- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко струва списанието..?
Да знаете каква е цената на списание ELLE??Интересувам се защото в юлския брой има много хубава чанта..![]()
нз точно. май беше към 5 лв.![]()
може ли снимка на чантата?![]()
А кога излиза,всмисъл вече има ли го?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Между другото,найстина е 5лв и в този брой,който гледах преди около седмица беше с 1 жълта чантичка,която в началото преличаше на портмоне,но като се разгъне май е чантата.Поне така ми каза продавачката.![]()
Дензъл Ребеловски
Ами незнам датата на която излиза списанието но пише че в Юлският брой тази зеленатачанта ще е подаръксигурно в началото на месеца,незнам.
мен пък не ме кефи особено тая чантапо принцип с к'ва цел е? пазарска чанта ли е??? :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ммм на мен ми харесва за плажна чанта, стига да не е прозрачна...![]()
прозрачна ли е може ли малко по- голяма снимкаПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Lof YAaA..!
Пише че е еко чанта..незнам какво ще рече това,май е плажна незнам.
![]()
ThE OnE MoRe InSaNe от къде намери снимката и инфото?![]()
Дензъл Ребеловски
Хайде ако някой има информация кога излиза тоиз брой на списанието да драсне един-два реда![]()
"Всяка читателка на списанието също ще получи чантата ELLE като подарък в юлския брой, който излиза на 20 юни. Тогава стартира и фотоконкурсът, част от кампанията, в който читателите са поканени да качат в Галерията на www.rozali.com/zelleno до 24 август своя снимка как използват еко-чантата на ELLE. След гласуване от посетителите на сайта, избраните финалисти ще получат еко-подарък, а един ще получи и голямата награда. Така списанието се надява да привлече вниманието на своите читателки върху проблемите за опазване на околната среда и да даде пример как да се живее по-екосъобразно с малко усилия."
Това немерих в нета.
Ето тук има още малко http://spisania.rozali.com/zelleno/p8045.html
Ахам,мерси![]()
Дензъл Ребеловски
Чантата е гадна не си я купувайте...днес я видях със списанието и не ми изглежда никак здрава![]()
Можеш да попиташ за точната цена в някой магазин . Колкото до чантата : китайски боклук . По-добре си купете чанта , чието качество е по-гарантирано от това на найлона , за който фактически давате 4 лева , тъй като стойността само на списанието е около 2 лева .![]()