.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Град
    blg
    za visi4kite izredeni ne6ta sam saglasna 4e e povarhnostno i tn oba4e tva za kapaneto aaa nene kak da gleda6 vatre6nata krasota kato se kape 1 pat v meseca

Град
    Between The Hell and The Heaven

Re: Момичета!!!

размерът на пениса,парите и това как изглеждаш не са най-важното нещо за едно момче-ако ги има-супер,ако ги няма-не е толкова фатално(е дебел,грозен и с девствен мустак определено не са неща,които биха ме привлекли)
    Вярно,че външния бид е първото нещо,което забелязваме,но така е и при двата пола,така е един вид и в природата
    Момичетата сме по-склонни да правим компромиси,стига човекът да е красив вътрешно и да ни обича. Личната хигиена е нещо много важно-все пак колкото и да си готин,миризмата на казан определено би ме отблъснала
    обичам метъли и с удоволствие бих си дала черния лак(нищо,че от години не ползвам такъв-ще си купя за случая) на някой дългокоско

познавам доста интересчиики и материалистки,които са точно обратното,на това,което написах,но повечето ми приятелки гледат човека,а не физическите и финансовете му данни-не ни трябва надарен хубавец,със солидна банкова сметка и голямо самочувствие,с който да не можем да проведем един стойностен разговор

П.С-разбира се,всяко правило си има изключения.Не слагам под общ знаменател(да не каже пак някой нещо) Изказвам си личното мнение и това,което съм установила през годините. Може и да не съм права,но това е около мен,така ги разбирам АЗ нещата

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз имам 35 санта пенис. Нямам проблеми
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1.Не няма такива момичета.
    2.w0sh с времето ще ти бъде "nerfnat" хахахах
    The Spark

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Имало ли... В повечето случаи хората търсят "сродна душа" или човек, с който да имат опирни точки. Т.е, ако се къпеш от Коледа на Великден, голяма е вероятността и тя да го прави не по-често. Черен лак... гадост не използвам такива неща, но и металите са хора. Все пак сещай се, че е почти невъзможно метал да свали някоя нафукана фешанка. Размери... Ти наблегни на чистоплътността, че хигиената е по-важна от размера! А за сметките, на мен не ми е приятно да ми плащат сметките, чувствам се зависима, така че не важи за вс. Изобщо на този свят има за всекиго понещо, просто не си намерил своето
    може да предавам мъжкия пол но няма спор че съм съгласен с ГеритуУу

има!!!първоначално може да мислиш много неща без да го познаваш и то все лоши а при опознаването му може да се влюбиш!!! зависи от човека де.и пак има такива момичета просто не си го срещнал още :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    София
    Хм... има момичета, които държат и на характера на мъжа. Но, извинявай много, ако си дебел,грозен,смърдящ и тн тн - нали не смяташ,че някое по-красиво момиче ще ти обърне внимание? Човек трябва да държи на външността си и да полага поне минимални грижи.
    Smile!?

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Последното за лака не го рабрах малко, ама карай. Черния ми лак го давам на всеки който ми го поиска. Иначе ако съдя по хората които съм харесвала преди като че ли наистина гледам най-вече държанието и излъчването щото никой от тях не е бил красавец. И наистина аз не харесвам хора които са като излезли от някой филм, падам си по момчета които леко нестандартни за повечето момичета. Харесвам високи момчета обикновено с дълга коса и див поглед все едно след малко ще те убият... Общо взето радват ме хора които излгеждат диви и не признават че някой ще им казва какво да правят.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Мисля че ако не ме впечатли външно няма как просто ... такава съм си
    Станахме 2

Град
    Sofia-Ov4a kupel

Re: Момичета!!!

Цитирай Първоначално написано от strangezone
    В унисон с темата "момчета!!!" аз питам абе има ли момичета които да не се интересуват от размера на пениса ти...ако ще и 10 санта да ти е да не се подиграва с нейните високомерни приятелки зад гърба ти.... ,да не гледа портфейла ти когат поръча сметка за 20 лв ...дори да си дебел,грозен с девствен мустак и дори и да се къпиш по-рядко и от бабичките в градския транспорт да гледа вътрешната ти красота а??а????а????? има ли....има ли момичета които ще видят истинското ти аз когато цялото даскало те е обявило за пустиняка на випуска...има ли момичета които би дало черния си лак за нокти на некой метал и пак питам има ли...(ако ви е тъпо това ви е позволено да ме храните )
    Само да попитам какво обшо има метАлът със темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си