- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За "толерантните"
Голям мазен "мъжки полов орган" за вас! Позьори и лицемери! Псевдо морално извисени плъхове, страхуващи се да изкажат на глас, какво мислят. Обезличени от от медията, настояващи за собствено мнение, критикувайки мнозинството, без да усещат, че са част от него.
Абсолютно отказващи да приемат друга версия, освен тази, която мнозинството е прияло за вярна. Която им се набива в празните глави.
Това толерантност ли е? "Мъжки полов орган" за вас, роботчета на висшата суета.
В ПРИРОДАТА ТОЛЕРАНТНОСТ НЯМА!
Майната им на всичките култивирани маниери, обноски, пози. Култивирате ума си, мънички колелца в системата.
Трябва да наричам миризливия циганин "Ром", понеже той е пожелал така? Майната му на шибания циганин. Гнусен мангал!
А аз искам, да ме наричате "О, велики господарю".
Майната й и на цензурата. Цензурата и заключването на теми са пълна противоположност на пропагандираната толерантност!
[youtube]http://youtube.com/watch?v=5Za2k5wA3sk[/youtube]
Grumpy old madman
браво![]()
Aaa комплексар. Най-обидната дума в интернет. Ако имаш мера, да се разберем, да се видим очи в очи, да видиш, какъв комплекс съм ти подготвил за отходното отверстие.Първоначално написано от MostHated
Grumpy old madman
бой, бой, бой
И да мразиш,и да се вбесяваш няма смисъл.
Може да ти е безумно тъпо,кухо и всичко да ти изглежда адски дребнаво,но единственото,което можеш да направиш е да живееш според своите възприятия.Защото другите няма да променят техните.
А тва някакъв филм ли е?
Едуард Нортън?Освен ако е надебелял..
А да и Dire Straits много помагат за спокойствието и непукизма.
Down to the waterline ..
Внимавай да не се задавиш със собствената си злоба![]()
хейт вълна ^^
Шиана цензура, загрозява всичко. Звучи супер нескопосано ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
бтв и аз не обичам псевдотолерантните. така и не разбрах какъв е проблемът като си изказвам негодуванието към гейовете, циганите турците и грозните хора.
За теб, не се и съмнявах, че ще се обадиш.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Сещам се, как Боби Турбото нареждаше едно копие на Азис:
"изрусен, изсребрен, циганин, дебел, педераст, чалга певец"
Ще си спестя, как ще звучи за теб, но те признавам де. Рядко може да се срещне същество, което да е толкова обзето от манията, да е добричко, миличко, харесвано от всички. застъпващо се за един прекрасен свят, вярваща в доброто начало у хората и тн.
мамка му. на едно място в "Усещане за жена" Пачино с мног готин тон казваше "ПОРАСТНИ".
Ааа и колкото и да бягаш от селото, селото не може да избяга от теб.
Grumpy old madman
То не дразни толкова толерантността колкото реакцията срещу всяко мнение,което не е безумно лигавене и мазнене.така и не разбрах какъв е проблемът като си изказвам негодуванието към гейовете, циганите турците и грозните хора.
Ама кво ти пука.
Така има повече за нас-шашкаме дечицата и си правим смях.
Днес гледах отново Защо тъгува Гилбърт Грейп и ниииищо не може да помрачи радостта ми.
ХАхаха..
Хахах, това пък не го очаквах. Последното, което искам, е да бъда харесвана от група хомофоби, които не могат да погледнат по-далеч от носа си. И на мен не са ми любимци гейовете, но не ми пречат да си живея живота. На теб какво ти пречат? Аз съм достатъчно голяма, за да мога да преценя, че всеки човек има право да избере как да живее живота си. Всеки има право да бъде свободен, щастлив, удовлетворен и ти си последният човек, който може да се възпротивиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Естествено, че не си го очаквала. Все пак в твоите очи оставяш крайно положително впечатление у хората. Е да те светна - не е така. Всеки с повече от три функциониращи мозъчни клетки може да потвърди.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
А ако не искаше да бъдеш харесвана от група хомофоби, щеше да очакваш и подобна реакция.
Какво ми пречат гейовете? Дразнят ме с държанието си, дишат ми въздуха и тн.
и да Аз имам право да съм щастлив. И педерасите, мангалите и тн. утайка нямат място в един свят, в който заслужилите хора да бъдат щастливи. Разбирай - моето щастие минава през тяхното потъпкване. Има конфликт на интереси. И аз не съм склонен на толерантности и компромиси.
Grumpy old madman
Първоначално написано от exploitedteen
Да, така е, всеки има право да бъде недоволен от нещата, които не са му по вкуса, но мисля, че има доста по-цивилизован начин за изразяването на това недоволство.
А защо е необходимо да излизат на парад... Не знам, не съм лесбийка, но предполагам, че на всички обратни им е писнало да ги подритват, псуват, унижават, уволняват от работа, бият и т.н. Не мисля, че този парад е дискриминационен спрямо хетеросексуалните. Ти лично с какво се чувстваш дискриминиран? Или просто говориш, колкото да не мълчиш?
а ти си комерсиален, клиширан позьор. Като доказателство взимам снимката ти. FU MFSOBПървоначално написано от MostHated
Първоначално написано от Say It Right
Големите мъже.
аре скрийте се някъде.
Задръстеняци.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Canis_Dirus, и какво, това че не ме харесвате трябва да ме накара да спра да пиша ли? Няма да стане![]()
Можеш да ги мразиш, колкото си искаш, можеш да псуваш, да се оплакваш и т.н., но тях ще ги има и нищо не можеш да направиш по въпроса.Ти с какво си по-добър от тях? Само това, че харесваш жени, не те прави по-успял. Не мислех, че критериите за утайката на обществото, са сексуалната ориентация и етническата принадлежност. И къде по-точно ви се застъпват интересите? Ако наистина щастието ти зависи от тяхното потъпкване, мога само да те съжалявам
![]()
Под полата на мама сме се скрили.Първоначално написано от bungle
Да припомням ли, кой псуваше като каруцар по повод новата версия на форума?
Grumpy old madman
тая дума лицемерие обаче я подхвърляте насам-натам като котета кълба прежда.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
exploitedteen, аз лично съм била свидетел на няколко побоя над гейове. Имаше един гей в моя квартал, който системно беше спукван от бой, само защото беше обратен. За мен това не е нормално.
Като се оплакваш, че няма парад на хетеросексуалните, хвани се и направи един.
Това, че натрапвате нон-стоп мнението си и се мислите за големите професори. И съдите останалите, все едно сте някакви богоизбрани.
И какво като съм псувала, бе, галош? Аре да ме баннат един път завинаги.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Просто си го изказваме. както и вие имате право да изразявате обич към педерасите, мангалите и тн. Или да обяснявате, как мразите шовинистичните прасета и патриархалните навици на българина.Първоначално написано от bungle
От къде на къде, някой ще ме нарича "шовинист" и тесногръд и тн. Айде!
Каквото си псувала - псувала си. Отиде си безвъзвратно с новата версия.
Grumpy old madman
яко мазници
90% мазници във форума
да ми ядете оная работа висчки![]()
axaxax