.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Черни точки, акне и мазна кожа.... 3 демона в 1 тяло

Проблемът както съм го иронизирал в заглавието е свързан с проблемна кожа. Искам съвет относно борба срещу тази гнусна троица . Понеже съм неграмотен на тема козметика карайте я по- полека. Ако темата не е за този раздел или има важна тема по този въпрос, нека бъда пренасочен.

Благодаря предварително.

П.П. Ще помоля за излишни офтопици
    Lost in the path of perfection...

охх и аз съм с такъв проблем..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Дерматолог !!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Не се влияй от мнението на хората, защото на един може да му помогне някакъв продукт, но при теб може да направи положението още по-зле.Отиди да дерматолог.Той ще види какъв вид са пъпките ти, какъв тип е кожата ти и ще ти изпише продукти ,които наистина да ти помогнат.Трябва си постоянство.Успех
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от AraBella
    Не се влияй от мнението на хората, защото на един може да му помогне някакъв продукт, но при теб може да направи положението още по-зле.Отиди да дерматолог.Той ще види какъв вид са пъпките ти, какъв тип е кожата ти и ще ти изпише продукти ,които наистина да ти помогнат.Трябва си постоянство.Успех
    Аха.

Иначе ако питаш за продукти тук писах мнение

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=309172

So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от AraBella

Повече от фен Аватара на silviau66
    Гррр Само на мен ли ш******а дерматоложка не ми помогнаа.. :@ Изписа ми една серия на Авен (avene), взех си я и така и не ми помогнаа.. . :@ Варненска селянка.. Майната и.. На дерматолог скоро няма да стъпя..По скоро на кожен лекар..(двамата доктори се занимават със съвсем различни неща ) Аз си вземам някакъв тоник за лице от някоя аптека за да знам, че ще е качествен.. Мия си лицето със сапун (което не е много полезно..) след това с тоника и така по - малко ми се омазнява кожата.. А за пъпките...мажа ги с някакъв бебешки крем .. :Д Има един Бочко.. От бебе се с тоя крем си ходя и ми помага във всяка ситуация..
    Но това не трябва да те отказва от дерматолога.. Просто аз явно не съм попаднала на точния човек.. И това е най - добрия вариант (да отидеш при специалист) Успех
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си