.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    Аз още съм в шок след вчерашната (първа за мен) кола маска...Явно съм прекалееено чувствителна там..Не знам дали бих се подложила за 2ри път на такова нещо.
    хе-хеее, парче и аз така си мислех след като ползвах за пръв път епилатор при подмишниците, въпреки че преди ги бях махала с кола маска иначе кола маска за интимните зони е най-доброто решение, но аз не бих се престрашила, не за друго, ами няккси ми е неудобно пред козметичката а относно депилатоарите: при всеки е различно, трябва да се пробва кой ти действа най-добре. При мен лично идеална работа ми върши крема на Стреп. Ползвала съм пяна и крем на Таки, обаааче пари и е няккво кофтЕе, чувала съм да се оплакват от такива разни дискомфорти или от нулев ефект от продукти на които се сетиш депилатоари на пазара Veet, Strep, Taky, ELea, Дева, Licia .. просто трябва да се пробва, то си има специални деликатни за тия интимни зони пък и отделно си пише да си направиш проба, не да хванеш тубата/флакона и да се наклепаш, после да се чудиш кво да правиш като се изприщиш и не можеш да си намериш място от болки, смадене и парене айде, стига толкова, успех с одисеята по обезкосмяването
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Абе не знам дали на топките ще боли повече от колкото на срамните устни... хораа, кола маската е спасението
    вярно е.може да боли,да ти текне кръв от някое подкожно косъмче,дори да ти се притирие кожата от дърпане ама накрая ефекта е мн добър и след често използване уредяват мн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си