- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е момче да си епилира краката?
6to pak ne?![]()
![]()
Im hot you are not!
значи всички които го правят за теб са педалиПървоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
за мен е нормално,не виждам нищо лошо![]()
ми ако бех некво футболистче сигурно щях да си ги епилирам за да свалям фенките дето са с високи критерии, но след като не съм съм пуснал такъв космак че съм като Саскуочи все пак съм против епилирането, но пък не се подигравам ако някой го е направил
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
da si barasne krakata da ama 4ak epilira![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Mi normalno e,no ne zaduljitelno,koito iska go pravi,osven sportistite,pri tqh se nalaga![]()
~Remember,remember...25th of November~
Баси ..
Мн сте сухи е![]()
Краката ми са космати !
Нямам намерение да ги бръсна скоро !
БТВ кфо праем ?
Да си обръсна гъзО и гърдите + веждите да си
скуба ?
Нямате ядове даже и клитор ще си сложа![]()
Оставам си с космите на краката !
Секи ден си зимам душ по 1 път минимум на ден...
Доста приятели си бръснат краката като ме навиват и мен ..
ама само като гледам колко гейско изглежда
гладят си краката като някой .. тревестити с извинение..
За момичета е спр... ама на мъж нему прилича ..
Сигурно бащите ви ходят с епилаторите в чантата ...
брех брех мн модерни сехме да ставаме![]()
всички казват че момчетата които си махат космите са гейове аз предпочитам да е безкосменот колкото като го пипна по краката да ме боцка
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
+1Първоначално написано от paola_Rey
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
ne,no to4mo tva peraqt,no coment![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от zero
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ест, че е нормално. Даже е по хубаво момче да си епилира краката, отколкото да има 5 сантиметрови косми![]()
Предпочитам обръснати момчетатва че се бръснат не значи че са педали
![]()
Не съм чел нито 1 от предните постове, но мога да кажа, че си е супер нормално !!! Аз лично го правя за себе си, изобщо не ме засяга на другите как им изглежда и дали го одобряват или не. Мене ми е гадно да съм с къси гащи и да имам косми --- > махам ги и ми е перфектно прави ми кеф !
Kum tezi,koito mislqt che tova e geisko : Off vie ne razbrahte li che pri sportistite tva e zaduljitelno ? ako uchish v sportno uchilishte i si naranish krakut kvo pravim ? kruvta da se smesi s kosmite i da zarasne taka i da stane nqkakvo vuzpalenie lio bojeeeee. .. a dori i da ne e sportist kakvo ot tova che si brusne krakata.. ne e grozno ,kvo vi prechi
Men lichno mnogo mi haresva da vidq nqkoe momche s lusnati kraka , ne mislq che e geisko
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Аз имам някакво средно мнениехем така нали ако едно момче си епилира(бръсне) краката показва,че се поддържа ама хем пък ми се струва малко педалско,защото все трябва да се различаваме...абе не мога да преценя кое от двете ми се струва по-нормално дали да е с гладки крака или не
![]()
За спортистите е ясно ,че трябва да си махат космите...
Но попринцип не го приемам като видя някое фино гладко краче и погледна и видя че това е момче.![]()
Айде без тия.![]()
Искам да бъда директор на водопад!
не ми говориглупостиПървоначално написано от mirelS
много от професионалните футболисти не си епилират краката
Толкоз мъже си пипала по краката, космите НЕ боцкат!Първоначално написано от DuLcEtO
Изобщо не пречат.. абе нищо! И после защо момчетата стават педали.. заради момичета, на който това им харесва..
i spored mene nqma ni6to lo6o.... ako sa mn gusti e grozno 4ak da si gi ostavqt kato gora ama ako ne sa tolkova mn kakuv e problema da ne gi mahat..
vupreki 4e ima mn momi4eta koito smqtat 4e e pedalsko....
hubavo e da vidi6 poddurjano mom4e ama da ne e prekaleno.... edna fr si hvana novo gadje i edin put izlqzla s negovata komapniq i kato ni razkazva kak vsi4kite hodeli na koli maski i na po4istvane na lice i na oformqne na vejdi i koi znae o6te kvi ne6ta.. i kak prez cqloto veme govoreli za takiva jenski ne6ta..... tva ve4e e prekaleno.. to az ne govorq tolkova s moita fr za tova kolkoto te "mom4etata" za epilacii i razni takiva,... hahah![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Da spored men e napulno normalno mom4etata da si maxat kosmite na krakata![]()
:P :P
![]()
![]()
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
Първоначално написано от Crazy_Buba
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм BuBiii
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose