- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възрастови разлики
Имате ли нещо против разлики при възраста?И ако не, каква е най-допустимата за вас възрастова разлика между една двойка?
П.П.Сори ако има такава тема, не съм я видяла
според мен не е толко важна разликата има зна4ение само любовта
3 години... айде с възраста разликите се увеличават.
Като съм на 70 няма да откажа на 20 годишна мацка.
Първоначално написано от melisa88
Голяма простотия каза
Банална си като обръщение на папата.
аз приемам жени до 35-40 по възрастни не, че може да умре![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
4estno kazano ne znaq, ne bix mogla da kaja, predi vreme si mislex 4e e bez zna4enie, no moje bi e, za6toto na razli4na vazrast 4ovek misli razli4no i ima razli4ni celi v jivota, sledovatelno kolkoto e po-golqma razlikata tolkova po-razli4no mislqt xorata. vse pak ima izklu4eni1.![]()
пфффффффффффффффф съглссна саъм на 1000% с w0sh тва беше най баналната простотия която някога съм чувала!!!!
Според мен допустимите:
момче-момиче максимум 5 години,даже е множко....ама най-много
момиче-момче ммм 3 години според мен са добре...това за мен също е максимума
+1Първоначално написано от pet_14
попринцип смятам че това не е важно ама 13 годишна с 30-40 годишен ужасссс
аз бих предпочела гаджето ми да е с 1-2 години по голям от мен за да сме на една вълна в живота аз съм на 15 ако има значение![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
За мен няма проблем разликата, при положение, че в цялото ми семейство има едни такива интересни разлики...Допустимото за мен 13 години,при положение , че говорим за зряли хора...И повече да ем ако всичко е наред,няма лошо...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
К'вото и да си говорим, разликата в годините е от значение.
Иначе, естествено, акълът е определящият фактор.(който варира при отделните индивиди)
С риск да ме линчуват. Тия дни стигнах до заключението, че се нуждая от 30+ мъж до себе си, тъй като до гуша ми е дошло от момченца.