- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е нормалното?
До колкото имам наблюдения в тоя форум пишат "хора" между 11 и 14 години, които са вече "зрели" хора и знаят какво правят, пишат, говорят и прочее. Напълно идиотски коментари, пълно е във всички теми. Не че и аз съм по-различен от тях, но поне не пиша такива неща или по-скоро мисля малко по-различно от тях и не съм на тяхната възраст, а малко по-голям с няколко години.Първоначално написано от Чичко_Полицай
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от FreeSpirit
Би било странно ако момичето стърчи с 30-ина см над гаджето си. Иначе не,в 21 век сме. Който обича не му пука, даже и гаджето му да е по-ниско от тревата.
Първоначално написано от Чичко_Полицай
Виж никаде не съм ти се противопоставил . Прав си ! Тука повечето ( момичета ) са на по 14-15 и ходят с 18-9-10 годишни , а както виждаш нащо поколение всичките сме некви високи . Та тея момиче които са на по 14 и 1.60 ходят с батковци 1.80-90 и е нормално да защитят моята теза .
Все пак всеки си има право на мнение , аз уважама твоето както и на всеки един и затова и не се опитвам да наложа моето ,защото от моя гледна точка може да е правилно но от тфоя не е![]()
П.П. А занамразването , ако си ме срещал в други теми няма как да не си забелязал ,че винаги съм против общия колектив защото просто не гиследвам като овца а си устоявам моето ...и съм се изпокарал с половината форум заради тая работа . Проне не им обращай внимание .
АЙДЕ НАЗДРАВЕ![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Грозно.
Особено,ако момичето е по-високото. Но дори и в другия случай не е мн красива картинката
Smile!?
Ем виж сега..Аз не съм много висок, но не съм и нисък.И все пак обичам да си подхождам с приятелката си по ръст,размер,характер, а бе всичко да си пасва.Като те видят хората да си кажат: "Двойка мечта".
Ай наздраве и на тебе, че у тая жега добре, че е биричката и климатика, че иначе ще сме пукнали![]()
mmm ne smqtam 4e e grozno ... az li4no s moq priqtel imame razlika 24sm az sum 166 a toi 190 i 4esno kazano ne haresvam niski mom4etaniski imam predvid pod 172
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Aз като съм 192 няма да се самоубивам яПървоначално написано от Чичко_Полицай
цЪкам си баскетчето , живея си с женичката (163см) , пия си биричката , климатина на макс - Добро ли ми е , добре ми е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
на мен не ми пречи
аз съм си висока 170, което за момиче си е доста добре и с приятеля ми имаме някакви 6-7 см разлика в негова полза и вс е перфе
обаче не бих тръгнала с някой висок 200+ най-малкото, че той ще се изгърби от навеждане да ме целува. непрактично е {:
а бе, на който както му е удобно, мен не ме кефи единия да стърчи прекалено много над другия, къде отиде естетиката :P
Is it still me that makes you sweat?
Am I who you think about in bed?
Не ми прави впечетление ,но все пак зависи от няколко фактора!
Не съм против не съм и за ,безразлично ми е !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Вчера видях една такава двойка и определено ми направи впечатление но добро... Не го смятам за грозно а за сладко.
Т.е. всички ниски момичета изглеждат по-малки?Първоначално написано от Puky
айде не ме карайте да се смея...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Подкрепям .. Изглежда адски сладко.Първоначално написано от slun4ice
))
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Като се харесват да са вземат бе![]()
Важното е на тях да им е кеф, какъв съм аз, че да им казвам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Какво ли очаквам от 1.55 тУрбушончеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Мърдият ми учител по математика все казваше- "Голяма жена- за парада, малката- за кревата..." Дребните сме по-подвижни, просто ,защото кокалите ни тежат по-малко, пък и някой батко към 1.85 висок как ще си носи момичето на ръце, при положение , че то е примерно 1.76, и не е някоя от онези барбита, дето само с по два кокала за крака, да речем , че приберно тежи към 68кг, което е горе-долу нормалноПървоначално написано от Чичко_Полицай
Баткото ще се помъчи доста, ако примерно не е толкова здрав във ръцете...Та мисълта ми беше, че има доста предимства да си по-дребен
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ako e obratnoto 6te e grozno,no ako mujkariq e po-visokiq ili nqq mi napravi vpe4atlenie ili 6et si kaja - LELE KOLKO SLADKA DVOIKA![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Защо пък не? Момчета, дето са по- ниски от мене, надали ще се намерят, тъй че...Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
За каква естетика говорите... в любовта всичко е позволено. Ама че критични станахте сички
Ще ти дам 5 лева ако ми кажеш какво значи "естетика" и познаеш.Първоначално написано от so_confused
Височината н е критерий, както и килограмите също, нали. Но не е хубаво да имате разлика в килата 20-30 и то в полза на момичето. Излизала съм с 1 почти 2 метра. Ами аз дори не можех да го целуна(не че и исках де). ЧБях му мако над пъпаНе, не е естетически много красиво. но шарен свят-хора всякакви. Разлика от 0 до 15 см е най-добре в полза на момчето ест.
Предполагам че говориш за другото момиче да поясня че аз съм 1,73...Първоначално написано от Чичко_Полицай
az gledam da ne e mnogo po visok ot men nqma da se 4yvstvam konfortno ,takava razlika dosta se nabiva na pogled,no ne e 4ak tolkova grozno ne6to.Първоначално написано от Чичко_Полицай
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
За Спортито говоряПървоначално написано от slun4ice
.
Уж ми е най-голямата дружка пък не ме подкрепя![]()
Е аз те подкрепям във всичко, но това найстина ми изглежда много сладко .. Не виждам нищо грозно в него .. но това е ЛИЧНО МНЕНИЕ !!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii