.
Отговор в тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 326
    DA,Tvurdo DA, spored men e adski SexY
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Педал ли е тоя? Щото само педалите ги прават тия мизерии. Момичетата да се епилират, ама мъжете...

Цитирай Първоначално написано от al_bundy316
    Педал ли е тоя? Щото само педалите ги прават тия мизерии. Момичетата да се епилират, ама мъжете...
    За кой "тоя" става въпрос ? И що си мислиш, че си повече мъж от тия които се поддържат ?
    Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P

Айде моял ви се да си говорим открито! Не ви ли е кеф като видите някакав натокан обезкосмен с плочки по ТВ-то И как да не вие. Ние българките си падаме по по-примитивни мъже.т.е. такива,които като се приберат си вдигат космясалите краката на масата и се изкряскват: "Мароооооооо ма,слагай ракията и салатата!" Еми,извинете мили мъже,но сме 21 век. Всеки да си прави това,което иска. Лично аз нямам претенции дали е с косми или без.Е разбира се ако е без ще ми е много по голям кеф да го гледам Ама и с косми няма да го откажа! За протокола:баща ми е уйасно космат,майками изобщо няма косми и пак се обичат.Така че майната им на космите!
    Make love not pollution

евалата. се тая е.
    ама арес тига с това поддържане и тн, ако ен се къпеш и се бръснеш(епилираш) и тн и кво от това.
    те космите на краката не пречат, не миришат и тн, требва си баня за поддържането ен заучени фрази.
    Войни на Тангра

Град
    Slivnica
    Ако има толкова много косми че чак да го е срам е нормално.... Но за момче мисля че по скоро е гейско....
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Оф за какво поддържане и спазване на хигиена на краката говорите като на краката няма потни жлези, за да ти се потят! (не говоря за стъпалото, а за самия крак). Никога не бих тръгнала с момче, чиито крака са обръснати - просто щеше да ме е срам от него.

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    стига с това подържане, стига с тия заучени думи

идиоти
    +1

Аз пък си ги епилирам ...
    пък който смята че съм педал ... може да дойде да провери ...

от сега предопреждавам всички желаещи ...
    може да получите анален дискомфорт

благодаря за вниманието

Големи тъпаци сте с това "поддържане" почвате да ме нервите...
    Аз като не си епилирам краката кво мръсен ли съм?! Къпя се всеки ден.
    Ти може да си избръснат от главата до кракта и пак да вониш на лайна.....

Цитирай Първоначално написано от didomido
    Големи тъпаци сте с това "поддържане" почвате да ме нервите...
    Аз като не си епилирам краката кво мръсен ли съм?! Къпя се всеки ден.
    Ти може да си избръснат от главата до кракта и пак да вониш на лайна.....

няма лошо е гледай марули под мишниците,лято е се пак трябва да се възползваме от нещо

Чакай малко кви мишници, за краката говорим ако не си в час

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от crazyGal
    Айде моял ви се да си говорим открито! Не ви ли е кеф като видите някакав натокан обезкосмен с плочки по ТВ-то И как да не вие.
    Ми честно - не, не ми е. Не на всички момичета/жени това им харесва.
    Не си падам по фитнес-маниаци и по избръснати голи пилета. Харесвам естественото. Не искам краката на моя да са по-гладки от моите .. Да ходим зедно на козметик, маникюр и педикюр и заедно да си скубем веждите.. Не, мерси.

И пак повтарям - ЛИЧНО МНЕНИЕ !! ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от jony
    Ааааааааа БЛя! Педали!
    taka e
    samo sportistite trqbva da si br1snat karakta i to za6toto ako ima rana po b1rzo zazdravqva
    az s1m taka se kaje sportist ama nesi gi br1sna!

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Оф за какво поддържане и спазване на хигиена на краката говорите като на краката няма потни жлези, за да ти се потят! (не говоря за стъпалото, а за самия крак). Никога не бих тръгнала с момче, чиито крака са обръснати - просто щеше да ме е срам от него.
    Бооооооже ... ти сигурно само по ходилата и подмишниците имаш потни жлези ...

Ще отправя въпрос към всички, които смятат, че мъжете които си епилират краката са педали, ненормални, путьовци и т.н.

Според вас мъжествеността се измерва според окосмението на краката, така ли?

Ами я си представете един мъж, подобен на горила, а с 12-13 см пишка, и друг без нито един косъм на краката и с 20 см достойнство. Кой е по-мъжествен?

Или друга ситуация. Г-н Горила е на 21 и не е девствен, щото е мухльо, а Г-н Епилиран всяка вечер клати различни мадами. Кой е по-мъжествен?

Да не говорим за спортистите и актьорите. Дейвид Бекъм, Анди Родик, Раул, Франческо Тоти, Брад Пит са в мечтите на, ако не всички, то на поне 50% от жените по света. И те ли са педали?

Разберете едно - мъжествеността не се измерва в косми, а в начина на поведение

И от 10 страници коментари и нападки нищо друго не се разбра освен, че някоий са ротив а други не и някои изглежда по-добре така други не.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    A били тръгнала с момче което не си ги подстригва дори от време на време, и са му толкова големи фитилите че чак му се подават под панталона ?

Не съм срещала момче, на което да му се поддават "фитилите" под панталона. И не, не бих тръгнала с момче, което "не си ги подстригва дори от време на време". Както казаха по-нагоре от мен "Харесвам естественото. Не искам краката на моя да са по-гладки от моите .. Да ходим зедно на козметик, маникюр и педикюр и заедно да си скубем веждите..". За мен мъж да си епилира краката е лигавщина. Аз не харесвам лигльовци. Истинските мъже си остават истински и външно!

Да бе почнахте кой бил истински и кой не За мене мъж (18+) да е под 80 кила също е смешно, ама т'ва не значи, че не са мъже ... дали си мъжествен или не не се определя по окосмяването ! Като има толкова космати "мъже", защо един поне не ми отговори на призива за ринга

Мега фен
    Град
    Utopia..
    аман от селянчета

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    яко е да нямат косми.... обаче ако имат и са яки (момчетата) ....няма да ги върна :P
    Курва
    xm.... що да съм курва..... тва , че харесвам обезкосмени мъже... курва ли ме прави????

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от nEpBeP3HuK
    Да бе почнахте кой бил истински и кой не За мене мъж (18+) да е под 80 кила също е смешно, ама т'ва не значи, че не са мъже ... дали си мъжествен или не не се определя по окосмяването ! Като има толкова космати "мъже", защо един поне не ми отговори на призива за ринга

Добре, ти си остани гол охлюв. Космите още от древността са проява на мъжественост. Радвам се, че са останали още индивиди, които не се правят на жени.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Divache`f
    яко е да нямат косми.... обаче ако имат и са яки (момчетата) ....няма да ги върна :P
    Курва
    xm.... що да съм курва..... тва , че харесвам обезкосмени мъже... курва ли ме прави????
    не. тъпа

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl

благодаря за вниманието
    типичен селянин
    обръснах си краката и вече съм модерен и пичетата ме харесват, нали така?
    аххх... селянията не спира да ни тресе, още повече, когато сме комплексари и зависим от чуждото мнение и имаме селски татуировки

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl

благодаря за вниманието
    типичен селянин
    обръснах си краката и вече съм модерен и пичетата ме харесват, нали така?
    аххх... селянията не спира да ни тресе, още повече, когато сме комплексари и зависим от чуждото мнение и имаме селски татуировки
    +1 Нали сега трябва да си фЕш1N, ако се друсаш, напиваш и се прайш на дебил си баси пича направо цар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си