- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е нормалното?
Смятате ли за естетически красиво гаджета с разлика във височините повече от 30 см?Мислите ли, че е смешно като видите момчето да стърчи 2 глави над приятелката си?
По желание на няколко хейтърчета отварям тема.Нека всеки изкаже ИСКРЕНОТО си мнение и нека видим кой е правия в случая.
ЕДИТ: По възможност модераторите да не заключват и да не местят темата за 2 3 дена ще съм много благодарен.![]()
на мен не ми би направило впечатление. Е, освен ак0 не е нещо подобна на филма "Черна котка, бял котарак"![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не! Не мисля,че е кретирий...виж ако момиче ходи с по-ниско момче е супер грозно и cмешно.Но имам една приятелка ,е тя е до подмишницата на гаджето си.И не мисля,че е тъпо.Напротив готино е според мен.Но например той да и е до рамото...то ще е супер смешно и тъпо.
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Правило ми е впечатление,но не го смятам за грозно
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мен ме кефи приятелката ми да е по ниска от мене![]()
Че кой не го кефи това?Първоначално написано от zanik
Да е по ниска с 10 20 сантиметра.
Но 30+ сантиметра....
Това е някъде между гърдите и пъпа ти.
Хората ще се чудят това гадже ли ти е или по-малката ти сестричка...![]()
Не може ръстта да определя с кого да бъдем и с кого не...за мен това е голяма глупост,но има и хора които обръщат внимание.Най-добрата ми фр ходи вече 2 години с момче 198см а тя е 155Аз лично също съм ниска (15
и никога не бих била с нисичко момче!!!
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Точно .. Ще кажеш , че и е татко или чичо или по-голям брат. Мене лично не ми харесва .Падам си по високи момчета , тъй като аз съм висока , но гледам никога да не са по-ниски от 10 см над мен ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
Тоест трябва да са поне 10 см по-високи от мене ..
![]()
не е грозно а и височината не е критерий за успяшна връзка! На мен даже ми харесва! Така мъжът доминира във връзката и момичето се чувства по-добре, а и е сладко като видиш такава двойка! Тя му е като играчка в ръцете![]()
ne mislq 4e towa e ot zna4enie...
Определено прави впечатление .. Но според мен не е грозно, даже е сладко.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ем..прави ми впечатление но не мисля че е грозно..аз лично дори харесвам момче което е по високо от мен мм ъъ30 см някъде имам чувството че като ме гушне отивам в някъв нов свят..
направо умирам (от кеф
) но се пак се чудя и аз понякога : дали наистина си е нормално да имаме такава разлика или..
![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Хич не е грозно, много си е добре даже.
МАцката тряя да стига или до устата или до между краката. Т'ва е критерия![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Абе чесно казано ще ми направи впечатление ако вида такива хора разлика 30+ сантима... и дори може да се изхили под претекста "крачун и малчо", но после... ще погледна малко по обективно на нещата и ще си каже "е пък може да се обичт и да са щастливи, кфо им пука колко са високи" така, че изводът е
да би ми направило впечатление... но няма да го смятам за грозно и нетипично... в момента куци и сакато има гадже... па това ли ще ми се срува зле
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Нека споделя . Темата е пусната по моя вина.. та братле никаде несме се разбирали че разликата треа да е 30+ , но щом така си го сметнал ще се съгласа .До сега , до колкото четох има 1 отрицателен отговор ( макар че тои не е точно такъв ) . Честито , остават ти да сабереш още 9 такива .
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Не е грозно, ама е малко смешно като имат голяма разлика ....
На мен поне ми става смешно и казвам "я крачун и малчо"![]()
![]()
![]()
Щом са двойка и са щастливи, няма значение кой колко е висок. Естествено, на всеки би му харесало повече високо момче и стройно момиче до него, но не може да се гледа на височината, като на нещо определящо.
вече не ми прави много впечатление-то по улиците има много такива двойки
малко е странно,ако разликата им е две глави,но любовта е сляпа...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Напълно съгласна съм !Първоначално написано от fiama
Все пак щом двама души се обичат истински и им е хубаво заедно, дори да имат огромна разлика в ръста, едва ли ще им прави впечатление хорското мнение.
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Не е грозно, даже е мило![]()
Сичко стана защото приятелката мие 163 а аз 192 висок . И тоя ( който пусна темата ) почна се ебава и да избива комплексите тука . Мисля ,че му стана ясно ,че не е прав .А и да не забравяме че момичета носят токчета понякога...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Не избивам комплекси и не се дразня с теб.Първоначално написано от Xtuning
Просто на мен не ми прави добро впечатление.Явно останалите не са на моето мнение но ... уатева.Все пак е teenproblem => средна посещаемост на сайта 14 години => среден ръст на съфорумците 1.55см, тъй че е пределно ясно, че няма да ме защитят (пък и на последък много хора ме намразиха).Все пак мерси на тея, които ме подкрепиха
.
П.П. Определих 30+ като границата, защото целия спор тръгна заради една разлика от 33 сантиметра доколкото си спомням.
Да ви имам коментарите !!
Пита се дали е грозно, а не дали това е признак за лоша връзка или обратното!
ДА, грозно е да видя някоя дето е до пъпа на гаджето си! ДА, Грозно е. Това дали се обичат не се включва във въпроса. И въпроса не е питане дали вие бихте тръгнали с много по-висок от вас!
Don't tell me what I can or can't do !
Мерси.Първоначално написано от Boyd
Ама кво ли се учудвам то едва ли някой е прочел въпроса.![]()
Супер яко е наистина момИчето да стига до пъпа на момчето и да мяза на дъщеря му.Само така продължавайте в същия дух ...