- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя отчаян съм!!!
Ами точно защото аз съм естествен , просто така съм израстнал и така съм възпитан и просто незнам дали мога да го променя това нещо ... Благодаря ви за съветите и ще се постарая да го послушам и просто се надявам че ще успея най-накрая да престана да бъда такъв![]()
Като се промениш няма да спреш да бъдеш себе си, просто ще се усъвършенстваш![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
така... Първо трябва да обикнеш себе си и да се уважаваш.. тогава и другите ще започнат да те уважават и няма да те използват или предават..Go ahead
![]()
Без да се обиждаш такива хора са смешни в очите на всички всеки ги зима за подигравка и никой не ги взима насериозно по-добре се вземи в ръце да не стане както в 1 поговорка "Добър добър,че прост"Първоначално написано от Vichko0o
Ако не го направиш ще бъдеш доста пъти прецакан и наранен от хората,но ти пък и без това не се сърдиш дълго така че неме проблем...
![]()
горкичкия ... разбирам колко ти е тъжно ако имаше повече момчета като теб светът щеше да е рай ... тази дето не те иска е голяма глупачка .. е то зависи какво е прадставата за момче незнам в много тежка позиция си![]()
![]()
![]()
Аз съм момиче,но и аз съм много наивна и вярвам на 100 % на това,което ми казва някое момче,с което имаме по-задълбочени взаимоотношения.По тази причина са ме наранявали много и съм разбрала едно.Няма да се променя,защото зная,че ако това стане просто няма да съм си аз.Зная,че един ден ще намеря някой,който няма да се възползва от наивността ми.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
az puk sam mn nedover4iva oba4e puk sam sebe si i kvo da napravq mn sa mi zabivali noj v gurba i ve4e nz na koi da imam vqra :S
Koito ne me ponasq da se iznasq!
strangezone наясно съм със това нещо но както вече казах просто съм израстнал в такава среда на доверие на обич и на истинско приятелство ... но просто новите хора който идват при мен не са такива и следователно забавата е голямаИскренно се надявам накой ден да се променя .... Но не да стана лош лицемерен и т.н ами просто да не съм само и единствено приятел
ами хората да успяват да видя и друго във мен
![]()
ПП: Съжалявам за лигавия начин по който пиша но просто съм ОТЧАЯН !
вси4ко това поведението ти въспиранието всичко е проблем трябва да се промениш иначе вечно ще си останеч пецакан , но добър ламерПървоначално написано от Vichko0o
ONE LIFE ONE LOVE
Много точен израз..Първоначално написано от kalinadelinda
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Мда...За жалост това е гадната истина...Първоначално написано от strangezone
Иначе и аз съм като теб...Обичам да помагам на хората,не обиждам,не мога да се сърдя,супер бързо ми минава,доста съм чувствителна и от много неща,за които на другите не им пука на мен ми става тъжно и искам да помогна.Не съм носела някакви маски и всички ме знаеха каква съм.Знаеха,че ще им помогна и винаги ще се отзова.Но както ти сам каза идва момента когато някой ти забива нож в гърба...И когато го помолиш за нещо ти отказва защото гледа първо себе си,въпреки нещата,които си правил за него...Като трябва да вземе решение не те пита...Абе знаеш за какво ти говоря.Обаче вече не съм такава.Ако някой ми направи услуга-връщам му я.В смисъл отношението ми към останалите е отражение на тяхното към мен.Научих се да казвам "не"...Не правя услуиги,подминавам,когато видя,че някой има проблем,премълчавам понякога истината(в смисъл като чуя как в класа ми някои хора обсъждат трети човек си мълча,въпреки,че ми е неприятно,защото ако направя забележка ме гледат странно),вървя с гордо вдигната глава и за никой от тях не ми пука.Съмнявам се в хората,вече не приемам това,което ми кажат за чиста монета.На никой не вярвам,защото всички са егоисти до мозъка на костите си,лъжат,за да се правят на интересни,мачкат останалите,които са по-слаби.А ти не трябва да показваш,че си слаб.Бих те посъветвала да правиш това,което аз правя-да изглеждаш егоист.Ако някое момиче те потърси за помощ в неудобен за теб момент,кажи и "НЕ".И само да изглеждаш като такъв,не да бъдеш!И не търси момиче,което да те промени,а такова,което да е като теб,пред което можеш да се разкриеш напълно.Но това не става за 1 един ден.
Айде,успех.
Не съм била в твоето положение,но и не смятам,че си използван,просто те искат само за прияте,може би не си срещнал подходящата.Не се отчайвай,защото това само повече би отежнило ситуацията и ще загубиш обективния поглед върху нещата!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Много благодаря на отзовалите сеНякои от коментарите ми показват че все пак свестни хора има
И няколко съвета които мисля да послушам да видим какво ще се получи
![]()
![]()
![]()
Благодаря Ви
![]()
Prosto ne trqbva da si tolkova dobar s vsi4ki okolo teb za6toto rano ili kasno te predavat!nau4i se da se darji6 s momi4etata kakto te s teb !!!