.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

това според вас кондиломи ли са ????

искам да ви питам това на тая снимка кондиломи ли са ???? или са от бръсненето просто , мн съм се притеснявам , мерси предварително

Re: това според вас кондиломи ли са ????

Цитирай Първоначално написано от avbhs
    искам да ви питам това на тая снимка кондиломи ли са ???? или са от бръсненето просто , мн съм се притеснявам , мерси предварително
    Ами според мен са кондиломи тези по червените...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

i spored mene sa ot kondomite. malak prezervativ si si vzel

а ако не отида на лечение дали ще си минат от само себе си , и дали са кондиломи , да не е от бръсненето

Град
    в съня на елфите
    абе то лечението да не мислиш,че е кой знае колко сташно..изписват ти някакво кремче да ги мажеш доколкото знам..ако не ги лекуваш може да станат хронични,тоест да изчезват и да се появяват постоянно..не гарантирам че са кондиломи,разбира се

няма ли някой който може да ми каже със сигурност даЛи са кондиломи или не , мерси

абе я изчезвай на лекар!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

добре де няма ли някой който е имал и знае какво представлява точно , да ми каже дали са кондиломи или не , ако е от бръсненето само , няма смисъл да отиам на лекар

добре де няма ли някой който е имал и знае какво представлява точно , да ми каже дали са кондиломи или не , ако е от бръсненето само , няма смисъл да отиам на лекар

hottie
    Guest
    на мен ми прилича на кондиломи, но разбира се не мога да кажа със сигурност. Но ако е това от само себе си не може да се махне и трябва да отидеш на лекар, защото може да стане доста опасно!

И още 10 едни и същи поста да пуснеш няма да можем да ти отговорим с точност.К'во ще ти стане ако идеш на лекар?Няма да те изяде...

Град
    София
    според мен са кондиломи и трябва да отидеш на лекар за да ти предпише лакарство, за да не станат повече.мисля че ще ти предпишат condilin да се мажеш и за няколко дни ще се махнат.не мисля че е от бръсненето!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си