.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Дали ще ми помогне?

Здравейте Искам да сваля няколко кг,но съм пторив гладването Бях чувала са диска на Синди Крауфорд и реших да си го взема да видя за какво става въпрос.Та искам да ви питам дали някой е правел тези упражнение ии дали има ефект,естествено ще се съобразявам с храненето,ноо дали мога с тези упражнения в къщи да постигна някакъв ефект,понеже нямам време за фитнес... Благодаря ви предварително

Аз пък искам да напълнея щото съм много кльощава-но това е друг въпрос.Относно темата-една моя приятелка свали 5kg за 1 месец чрез скачане на въже-чак аз се учудих Всякя сутрин и вечер скачаше така че пробвай Успех!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Добрич :o)
    Да,чувала съм от много хора,че има ефект.Една моя приятелка е смъкнала от тук-таме и е останала доста доволна,така че не е лошо да пробваш

Синди Крауфорд Кво си милиш, че ще ти каже тая? Нищо по-различно от това, което можеш да видиш в google, vbox, youtube...
    А това дали ще има ефект е много относително, но по приницп би трябвало.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Аз пък искам да напълнея щото съм много кльощава-но това е друг въпрос.Относно темата-една моя приятелка свали 5kg за 1 месец чрез скачане на въже-чак аз се учудих Всякя сутрин и вечер скачаше така че пробвай Успех!
    а по колко време горе-долу е скачала на въже?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си