- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bourjois,Maybelline,Manhattan,Avene,L'Oreal or Seventeen
Е коя марка предпочитате?Може да изброявате и повече от една.![]()
![]()
Аз харесвам най-много Bourjois,Maybelline,Avene & L'Oreal.![]()
е що няма Maybelline и Manhattan![]()
Рзлични...ако намеря нещо,което да е наистина мн препоръчвано,си го взимам.На анкетата съм отбелязала ''други''.
Ами то маи трябваше да сложа всички възможни комбинации ама щеше да е много дълга анкетата![]()
Буржоа имат много хубави ружове и спирали,гланцовете също не са лоши.Гласувах за тях.
Спиралите на Maybelline като цяло всички са хубави,обаче предпочитам ЛОРЕАЛ за др неща.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Maybelline - за спирали определено!
Manhattan - фон дьо тени и пудри
Bourjois - не ми харесват спиралите им, фон дьо тените - майка ми е доволна![]()
L'Oreal - продуктите им за коса, особено Hot Liss
Avene - не съм ползвала![]()
Както вече казаха Maybelline - за спирали , Manhattan - фон дьо тени и пудри , Bourjois пък молива за очи много е хубав , L'Oreal - продуктите им за коса
отговорих друг защото обикновенно ползвам на виши,клиник(когато говорим за истинска козметика),иначе от тукащнитеот ейвън съм доволна
L'oreal Paris est
I Love
Vania
Kabakova
Bourjois.
от изброените предпочитам: Maybelline иL'oreal , а другите марки,от които съм доволна са : Nivea, Garnier,Avon и Oriflame .
Avene не се ли пише Avon![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Да, и е 1000 пъти по-качествена марка от боклуците на ЕйвънПървоначално написано от plamka
![]()
Seventeen е единствената от изброените, от която не съм доволна- абсолютно всичко им се разтича, а сенките така са ги направили, че освен вкъщи никъде не можеш да ги носиш- капачето пада, а сенките.....![]()
Bourjois, много ми допада спиралата им - Volume Glamour![]()
Хмм интересно...аз пък от нея въобще не съм доволна...много ми слепва миглитеПървоначално написано от taamara
![]()
Предполагам, че на всеки по различен начин се отразява, зависи от миглите![]()