- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да ги махна..
хе-хеее, парчеПървоначално написано от mrs.smith
и аз така си мислех след като ползвах за пръв път епилатор при подмишниците, въпреки че преди ги бях махала с кола маска
иначе кола маска за интимните зони е най-доброто решение, но аз не бих се престрашила, не за друго, ами няккси ми е неудобно пред козметичката
а относно депилатоарите: при всеки е различно, трябва да се пробва кой ти действа най-добре. При мен лично идеална работа ми върши крема на Стреп. Ползвала съм пяна и крем на Таки, обаааче пари и е няккво
кофтЕе, чувала съм да се оплакват от такива разни дискомфорти или от нулев ефект от продукти на които се сетиш депилатоари на пазара Veet, Strep, Taky, ELea, Дева, Licia .. просто трябва да се пробва, то си има специални деликатни за тия интимни зони пък и отделно си пише да си направиш проба, не да хванеш тубата/флакона и да се наклепаш, после да се чудиш кво да правиш като се изприщиш и не можеш да си намериш място от болки, смадене и парене
айде, стига толкова, успех с одисеята по обезкосмяването
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
вярно е.може да боли,да ти текне кръв от някое подкожно косъмче,дори да ти се притирие кожата от дърпане ама накрая ефекта е мн добър и след често използване уредяват мн.Първоначално написано от preichetoy