- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мечтите ви през лятото
Kakvi sa me4tite vi s lubimiq 4ovek?kade naprimer iskate da otidete zaedno prez lqtoto???
т.7
krem4et0
Руса кукличка
Иска ми се да дойде с мен на море... (:
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да сме заедно лтото, а на есен да се съберем. Надеждите ми са лятото да мине по-бързо и да дойде септември-октомври![]()
Август ще ходим на море. Нямам търпение.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Блазе ти. Нито време, нито пари, нито родителско разрешение имам и ще имам за това. И докато първите 2 ще ги намеря някак си, то третото е мисия невъзможна. за това така чакам края на лятотоПървоначално написано от Wrathchild
![]()
is back на слънчо вече бях там тази год искам пак forever young dance club mania![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да съм в безсъзнание цяло лято. Ебахти ужасния сезон. И шибаното, скучно море и шибаната жега. Хубавото е ,че поне мжое да се напиваме.
krem4et0 ....i az sum taka iskam s moq....ama prosto 6e se nadqvam da me pusnat 6e vqrvam 6e sum sigorna i 6e stane uspehi i na tebee![]()
fuck you all!
ние пък цяло лято няма да изтрезнеем..всичко е уредено..от купон на купон сме,плаж,MASAI и тва е ...
ще е ба*ти якото лято само да дойде първият купон няма изтрезняване до края![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
Mastik-a Хаха. Тоз дебелия искрено ме дразни вече. На негово парти не стъпвам повече. И мАзи и той се изложи. Аве срам и позор.Първоначално написано от KyK/\a`Ha`KoHцu
iskam da otidem nqkade dvamata da nqma nikakvi poznati more ili nqkade drugade![]()
пич ти пишеш едно, а аватарът ти говори съвсем друго ..Първоначално написано от w0sh
нормален ли си всъщност?
Първоначално написано от oTPoBHa
НЕЕ. Аз обичам купоните и пиенето, а иначе не съм нормлаен. Това е ясно на всеки, който пише в тоя форум.
Ами аз исках да ходим заедно на море например и се сбъдна, ще ходим, така че какво повече да искам, щастлива съм![]()
еми аз си имам една ме4та-да отидем заедно на балкана на някоя хижа или вила,да завали пороен дъжд ,да,е,тъмно с мн светкавици и гръмотевици и ние да влезнем мокри и да го направим на някое меко легло...
ама знам 4е тва няма да стане![]()
гахахахахахах с това ме съсипа от смях чесноПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
ти да не си на 14 че да искаш родителско разрешение изкарваш си сама пари сами си решеваш дали да одиш на море планина и ли където и да е
![]()
![]()
![]()
eeeeehhh....t1kmo se razme4tah i ti da me stovari6 na zemqta s tui ама знам 4е тва няма да станеПървоначално написано от cinderella_gugutka
[/quote]
DO NOT TOUCH IT !
Ние ще сме заедно 3 месеца на морето![]()
Ще видим какво ще излезе..аз много го обичам...там ще си проличи дали ще издържи връзката ни...ще работим заедно
e 4e kvo ako e na 14 da ne bi da ne moje da me4taeПървоначално написано от NH3
btw az roditelskiq propusk mai taq godina 6te go izkaram ama dano da stane da ida s NEGO![]()
DO NOT TOUCH IT !
[/quote]Първоначално написано от the BIG sweet
еми то и аз се разме4тах ама такава си е реалността...не биха ме пуснали сама с мом4еуж ми имат доверие ама...то с право не трябва да ми имат де
![]()
исках разбира се да идем на море заедно...но...той ще заминава за 4ужбина..за 3 седмици..4есно казано,дори нз как ще го преживея,но просто нямам избор! Сега ме4тите са ми..той да отиде да се въре и да ме оби4а многоо по-силно отколкото сега...ме4тая си..да изживея времето с него,дори и малко...да го изживея пълноценно и щастливо..ме4тая си...за романти4ни срещи,засега си ме4тая да ме изненада по някакъв странен и приятен на4ин..но не знам!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
нямам надежди за лятото защото той ще е далеч от мен и ще си дойде през септември.това лято искам да мине по бързичко.силно се надявам да останем заедно...
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Лятото ще бъде дълго, самотно и скучно за мен.Момчето, което харесвам заминава да работи далеч, аз оставам тука....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Точни и конкретни планове за лятото нямам. Надявам се да се махнем за известно време някъде да си починем, но където и да е важното е с приятеля ми да сме си заедно другото няма голямо значение![]()