- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за кола маската
Ами днес си взех студена коса маска Кара, но нямаше ефект, всичко направих както трябва, но нищо не стана ..![]()
Може ли да ми препоръчате подобна кола маска или такава на лентички и да ми кажете цена? Мерси много предварително![]()
Вече има една такава тема,а ако използваш търсачка ще са повече от една..............
Знам, че има такива теми, но ако пиша там надали ще ми отг..
Споко и аз си взимах и щях да я хвърля,но опитах с плат вместо тези неща в кутията,затоплих я малко и стана.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ахамз, мерси мн и аз така ще направя![]()
аз ползвам тази на "дева" мн е добра според мен и е за 5 и нещо![]()
шо не си купувате veet? не са ли те най хубавите?
Raise your fist!
А не са ли и най-скъпите?Първоначално написано от MostHated
![]()
ем не си правите всеки ден кола маска
Raise your fist!
Ммм,то няма и нуждаПървоначално написано от MostHated
Колата маска държи поне месец
![]()
еми 1 път на месец като дадеш да речем... 7-8 лв. поне предполагам толкова не излиза скъпо
Raise your fist!
обаче много хора казват че не са доволни от Veet..а и както в една друга тема казаха (пак ставаше въпрос за тази марка)това че е скъпо не винаги значи че е качествено
Между другото топлата коламаска е в пъти по-добре от студената.
Дензъл Ребеловски
какво по точно си направила с плата?Първоначално написано от lonely in my live
Lof YAaA..!
Ходете на козметик.. Стуената е най-трайна и боли по-малко и от Veet-a дори.
не си купувай veet щото са боклуци!
Lof YAaA..!
Първоначално написано от dare_93
Ами нали като сложиш колата (течна е) трябва да я издърпаш с нещо и вместо това в кутийката ползвах плат.
Дензъл Ребеловски
6tom si praite kola maska...zimaite po dobre te4na! v tybi4ka e...lesno se nanasq...i posle s nqkav plat...amaa da ne e rastegliv...ne6to ot sorta na 4ar6av....e takav plat...ii efecta e perfecten!![]()
:P
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
мерси за отговора каква кола маска - течна използвате и можете ли да ми препоръчате ако може и цена да си направя сметката долу гореПървоначално написано от lonely in my live
Lof YAaA..!
Еми и аз си купих на Кара-течна и.. Незнам уж върши работа,ама не кой знае колко..Голяма мацаница,голями мъки паднаха с нея.. А и супер трудно се размазваше по тялото и излизаше от шишето..Държах я в топла вода ама не и не.. Едвам успявах да я намажа..Седеше на буци такова гадно абе.... Тая маска на "дева" дето някой я каза в аптеките има ли я? И да питам има ли разлика между топла,студена и течна..И г/д каква е разликата?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Стиа с тия течни е ! Лентички на Стреп , лепиш дърпаш и сте готови ... "Бързо,лесно,вкусно"
Е и аз преди ползвах Стреп,но не ми се дават чак 10лв пък и боли повече.Сега си взех на Кара,но вземайте течната,студената си е нищо и половина.
Дензъл Ребеловски