- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
DA,Tvurdo DA, spored men e adski SexY
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Педал ли е тоя?![]()
Щото само педалите ги прават тия мизерии. Момичетата да се епилират, ама мъжете...
![]()
За кой "тоя" става въпрос ?Първоначално написано от al_bundy316
И що си мислиш, че си повече мъж от тия които се поддържат ?
![]()
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Айде моял ви се да си говорим открито!Не ви ли е кеф като видите някакав натокан обезкосмен с плочки по ТВ-то
И как да не вие. Ние българките си падаме по по-примитивни мъже.т.е. такива,които като се приберат си вдигат космясалите краката на масата и се изкряскват: "Мароооооооо ма,слагай ракията и салатата!"
![]()
Еми,извинете мили мъже,но сме 21 век.
Всеки да си прави това,което иска.
Лично аз нямам претенции дали е с косми или без.Е разбира се ако е без ще ми е много по голям кеф да го гледам
Ама и с косми няма да го откажа! За протокола:баща ми е уйасно космат,майками изобщо няма косми и пак се обичат.Така че майната им на космите!
![]()
Make love not pollution![]()
![]()
евалата. се тая е.
ама арес тига с това поддържане и тн, ако ен се къпеш и се бръснеш(епилираш) и тн и кво от това.
те космите на краката не пречат, не миришат и тн, требва си баня за поддържането ен заучени фрази.![]()
Войни на Тангра
Ако има толкова много косми че чак да го е срам е нормално.... Но за момче мисля че по скоро е гейско....![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Оф за какво поддържане и спазване на хигиена на краката говорите като на краката няма потни жлези, за да ти се потят! (не говоря за стъпалото, а за самия крак). Никога не бих тръгнала с момче, чиито крака са обръснати - просто щеше да ме е срам от него.
Големи тъпаци сте с това "поддържане" почвате да ме нервите...
Аз като не си епилирам краката кво мръсен ли съм?! Къпя се всеки ден.
Ти може да си избръснат от главата до кракта и пак да вониш на лайна.....
Ми честно - не, не ми е. Не на всички момичета/жени това им харесва.Първоначално написано от crazyGal
Не си падам по фитнес-маниаци и по избръснати голи пилета. Харесвам естественото. Не искам краката на моя да са по-гладки от моите .. Да ходим зедно на козметик, маникюр и педикюр и заедно да си скубем веждите.. Не, мерси.
И пак повтарям - ЛИЧНО МНЕНИЕ !! ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
taka eПървоначално написано от jony
samo sportistite trqbva da si br1snat karakta i to za6toto ako ima rana po b1rzo zazdravqva
az s1m taka se kaje sportist ama nesi gi br1sna!
Бооооооже ... ти сигурно само по ходилата и подмишниците имаш потни жлези ...Първоначално написано от la4ezara
![]()
![]()
Ще отправя въпрос към всички, които смятат, че мъжете които си епилират краката са педали, ненормални, путьовци и т.н.
Според вас мъжествеността се измерва според окосмението на краката, така ли?
Ами я си представете един мъж, подобен на горила, а с 12-13 см пишка, и друг без нито един косъм на краката и с 20 см достойнство. Кой е по-мъжествен?
Или друга ситуация. Г-н Горила е на 21 и не е девствен, щото е мухльо, а Г-н Епилиран всяка вечер клати различни мадами. Кой е по-мъжествен?
Да не говорим за спортистите и актьорите. Дейвид Бекъм, Анди Родик, Раул, Франческо Тоти, Брад Пит са в мечтите на, ако не всички, то на поне 50% от жените по света. И те ли са педали?
Разберете едно - мъжествеността не се измерва в косми, а в начина на поведение![]()
И от 10 страници коментари и нападки нищо друго не се разбра освен, че някоий са ротив а други не и някои изглежда по-добре така други не.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Не съм срещала момче, на което да му се поддават "фитилите" под панталона. И не, не бих тръгнала с момче, което "не си ги подстригва дори от време на време". Както казаха по-нагоре от мен "Харесвам естественото. Не искам краката на моя да са по-гладки от моите .. Да ходим зедно на козметик, маникюр и педикюр и заедно да си скубем веждите..". За мен мъж да си епилира краката е лигавщина. Аз не харесвам лигльовци. Истинските мъже си остават истински и външно!
Да бе почнахте кой бил истински и кой неЗа мене мъж (18+) да е под 80 кила също е смешно, ама т'ва не значи, че не са мъже ... дали си мъжествен или не не се определя по окосмяването ! Като има толкова космати "мъже", защо един поне не ми отговори на призива за ринга
![]()
аман от селянчета![]()
xm.... що да съм курва.....Първоначално написано от Divache`f
![]()
![]()
тва , че харесвам обезкосмени мъже... курва ли ме прави????
Първоначално написано от nEpBeP3HuK
Добре, ти си остани гол охлюв. Космите още от древността са проява на мъжественост. Радвам се, че са останали още индивиди, които не се правят на жени.
не. тъпаПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
типичен селянинПървоначално написано от sparco_sl
обръснах си краката и вече съм модерен и пичетата ме харесват, нали така?
аххх... селянията не спира да ни тресе, още повече, когато сме комплексари и зависим от чуждото мнение и имаме селски татуировки
+1 Нали сега трябва да си фЕш1N, ако се друсаш, напиваш и се прайш на дебил си баси пича направо цар.Първоначално написано от OtherDimension