.

Виж резултатите на анкетата: Грозно ли е?

Гласували
151. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

36 23,84%
  • Не

65 43,05%
  • Не ми прави впечатление

50 33,11%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Мерси.
    Ама кво ли се учудвам то едва ли някой е прочел въпроса.
    Супер яко е наистина момчето да стига до пъпа на момчето и да мяза на дъщеря му.Само така продължавайте в същия дух ...
    До колкото имам наблюдения в тоя форум пишат "хора" между 11 и 14 години, които са вече "зрели" хора и знаят какво правят, пишат, говорят и прочее. Напълно идиотски коментари, пълно е във всички теми. Не че и аз съм по-различен от тях, но поне не пиша такива неща или по-скоро мисля малко по-различно от тях и не съм на тяхната възраст, а малко по-голям с няколко години.
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Не е грозно, ама е малко смешно като имат голяма разлика ....
    На мен поне ми става смешно и казвам "я крачун и малчо"

Би било странно ако момичето стърчи с 30-ина см над гаджето си. Иначе не,в 21 век сме. Който обича не му пука, даже и гаджето му да е по-ниско от тревата.

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Сичко стана защото приятелката мие 163 а аз 192 висок . И тоя ( който пусна темата ) почна се ебава и да избива комплексите тука . Мисля ,че му стана ясно ,че не е прав .А и да не забравяме че момичета носят токчета понякога ...
    Не избивам комплекси и не се дразня с теб.
    Просто на мен не ми прави добро впечатление.Явно останалите не са на моето мнение но ... уатева.Все пак е teenproblem => средна посещаемост на сайта 14 години => среден ръст на съфорумците 1.55см, тъй че е пределно ясно, че няма да ме защитят (пък и на последък много хора ме намразиха ).Все пак мерси на тея, които ме подкрепиха .

П.П. Определих 30+ като границата, защото целия спор тръгна заради една разлика от 33 сантиметра доколкото си спомням .

Виж никаде не съм ти се противопоставил . Прав си ! Тука повечето ( момичета ) са на по 14-15 и ходят с 18-9-10 годишни , а както виждаш нащо поколение всичките сме некви високи . Та тея момиче които са на по 14 и 1.60 ходят с батковци 1.80-90 и е нормално да защитят моята теза .
    Все пак всеки си има право на мнение , аз уважама твоето както и на всеки един и затова и не се опитвам да наложа моето ,защото от моя гледна точка може да е правилно но от тфоя не е

П.П. А занамразването , ако си ме срещал в други теми няма как да не си забелязал ,че винаги съм против общия колектив защото просто не гиследвам като овца а си устоявам моето ...и съм се изпокарал с половината форум заради тая работа . Проне не им обращай внимание .

АЙДЕ НАЗДРАВЕ
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    София
    Грозно.
    Особено,ако момичето е по-високото. Но дори и в другия случай не е мн красива картинката
    Smile!?

Мега фен
    Ем виж сега..Аз не съм много висок, но не съм и нисък.И все пак обичам да си подхождам с приятелката си по ръст,размер,характер, а бе всичко да си пасва.Като те видят хората да си кажат: "Двойка мечта".

Ай наздраве и на тебе, че у тая жега добре, че е биричката и климатика, че иначе ще сме пукнали

mmm ne smqtam 4e e grozno ... az li4no s moq priqtel imame razlika 24sm az sum 166 a toi 190 i 4esno kazano ne haresvam niski mom4eta niski imam predvid pod 172
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Ем виж сега..Аз не съм много висок, но не съм и нисък.И все пак обичам да си подхождам с приятелката си по ръст,размер,характер, а бе всичко да си пасва.Като те видят хората да си кажат: "Двойка мечта".

Ай наздраве и на тебе, че у тая жега добре, че е биричката и климатика, че иначе ще сме пукнали
    Aз като съм 192 няма да се самоубивам я цЪкам си баскетчето , живея си с женичката (163см) , пия си биричката , климатина на макс - Добро ли ми е , добре ми е
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

на мен не ми пречи
    аз съм си висока 170, което за момиче си е доста добре и с приятеля ми имаме някакви 6-7 см разлика в негова полза и вс е перфе
    обаче не бих тръгнала с някой висок 200+ най-малкото, че той ще се изгърби от навеждане да ме целува. непрактично е {:
    а бе, на който както му е удобно, мен не ме кефи единия да стърчи прекалено много над другия, къде отиде естетиката :P

Is it still me that makes you sweat?
    Am I who you think about in bed?

