- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-добрият начин да скъсам с гаджето
Не можете да си останете френдс,затова не излизай с това изказване.А колкото до прекратяването на връзката-просто,ясно и категорично му го съобщаваш!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Нямаш повече от 13 и няма как просто с гадже да останеш приятел и то на твоята възраст това е много рядко![]()
Спокойно, без да му викаш или нещо такова му кажа: така и така... вече не съм щастлива с теб и искам да се разделим. Ако е момче на място няма да направи сценка. Успех!
супер тапо си е да кажеш на едно момиче или момче..хайде да си останем приятели...защото дори и да скъсате без кавги и да се съгласите с това..много рядко наистина си оставате приятели..!
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Mi spored men nai dobriq e v o4ite.. I kato se sre6nete da mu kaje6 4e iska6 da pogovorite... i 4e ne iska6 pove4e da ste zaedno i ako iSKA da si ostanete fr...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
После да не съжаляваш,защото най-добрия му приятел няма да тръгне с тебе. Момчета много уважават приятелите си![]()
Summer (h)
и за едно момиче...Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
nai-moderno e po skype ilii sys SMS![]()
Първоначално написано от Riot
Най - добрия начин да скъсаш с някого е като бъдеш искрен - така поне ше покажеш, че го уважаваш, като не го лъжеш. Лично мнение![]()
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Имаш пълната ми подкрепа.![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Имаш пълната ми подкрепа.![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Научи се да обмисмяш първо нещата. По-късно няма да имаш подобни проблеми.
По темата: Спри да му се обаждаш. Ако той ти звънне му кажи, че в момента си заета и по-късно ще му се обадиш.