- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-добрият начин да скъсам с гаджето
Nqkoi 6t emi kaje li koi e nai - dobriqqt na4in da skusa6 s gadjeto si za6toto mi pisna da se karame 6tom kusame ... ima li na4in da si ostanem Friends:P
Най-тъпото за едно момче е да му кажеш "искам да си останем приятели" ...........
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ми от много неща зависи,от колко време сте заедно,дали се обичате,дай малко повече инфо![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
mi zna4i xodim ot 2 sedmici no ne go obi4am a obi4am negov fr ... i nz kakvo da pravq ... i kak da kaja na negoviq fr 4e go obi4amama tva e dr vapros
![]()
Пиле, знаеш ли какво означава "обичам" ?? :-оПървоначално написано от cool_girl_9103
П.П. Нищо лично !!
xix ne to4no![]()
xaide nqki da si ostavi skype da si pi6em tam 4e tyka mi pisna da proverqvam otg-te ;D
за две седмично ходене не мисля че е мн трудно да го скъсаш. А относно любовта ти към неговия фр ..ваще сапунени сериали не ги разбирам за да ти помогна.![]()
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Еми просто му казваш истината че нямаш чувсвта вече към него и че не искаш да го заблуждаваш и да го храниш с празни надежди... и така.... мисля че ще те разбере![]()
momi4e tva sa detski istorii....skusai s nego kato mu kaje6 4e mejdu vas nqma da se polu4i i idi pri drugiq...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
kaji my 4e haresva6 fr my![]()
mersiiiiiii
Ти нормална ли си?Първоначално написано от bebok
![]()
![]()
![]()
"Мило трябва да скъсаме, защото искам да ходя с най-добрия ти приятелл.. Дано ме разбереш, аз го обичам !!"![]()
![]()
![]()
Пф .. Точно обич едва ли е..![]()
А пък и това 2 седмици ходене.. ми кажи му , че не го искаш вече.. Абе момиче на тебе не ти давам повече от 13 години .. К'ва обич бе то ти само се лигавиш . Ходите 2 седмици и си харесала друг, не го обичаш..
![]()
![]()
![]()
П.П. Темата не е за този раздел със сигурност.. !
e az bih go kazala po-galantno... no da bih my go kazalaПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
детски истории големо ходене 2 седмици нема що
как да скъсаш ми така както си тръгнала с него знаейки че има друг.....
и си останете па приятели еее неможе от всичко![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
обра джакпота за тия думи.Приятелство се доказва,не се предлага!Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
А и да обичаш някой и той да те отреже и да се скрие зад приятелство,това е подло,гадно и много боли.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
+1Първоначално написано от JaDnI_UsTnI4kI_{P}
времето ще покаже дали има начин да сте приятели...След любов - приятелство-----> в повечето пъти не се получава,проваля се....Първоначално написано от cool_girl_9103
А как да скъсаш...миии направи го по човешки начин![]()
в смисъл кажи му го в очите...казваш му че вече тръпката между вас я няма и че ти е писнало да се карате за най-малкото нещо,той ще иска да си поправи грешките ,като каже че няма да ги повтаря и....после вече ти сама решаваш![]()
Еми най- вероятно ще си останете приятели, няма от дълготрайна връзка да се превърне в омраза или някакви непознати, които се отминават по улицитеКак да скъсаш?? Кажи му какво те тревожи, така ще спрете да се карате, ако ти разбере правилно намека направо и ще си скъсате
та приятели ще си останете, но и ще забравиш старите си чувства...
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
kfo pile patka
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами ако и той вече не те иска едва ли ще е проблем..но ако те харесва..ще е по трудно да останете само фр..а ако разбере че искаш и френда му просто забрави за приятелство..![]()
Хуу сяКак стават тия работи?Ходите от 2 сед и ти решаваш,че ти е писнал,щото мн се карате..Кога за 2 сед успяхте да се кефите,че ходите,кога успяхте да се изпокарате и кога успя да си харесаш приятеля му
![]()
![]()
Не го разбирам тва..Или не си го харесвала и си тръгнала с него за да се добереш до приятеля му?
А ако му изцепиш,че го зарязваш заради приятеля му не мисля,че ще останете приятели..Думата е познати..
И кво толко все пак тва са само 2 сед
Казваш му че не го харесваш вече и тва е..То за любов няма как да се говори..
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
face2face.. -> не искам да с1м с тебе повече -> ПЛЯС ( земи тоя шамар )
Точно,кратко,ясно-Няма начив да си останете френдс....![]()
аз не мисля,че изобщо разбираш смисъла на това "че го обичаш"![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...