Супер фен
    Град
    България
    Не ми прави впечетление ,но все пак зависи от няколко фактора!
    Не съм против не съм и за ,безразлично ми е !
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Вчера видях една такава двойка и определено ми направи впечатление но добро... Не го смятам за грозно а за сладко.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Хората ще се чудят това гадже ли ти е или по-малката ти сестричка...
    Точно .. Ще кажеш , че и е татко или чичо или по-голям брат.
    Т.е. всички ниски момичета изглеждат по-малки?

айде не ме карайте да се смея...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Вчера видях една такава двойка и определено ми направи впечатление но добро... Не го смятам за грозно а за сладко.
    Подкрепям .. Изглежда адски сладко. ))
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Като се харесват да са вземат бе

Важното е на тях да им е кеф, какъв съм аз, че да им казвам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Какво ли очаквам от 1.55 тУрбушонче

Мърдият ми учител по математика все казваше- "Голяма жена- за парада, малката- за кревата..." Дребните сме по-подвижни, просто ,защото кокалите ни тежат по-малко, пък и някой батко към 1.85 висок как ще си носи момичето на ръце, при положение , че то е примерно 1.76, и не е някоя от онези барбита, дето само с по два кокала за крака, да речем , че приберно тежи към 68кг, което е горе-долу нормално Баткото ще се помъчи доста, ако примерно не е толкова здрав във ръцете...Та мисълта ми беше, че има доста предимства да си по-дребен
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ako e obratnoto 6te e grozno,no ako mujkariq e po-visokiq ili nqq mi napravi vpe4atlenie ili 6et si kaja - LELE KOLKO SLADKA DVOIKA
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Не може ръстта да определя с кого да бъдем и с кого не...за мен това е голяма глупост,но има и хора които обръщат внимание.Най-добрата ми фр ходи вече 2 години с момче 198см а тя е 155 Аз лично също съм ниска (15 и никога не бих била с нисичко момче!!!
    Защо пък не? Момчета, дето са по- ниски от мене, надали ще се намерят, тъй че...

За каква естетика говорите... в любовта всичко е позволено. Ама че критични станахте сички

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от so_confused
    За каква естетика говорите... в любовта всичко е позволено. Ама че критични станахте сички
    Ще ти дам 5 лева ако ми кажеш какво значи "естетика" и познаеш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Височината н е критерий, както и килограмите също, нали. Но не е хубаво да имате разлика в килата 20-30 и то в полза на момичето. Излизала съм с 1 почти 2 метра. Ами аз дори не можех да го целуна(не че и исках де). ЧБях му мако над пъпа Не, не е естетически много красиво. но шарен свят-хора всякакви. Разлика от 0 до 15 см е най-добре в полза на момчето ест.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Предполагам че говориш за другото момиче да поясня че аз съм 1,73...

Re: Колко е нормалното?

Смятате ли за естетически красиво гаджета с разлика във височините повече от 30 см?Мислите ли, че е смешно като видите момчето да стърчи 2 глави над приятелката си?

По желание на няколко хейтърчета отварям тема.Нека всеки изкаже ИСКРЕНОТО си мнение и нека видим кой е правия в случая.

ЕДИТ: По възможност модераторите да не заключват и да не местят темата за 2 3 дена ще съм много благодарен.
    az gledam da ne e mnogo po visok ot men nqma da se 4yvstvam konfortno ,takava razlika dosta se nabiva na pogled,no ne e 4ak tolkova grozno ne6to.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    За Спортито говоря .
    Уж ми е най-голямата дружка пък не ме подкрепя

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    За Спортито говоря .
    Уж ми е най-голямата дружка пък не ме подкрепя
    Е аз те подкрепям във всичко, но това найстина ми изглежда много сладко .. Не виждам нищо грозно в него .. но това е ЛИЧНО МНЕНИЕ !!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си