Цитирай Първоначално написано от vamp
Ей пич,поради стечение на обстоятелствата така се случи,че преди време се лекувах от нещо.Не бях виновен,просто се беше случило,нашите по цял ден ми викаха,обиждаха ме,псуваха ме.С парите положението не е било толкова зле,но аналогично с твоето.Не ми пукаше кой знае колко,но престоя унас ми пречеше да се излекувам.Започнах да имам и други здравословни проблеми,това стана причина за други кофти неща.Разбирам за какво ми говориш.Ще ти кажа само,стискай зъби,пести пари,излекувай се,оздравей,не мисли за гадни работи до тогава.Навърши 18 и не чакай нито миг,нито 1 ден,дори може и преди това,почни работа,изнеси се от вас,ще ти бъде трудно,но си живей живота,защото никога нищо няма да се оправи!ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ,А ТВОИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА ДОБРИ ХОРА!

Сега няма смисъл да ти казвам,че можеш да си потърсиш правата относно тия пари,че можеш да спориш,да се караш.НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИШ.Просто забрави за тия пари и ти пожелавам скорошно оздравяне.Здравето е най-важно!
Тук си много прав . Не мисля че родителите ти трябва да се отнасят по този начин с теб , в крайна сметка ти дори нямаш 18 .
П.П. Не вярвах че има такива хора