- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
И аз като не съм от столицата съм селянче .. баси кефа![]()
![]()
![]()
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СИ !Последно като бях в София видях мнооооооого селяния, така че моля ви се не ми се правете на некви изискани типове дето цял живот се хранят със златни прибори
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
ЕеЕ,ама и те искат да са спретнати..АМА тва си е наша привилегия![]()
А нормално ли е момиче да НЕ СИ епилира краката?![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
+1111 тъкмо тва щях да кажа... и на жените в древността са им растяли косми... и кво? да не би на момчетата ще им хареса някоя обрасла отвсякъде.....??????Първоначално написано от ЛаСт!К
![]()
![]()
няква горила дето не е чувала за самобръсначка,епилатор или кола маска...
Момичетата си епилират краката, за да гладки и мекички и за да възбуждат момчетата. + това не е много приятно да ходиш с поличка и високи токчета и да си космясала отвсякъде. За мен, както и да повечето разумномислещи хора, е глупаво и гнусно мъжете да си бръснат краката, под предтекст, че спазват някаква хигиена. Надявам се все по-рядко да се срещат мъже с обезкосмени крака, ръце, оскубани вежди и лакирани нокти...
П.П. На жените космите не са им големи, така че дори да не се бръснат, те не се забелязват. Моите косми са малки и дори да не ги махам често гаджето ми ги харесва. Така че жените е хубаво да си махат космите на краката, а мъжете не трябва да се правят на жени. Трябва да има разлики в половете.
за мен е няпълно нормално.. не би ми направило впечетление и да ги епилира и да не го прави.. !!! специално за това избора си е техен.. и в двата случая проблема е нулев![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Не бе,нямах тва в предвид.Както..хм,както е нормално за мъжа да изглежда МЪЖЕСТВЕНПървоначално написано от DjuDjiTo
,така и за жената да бъде КРАСИВА.
Попринцип е норм жените да нямат косми и за мен ще почне да бъде нормално и мъжете да нямат,когато жените започнат да си ги пускат!
Според мен е нормално само за манекените..щот,ми щот тва е ше е някво отблъскващо..Ама иначе не е!Обърках се
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Първоначално написано от ЛаСт!К
И мен ме обърка![]()
НалиПървоначално написано от la4ezara
така е,големите мислители се объркват от бушуващите мисли
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ае къш бе, че си бръсна аз краката като некой гейтак... не стига ли че си бръсна оная работа, брадата и подмишниците?
въпреки че за морето ще си ги махна, ама за да плувам по-бързо - не за некоя пача
важно е да си ги миете краката, не да ги бръснете![]()
Първоначално написано от ЛаСт!К
да, щото имат с какво да мислят![]()
лелеее, да ви имам проблемите![]()
свободна държава сме, ей, и за космите на момчетата се отнася тва
като има, има, като няма, няма, айдееее - само да е чистичък
![]()
![]()
![]()
AmI aKo0 sI P***l Nee PrOBLeM![]()
![]()
Познавам много момчета,които се епилират и в това не виждам нищо лошо.Аз предпочитам гладки пред космати![]()
![]()
Нормално .. (:
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
разбира се,че е нормално - първо , че е много по-хигиенично и добре изглеждащо , второ , че доста малко момичета от днешното поколение харесват космати момчета/мъже... аз лично предпочитам гладки като охлювчета отколкото космясали като горили![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
за пореден път , надявам се е да за последен.
дайте ми обяснение с какво влияят космите на краката с хигиената?
Тва ,ч е ся е модерно не значи че е по хигиенично, може и целият да се обърснеш и кат не се изкъпешм пак ще си същия мърльо.![]()
Войни на Тангра
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
и аз съм на същото мнение,много по хубаво изглежда епилирани![]()
Като не иска да му са големи да иде 2 пъти на кола маска и след тва да ги остави,момче с бръснати крака![]()
Хаха вие ме кефите бе хораПървоначално написано от DjuDjiTo
В древноста .. и от кога точно на момичетата не им растът косми
![]()
![]()
Моляте прочитай си по три пъти мнението преди да го постнеш ...
![]()
Здрав като Арни, хубав като Брад Пит, с погледа на Де Ниро и лижа като Ласи :P
Според мен е най-удaчно да са скъсени косъмчетата на половите органи и под мищниците.Някакси по-мъжкарско е.На краката и на ръцете не е нужно да ги прави каквото и да било.
Всъщност като се замисля както и да е,пак няма да обърна кой знае какво внимание.![]()
az sum "za"...to moe6 da si si poddurjan i bez da se skube6 i t.n. oba4e ideqta za po-gladko pove4e mi haresva... :P
Ебаси, има 100 такива теми.
Не, не е нормално! Аз с момче ли ходя, или с педал? Скоро ще питате дали е нормално момчетата да имат дупки между краката.![]()