък, ти на космите козина ли им викаш бе?!?Първоначално написано от nEpBeP3HuK
![]()
П.С. Да ти е известно, че в зародишен стадий, целия си покрит с косми?
Ми "сладък" козината си е точно косми .. а и искам да знам с кво си повече мъж от мен като си по-космат ?![]()
Зависи от излъчването на момчето (мъжа), но буйната разтителност никога не е предпочитана![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Кви сме ние "простосмъртните", че да даваме мнение по въпросаПървоначално написано от Lady_B_
Вече ше ползвам израза "Сладък като горила"
![]()
![]()
Да Педал съм и се гордея с т'ва! ПРОБЛЕМ?Първоначално написано от Divache`f
Виж са .. точно нея не я питай дали има проблем моля ти се ....
Сори Гладък, нема повечеПървоначално написано от nEpBeP3HuK
![]()
![]()
![]()
Е ама вие тука още малко и ще се избиетеСпоко за всеки влак си има пътници
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Мене наще като малък ми казваха да не се занимавам с такива .. ама за тебе ще направя изключение ...Първоначално написано от jony
![]()
И така и не разбрах що като си мия зъбите съм "недорасляк" .. ръцете поне може ли ?
![]()
Да космат съм. Като горила съм. И банани обичам. Ти?Първоначално написано от Divache`f
![]()
Тя предпочита кайсии и земи отговори и на мене !![]()