.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    В сърчицето на моето мило {}

Какво да правя отчаян съм!!!

Здравейте на Всички ! Попринцип не се подзовавам много в писането на теми тук но все пак ... От както се помня имма 1 такъв проблем че или съм много глупав или много наивен и не мога да направя нищо по въпроса ! Когато съм с някое момиче винаги се старая да правя така че на нея да и е хубаво да не прекалявам едва ли не каквото ми каже това да правя дори и най-голямата лъжа да е просто вярвам.... Страшно бързо се привързвам към момиче/момче било то за приятел или за гадже и в крайна сметка задължително ми забиват нож в гърба Никога не мисля лошо на хората винаги се държа възможно наи възпитано и възможно най-добре със всеки човек около мен , дори речника ми на обиди е доста беден . И просто вече ми писна аз да съм приятеля в нужда и всяко момиче да ми казва "ми аз просто толкова много те обичам като приятел че не искам да имаме нещо повече да не загубя това приятелство" и разбира се винаги се съгласявам и в краина сметка само и само за да не се скарам със нея аз страдам стига само тя да е щастлива ... Какво да направя ??? Има ли накакъв начин да го променя това нещо защотото просто сърцето ми е толкова разбито (знам как звучи но все пак...) че вече дори не смея да изляза с момиче щотото съм сигурен че малко ще ми хареса и щом схване колко съм наивен ще ме изполва !! Плс ако някой е бил в мойта позиция или има някаква идея как да постъпя МОЛЯ помогнете !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз съм така, даже направих тема да ми дадът съвети как да си фана гадже, може да и метнеш едно око
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Shove IT
    Ааа..не е зле да си купиш водомер

Град
    Ми мене не ме притеснява факта как да си хвана гадже , приятесняваме КОГАТО си хвана Защтото задължително още в началото разбират колко съм наивен и следователно ме изпозват за квкото могат и ме изоставят .... Пък и дори не мога да се сърдя лесно прощавам и сами може да се досетите до какви главоболия води тази "доброта" ... ;(

Град
    hate city plovdiv, майна
    начи си купи водомер

Град
    Видин
    ама от сините иначе не става номера
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Добре че поне има хора като вас да ме развеселяват Но все пак изполвзваите си това сивото между ушите и опитаите да дадете малко по смислен отговор моля ! Вярно че погледнато отстрани сигурно е много смешно но на мен никак не ми е смешно !

Град
    hate city plovdiv, майна
    водомера е хубаво да е електронен че с по-старите ше ти е трудно

Град
    Видин
    Абе не се гаври с водомерите че няма да ти кажа отде да си купиш с намаление..
    For I am Winter born

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Предполагам когато видиш момиче в беда или да й е кофти, или просто да има с кой да сподели проблемите си ти и предлагаш подкрепа.Точно тогава почват да се привързват към теб само като приятели,защото вижда че на тебе може да се разчита за приятелство...За това следващия път не предлагай подкрепа,ами утеха.Кажи някоя друга мила дума прегърни момичето загатни за по добре ( тебе ) но не прекалено явно че може да се усети и да се отдръпне...Когато се запознаваш с момиче не приказвай за проблемите си и не я разпитвай за нейните.Дръж се малко по смахнато (зависи и от момичето де но в повечето случаи минава номера),но не прекалявай че ще почнеш да изглеждаш лигав.Пускай някой друг комплимент уж на шега но така от време на време че да почне да си мисли че имаш нещо към нея и да се озадачи и ако има нещо тя към тебе сама да почне да те търси и разпитва по заобиколни пътища само и само да разбере...Надявам се съм ти помогнал малко.Айде късмет
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Видин
    Най много да си станат по добри приятели, голяма грешка...
    Не го слушай тоя а отивай да си купиш водомер ^^
    For I am Winter born

