.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

какво да правя... ???

От 2 месеца бачкам на Слънчев бряг..Проблема е че преди 2 седмици дойде една нова колежка и много ми харесва..обаче си има приятел..не го познавам...как да постъпя като между нас хвърчат постоянно не изкри ами направо волтова дъга...гадно ли ще е ако прекараме една вечер заедно или на морето не се брои...по принцип не съм по развалянето на връзки ама точно в тоя случай направо не знам...освен това сме заедно по 12 часа на ден така че нещата стават още по сложни и много ми е трудно да се сдържам...те живеят с приятеля си заедно в момента...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

знаеш, че е обвързана, живеят заедно => е нещо сериозно. По-добре не им разваляй отношенията, освен ако не разбереш, че нещо между тях куца и тогава можеш да се намесиш с чиста съвест, че не ти ще си виновника за евентуална раздяла

Град
    Пловдив
    ami spored men ne e redno...i to nikak..teq izkri moje samo ti da gi vijdash, za6toto ti se iskat... seriozni sa ne6tata mejdu tqh 6tom jiveqt zaedno... mojesh da q razpitash kak varvqt ne6tata s priqtelq i ii.. togava ako se oplache ne6to.. ili ne6to takova .... mojesh da deistvash ...no pak ne e mn reedno

Град
    L.A. \ Moscow
    мн ше са накефя ако те пребие! къде си тикаш гагата е ?
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: какво да правя... ???

Цитирай Първоначално написано от bibo
    От 2 месеца бачкам на Слънчев бряг..Проблема е че преди 2 седмици дойде една нова колежка и много ми харесва..обаче си има приятел..не го познавам...как да постъпя като между нас хвърчат постоянно не изкри ами направо волтова дъга...гадно ли ще е ако прекараме една вечер заедно или на морето не се брои...по принцип не съм по развалянето на връзки ама точно в тоя случай направо не знам...освен това сме заедно по 12 часа на ден така че нещата стават още по сложни и много ми е трудно да се сдържам...те живеят с приятеля си заедно в момента...
    само 1 дума - ЕБИ !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Русе
    какво те интересува, че има връзка(каквато и да било то) Тя ако не иска ще каже не мога обвързана съм...давай пък каквото стане
    ...

опита се да разбереш как върви между тях и колко сериозно е наистина. ако наистина имат някакви по сериозни проблеми дествай. аз мисля че ако и тя го иска няма нищо лошо

моя съвет е да се забавляваш с нея-тя ако усети 4 изпитва нещо по сериозно към тебе сама ще реши какво да прави с др си приятел.ти просто бъди до нея.

Re: какво да правя... ???

Цитирай Първоначално написано от bibo
    За да тръгне на морето да работи без приятела си ми е ясно, колко го обича. Според мен прави това, което се иска от теб и успех!

Град
    в съня на елфите
    Автор Съобщение
    mediata Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 12:38 pm Заглавие: Re: какво да правя... ???

--------------------------------------------------------------------------------

bibo написа:

За да тръгне на морето да работи без приятела си ми е ясно, колко го обича. Според мен прави това, което се иска от теб и успех!

ти пък къде видя че е без приятеля си не разбрах....
    иначе нз кви са тея глупости че на морето не се брояло

MostHated Пуснато на: Нед Юни 22, 2008 11:34 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

+1

Град
    people`s wet dreams
    Ти лют ли си ? Там дето бачкате няма ли складове , нощем на плажа не е ли тъмно Досега трябваше всички колежки да си минал , както сам каза там не се брои така че си там за малко да не ти пука

Ааа и да не забравя в никакъв сличай не го приемай навътре!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ръгай, ръгай.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ти опитай а пък тя ако не се дръпне.. ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ !!! не ти си обвързания ,а тя така ,че би трябвало тя да се чувства отговорна...а ти ? ти просто си направи кефа
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Мега фен Аватара на babity
    Еми ако гаджето и разбере... какво си виновен ти, че си толкова сексапилен и тя ти се е нахвърлила?! Карай ги наред и туй е!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Еми ако гаджето и разбере... какво си виновен ти, че си толкова сексапилен и тя ти се е нахвърлила?! Карай ги наред и туй е!
    ^напълно съпричастна към мнението ти
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Точно!
    Има толкова свободни момичета,а ти искаш да им развалиш сериозната връзка.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

то че не е редно ти го осъзнаваш но ако наистина има нещо пробвай се.ако тя се скара с него ти бъди приятел пък за повече ще трябва да почакаш!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми