- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтично място
Здравейте искам да предложа на едно много спецялно момиче вече и купих пръстен кажете някое романтично място където да и предложа но искам да е по привечер за това ми трябва някое място което е подходящо по привечер мерси предварително
chakai sega... da i predlojishhh.......godej taka li
![]()
добре де да и кажа че я харесвам страшно много че я обичам дали е склонна да ми даде шанс поне аз г/д така съм го замислил
ami.... vij sega dushko.. az ako bqh na neino mqsto 6te6e da mi stane neudobno..i s toq prasten..o6te pove4e..nqkak si e netipichno
mojesh prosto da q pokanish na kafe...sled tfa da se razhodite v parka..ili ne6to takova i prez tfa vreme da i kajesh.... zavisi kakvo e momicheto..ako mislish 4e 6te prieme prastena mojesh da i go dadesh
И за това си и купил пръстен ? Дано наистина и тя има нещо към теб , защото иначе ще се получи много кофти![]()
Според мен романтично място може да е в някой красив парк , на някоя пейка привечер идеално![]()
е добре но що ше ти стане неудобно аз просто и показвам че я обичам и харесвам нито я задължавам нито нищо
ами...както се получат нещата.ако го планираш,може нещо да се обърка![]()
someone else...
Ами в парка е най-добре...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Кви са тея пръстени бе! о_O Ако не те харесва, толкова колкото ти нея или ако въобще не те харесва, ще стане адски неудобно. Излезте и и' го кажи, не е нужно да се стига чак до пръстени. Може да я изплашиш. =)
единственото което съм планирал за сега е само как да и го кажа съм го обмислял друго не съм а кой парк тогава
Първоначално написано от AFT
![]()
Първоначално написано от Nicksan
v koi grad jiveesh..nqmate li park tam ili nqkfa gradinka
![]()
А ние от къде да знаем кой парк , толкова ли си зле , че да не можеш сам да изберешПървоначално написано от Nicksan
![]()
Бягай с тея пръстени уе! Направи като всички... напиши и го в скайп и прати целувка!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тфа за изплашването няма да се изплаши а тфа съм почти сигурен че изпитва нещо към мен аз нямаше да действам така ако не бях поне малко убеден
Тихо, че вземе те послуша ..Първоначално написано от babity
![]()
ми аз съм от СФ и мислех да е в Борисовата градина но искам за всеки случай още няколко мнениятфа че тя ше се чувства задължена да приеме не е ли в моя ползааради пръстена тя ще се почувства малко или много задължена да приеме, така че не бих те посъветвала направо с него да започнеш... По-скоро можеш първо да я попиташ (директно) и вече, в зависимост от нейния отговор, можеш да й дадеш пръстена.
Как ще е в твоя ползе, бе, галош?! о.О Уж я обичаш, пък не ти пука дали и тя те обича. Иии, тея кретеноидчета са навсякъде, да ги ***.
mainin pr1stena.6e i go podari6 na rojdeniq den prosto kato bijy ama mne my e mqstoto kat i predlaga6 prosto da xodite s teq pr1steni i glyposti
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Тоз хамавия брак ли ще предлага ве? В БОРИСОВАТА ГРАДИНА!!! ОМФГ
Не, ше и предлага "да станат гаджета"Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()