- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PC Games...
Препоръчайте ми някоя готина компютърна игра,само да не е нещо от най-популярните дето всички ги знаят (CS,FIFA,NFS и т.н)![]()
Да WOW не е никак популярна на близард на сърварите играят само 8 милиона. Star Wars Battle Front не е лоша или Принца(Prince Of Persia) ако не си играл на него ти го препоръчвам.
Medal of honnor, GTA, Mafia, Alice ...(тая не си спомням точно как й беше заглавието ама е мн яка, напиши Alice в АренаБГ и тегли).Други не мога да се сетя, аз друга игра освен Counter Strike, NFS и GTA нямам на PC (като изключим Small games)![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ако ти е хубава печката
изтегли си mass effect
това е най-добрата игра
просто като нея няма друга ..
16.07.08 Parkour и Free Run
Перник 19 часа пред пощата
Който има какво да покаже да заповяда![]()
PSJ RuLz
Trackmania-Nations forever
+1111Първоначално написано от MaNqKa
мен и ти ли я играеш Track Maniata кажи как се пишеш в играта
аз съм maistor_92
пробваи и CoD 4
/galabarnici\
\samo/\
/Rammstein/
\Benzin/
Rakion я цъкам яко и ме кефи тип MMORPG се пада но я предпочитам милиард пъти пред ЛОЛ въобще не ме кефи ЛОЛ-а
Нов човек съм
Па кво да те кефи,мой.Ти даже не знаеш как се казва,пък как разбра ,че не те кефи... ЛОЛ? Това е WOW. Голяма разлика...Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
R.O.S.E. Online най-добрите сървари са Аруа ( www.aruarose.com ) Ruff
( www.ruff-rose.com )![]()
За ракион съм на твойто мнение ,игрицата си е жестока но WOW е нещо много по хубаво макар че е много зарибяващо.В момента и аз разцъквам РАКИОН но почна ли даскало спирам ракиона че и той ми е зарибяващПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
American McGee Alice Една от най-добрите игри! Свали я оттук КЛИК
[flash(400,400)]http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=0f47990b[/flash]
Бате тва че съм го написал на български няма никакво значение,надявам се че всички са разбрали какво имам оредвид WoW...Първоначално написано от MaRiYa_86
Аз съм Snoop Doggy Dogg ...
battlefield 2, battlefield 2142, flatout..
2Moons - mmorpg (подобно на WoW безплатно)
Assassin's Creed / Prince of Persia third person shoter
Heroes V - Походова стратегия
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Пробваи S.T.A.L.K.E.R мн яка игрица.А ако штаигата ти е мощтна земи играи Crysis.Ама аз се пак си играя WoW наи добрата игра :P
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Като гледам никой не е писал една от ретро игрите на близард...и доста добра. Хм..ако искаш пробвай се на StarCraftДруго което мога да се сетя... MuOnline,Cabal Online,NFS Series,Juiced (като НФС-то но по злобно) , Street Racing Syndicate (Пак като NFS но с повече тунинг) , Street Legal Redline (ако мислиш че разбираш от коли то Street Legal Redline е за теб ) Еми..това мога да се сетя..аз тези джиткам.. и WoW по-рядко
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..