- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
Писах ти на ЛС Стига сме спамили за глупостиПървоначално написано от nEpBeP3HuK
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Моят приятел си епилира краката- не смятам това за гейско! Неговите косми там не бяха като на някои момчета-като гора, но на него повече му харесва без косми там.
za men e grozno mom4e da nqma kosmi po krakata... geisko mi e nqkaksi i vyob6te ne mi haresva
Офф и с тебе ли тряа да се караме .. на мен пък ми е много просташко да гледам как някой не пише на майчиния си език ... ако се аргУментираш ще ти отговоря и на тебе !Първоначално написано от macka123
![]()
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
яко е да нямат косми....![]()
![]()
обаче ако имат и са яки (момчетата) ....няма да ги върна
:P
![]()
.........ами гейско е 3а мен ,а най ме кефи катт си бръснат корема+ гърдите като голи пилета са![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Офф .. леле .. колко се изписа по тая тема .. Ми да го е*а за всеки е различно !! ..
За някои е гейско - за други НЕ !! ..
На някои им харесва - на други НЕ !! ..
Според някои е нормално - според други НЕ !! ..
Според четвърти пък е модерно ..
Не се карайте за глупости, всеки е с различни разбирания .. Ако на някой му харесва/не му харесва .. никой няма да може да го убеди в обратното !! ..
На мен не ми харесват епилирани мъже !! .. Еми ОК, на други момичета пък това много им харесва .. Нещо лошо?!?!? Хората са различни ..
Само едно не разбрах .. Въпроса с епилацията на краката стигна до личната хигиена .. Как така?! .. Ако си мъжко и не си бръснеш/епилираш краката си нечистоплътен ли?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз тръгнах от там, че не е гейско , космите са безполезни в днешно време и лично на мен ми е по-добре без тях ! А относно личната хигиена си е съвсем друго ...
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Въпрос на личен избор е, но
...Не ми пречи когато си ги епилира/бръсне (все пак си е грижа и е по-добре отколкото да не мога да му намеря крака от Косми)
....да е с по-гладки крака от мен - Не благодаря
Харесва ми момчето да е със сравнително малко и светли косми
Ми и аз не ги бръсня,защото не виждам за нужноНякакси неразбирам що да е по хубаво да си с бръснати крака ,но както казва 1 момче от моя клас цитирам
''в днешно време е модерно да си гей...''
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
[quote="cool_girl_9103"]xora spored vas normalno li e edno mom4e da si epilira (brusne) krakata ??? kak predpo4itate ???? otnasq se tva glavno za momi4etata
ne e normalno....
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ами не е нормално, гейско е.
бати гейовете дет са,Господ им дал косми те ще ги махат.. не мога да разбера кое му е гнусното и нехигиенично ако ги оставиш..
Не,не е гейско...Харесва ми момчето да има гладки крака...Това обаче в никакъв случай не значи.че момчетата с космати крака не се подържат както казаха по-горе...Важно е самото момче,а не краката му...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
напълни ми душата братПървоначално написано от OtherDimension
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
Космите са знак за мъжественост. Аз не искам гаджето ми да е по-женствено от мене... Никога не бих му позволила да си маха космите от краката
Мен ми харесват епилирани мъжки крака![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Am primerno futbolistite si gi brasnat![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз лично си бръсна краката,и не само тях, така ми е много по-добре.А тези който казват че е гейско да си гледат работата.Аз предпочитам да ми е леко и хладно на краката отколкото да се потя кат свиня(извинявам се ако некой се обиди) и да мириша като "потен тигър в саваната".Много по-хубаво е като се съблечеш пред приятелката ти да и лъхнеш на чистота и свежест(зависи от козметиката която ползваш),отколкото да я отровиш и да я откажеш от намеренията и.На всичкото отгоре съм и ЗА скубането на веждите.По добре да имам оскубани вежди отколкото мустак под челото нали така?
+1 .. Остава да започнеш да ходиш на маникюр и педикюр ..Първоначално написано от Nexxar
П.П. НИЩО ЛИЧНО !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
spored mene e dosta normalno i daje e po qko edno mom4e da si epilira(brusne)krakata taka e mnogo po hubavo az sum za![]()