- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да ги махна..
Значи реших аз да си обръсна интимното место![]()
ноо нестана със електрическата ми бръсначка вместо да ги мани тя са напълни с косми(небяха мнооъ мнооъ дълги ама все пак повечко от сантиметър ;() ама и без това немаше да стани с нея щеше наболи да ги остави..
Въпроса ми е как да премахна космите на топките и над тях мястото ама без обикновен бръснач щото не съм използвал нямам пък и съм чувал че лесно се порязваш там.
Кола маска не ми се копува пък и тя за топките нестава,нито епилатор мисля че ще стане(ако има некои дет е пробвал да кажи дали ще стани :С)
Остава само крем депилатор ама съм чувал че нестава за генитали защото кожата е тънка нежна и после можела да изгори.
Напрау незнам ко да прая ;(
Момиче ли си? Защо мислиш, че става с кола маскаПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
Кола маската нестава за топките ве се едно да си напраиш кола маска на миглите на очите божееее
mi br1sni sa ko tolkoz spok nq gi otreje6
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
с епилатора мн се лъжеш ако мислиш,че ще боли по-малко...и той ги отскубва от корен,както кола маската![]()
abe po temata...az nali si gi maham redovno sys samobrysna4ka...ama neshty..polu4avat mi se gadni pyp4ici.. :Xmaja gi s obiknovenno krem4e kolkoto da ne me nervqt 4ak tolkoz..ii pootminavat maalllkooo...ama iskah da probvam s krem4ence depilator...moje li da se izpozva za genitaaliiite...toi kaza 4e e 4uval 4e ne....ama se pak ...q kajete vie...syforumnici
![]()
![]()
Абе не знам дали на топките ще боли повече от колкото на срамните устни... хораа, кола маската е спасението
mindscan
Аз още съм в шок след вчерашната (първа за мен) кола маска...Явно съм прекалееено чувствителна там..Не знам дали бих се подложила за 2ри път на такова нещо.![]()
![]()
![]()
ахахах ти луд ли сииииПървоначално написано от Tazadar
как ще има топки и ще е момиче бе малееее
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма ли нещо да им стане на топките с кола маска? Някой опитвал ли е?![]()
Нищо няма да им стане, но трябва да е при професионалист.
mindscan
ТочноПървоначално написано от preichetoy
Тцтцтц..откъде знам ли?Из форума бол такива теми ..
![]()
Има крем-депилатоари специално за интимните зони.Потърси такъв не обикновен.
Liar ако ми кажеш име ще те разцелувамПървоначално написано от Liar
![]()
Mii az izpolzvam krem za obezkosmqvaneto,koito e prednaznachen tochno za genitalite... kosumchetata zpaochvat da raztat sled 5-6 dena,obache rastat mn bavno .. pone pri meneMoje da probvash s lentichkite na veet .. tova ot men
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Оу ми не знам!Просто отиди в някоя аптека питай какви депилатоари имат за интимните зони те ще ти предложат няколко марки ти само трябва да си изберешПървоначално написано от neboise
![]()
Chr!sSie ne se brysna na suxo..tfa she mi naprai intimnite 4asti lesh be.,.
..ponqkoga i az polzvam na brat mi krema tam za brysnene..ili pyk sys sypun za intimni..(imam takyv koito mnogo se peni) mersi na durgite..shte popitam v aptekite
![]()
![]()
![]()
bebka 1936 айде плс ако намери6 не6ту ефикасно против тия пъп4ици драскай тука 4е и аз иам съ6ото проблем4е ужасну е![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
neboise, ленти за интимни части мисля, че ще са най-ефикасни.
mindscan
Относно пъпчиците на Beb4e__to и bebka1936 преди когато използвах самобръсначка (защото сега ползва епилатор ) и на мен ми излизаха , само че не ми ставаха на интимните части , ами под мишниците (незнам дали ще ви помогне ) след време използвах малко от афтършейфа не баща ми и спряха да ми излизат , да знаете че много щипе .
УСПЕХ !!! Дано да съм помогнала !![]()
![]()
![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как ше мисли, че мое да си обезкосмяваш ташаците с кола маска и ше е момчеПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
махни ги със самобрасначка НЕЖНО!!! с епилатора еплатора и колата маска боли а с депилатора мястото там е много деликатно...абе незнам ако издържаш на бола вземи с епилатор или кола маска ама аз едвам на краката ги трая а за там незнам ... :S