Град
    Усмивката :Р
    вие с водомерите сте голяма работа ... ама като ви гледам сте зациклили... аз съм пълната противоположност.. трудно се привързвам към каквото и да е било и да ти кажа най- голямата грешка на всички е да искат да бъдат нещо което не могат да бъдат а и не трябва! Харесвай си се такъв, различен, уникален и интересен и не живей в непрекъснат страх за това какво ще стане след това (като историята за нероден Петко ако я знаеш :Д ) ! Успех и си остани същия (усмивка)
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Видин
    А сега сериозно...помисли, какво НЕ правят приятелите..прави точно това ! Отказвай и понякога...трябва да бъдеш ЦЕНЕН..а не всеки път когато иска да те има...когато ти се повреди колата и успееш да я оправиш я цениш и внимаваш с нея много повече, нали така ?
    Да не ти пука дали ще ти се разсърди и т.н...ако ти се сърди за глупости ще ти прости...ако пък не - значи е лигава пача...нека тя да трябва да печели вниманието ти а не ти нейното...естествно не трябва да бъдеш тъп лайнар, но си дръж на мнението...ако се беше сетил да ми кликнеш линкчето в подписа можеше доса по бързо да стане...
    For I am Winter born

Град
    Един читав коментар Благодаря ти наистина ! Да и това съм го правил и тогава обикновенно малко по късно разбират какъв съм и то от някой мой познат .... Опитах се дори е така да почна да се държа гадно да съм надут аве да съм поредното софийско тъпо гъзе едва ли не .... Ми честно казано и 1 час неможах да изтрая така ... Нищо де все някой ден ще си намеря девойката която ще оправи този така вреден навик !! BlindedAngel благодаря много за съвета Ще се постарая да послушам това кото каза въпреки че сигурно пак така ще стане И тези с водомерите , бяхте интересни с първите 2 коментара сега вече ... моля ви не пишете няма смисъл ако имате нещо сериозно да кажете кажете го ако не просто недеите и без това ми е супер тъпо че познавам 500 момичета и всичките са ми "приятелки" ....

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Най много да си станат по добри приятели, голяма грешка...
    Не го слушай тоя а отивай да си купиш водомер ^^
    Именно

Град
    Видин
    А ти що си онлайн бе ?! отивай веднага да си зимаш водомер че става късно !
    For I am Winter born

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Един читав коментар Благодаря ти наистина ! Да и това съм го правил и тогава обикновенно малко по късно разбират какъв съм и то от някой мой познат .... Опитах се дори е така да почна да се държа гадно да съм надут аве да съм поредното софийско тъпо гъзе едва ли не .... Ми честно казано и 1 час неможах да изтрая така ... Нищо де все някой ден ще си намеря девойката която ще оправи този така вреден навик !! BlindedAngel благодаря много за съвета Ще се постарая да послушам това кото каза въпреки че сигурно пак така ще стане И тези с водомерите , бяхте интересни с първите 2 коментара сега вече ... моля ви не пишете няма смисъл ако имате нещо сериозно да кажете кажете го ако не просто недеите и без това ми е супер тъпо че познавам 500 момичета и всичките са ми "приятелки" ....
    от тея 500 бройки няма ли някоя да дадеш и на нас

Град
    Shove IT
    И автоматичните писалки вършат работа, ако няма водомери

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    от тея 500 бройки няма ли някоя да дадеш и на нас
    Или пък поне един водомер да купиш ?
    For I am Winter born

Град
    Shove IT
    Аз пък искам игрива катерица

Град
    Видин
    Със всеки пост приближаваме пича към Коша...
    СПАМ !
    For I am Winter born

Град
    Ако искате давам ви ги всичките Амаааа без да ги връщате моля Има някои коментари който може да ми свършат работа но ще видиме .... Просто се надявам някои ден да ми доиде акъла и да оправя нещатата щотот ми писна все аз да съм сам все аз да съм там когато на някой му трябвам .. А когато на мене ми трябва някои , никой не се отзовава

Град
    Shove IT
    Кфо ти пука

Град
    Видин
    Момичетата за притяли не стават, не могат да бият, не могат да застрелят човек заради тебе, сам се сещаш само за кво стават.. :>

ПП: Фърчипляктор !
    For I am Winter born

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Еми човек би трябвало да помогнат...Така се държа аз сред момичета и изобщо не чувствам липса... Но за всеки човек е различно.Аз съм естествен и си се държа така но ще ти е малко трудно да се правиш на някой друг
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си