.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

уж сме бф, но ....

имам един проблем. С моя най-добър приятел постоянно се караме и то само за глупости, писна ми. При последния ни скандал му казах да ме остави на мира и да ен се занимава повече с мен, но той започна да ми обеснява колко държал на мен и че това било най-лесното решение, но не искал всичко да свършва така ... И днес пак се скарахме за пълната глупост, вече не знам какво да правя, не искам да го изгубя като фр,но пък и ми писна постоянно да се караме. Кажете ми какво да правя ...
    ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..

Еми седнете и поговерете нормално...место да се карате...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

mi otg e prost ne se karaiTE!!!

...3a gluposti!!!

еми не е нужно да се заяждате един друг ,а да си изкарвате приятно и колкото по-малко говорите за това толкова по добре

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Малко детски историйки, а?
    Ти сама каза, че се карате за простотии, тогава просто не се карайте. Поговорете като нормални хора, без да се карате. Все пак от всички тези спорове... нямате сметка.

Като знаете, че се карате за глупости, защо продължавате?
    Можете да си дадете почивка малко един от друг, не се виждайте известно време.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Скитосвам по улиците
    Ами просто не се карайте,а поговорете като големи хора...Ако разговора не помогне,трябва да се поотдалечите за известно време,но внимавайте да не се отчуждите
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Където има караници има и любов

Животът е адът описан в Библията!

мерси за отговорите :P
    ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..

а и аз съм имала такива проблеми с моите френдки...
    седнете веднъж да поговорите и да се разберете вземете един камък и за да не се карате този които държи камъка той само ше говори другия ше слуша и т.н.
    да се изслушвате му е мамата на сериозния разговор туй тряя напрайте
    От студ умри!!! Гъзар бъди!!!

Град
    Велико Търново
    поговорете и се сдобрете!кажи му,че неиска6 да се карате за глупости,какви приатели сте,ако постоианно се карате?
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си