.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: МОЖЕ ЛИ??...

МОЖЕ ЛИ??...

... непълнолетно дете да пътува без придружител извън страната и при какви условия??Ако някой е запознат да пише и без излишни тъпотии моля Аз знам,че дете над 14 години може да напуска страната,със пълномощно или разрешително,подписано от 2та родитела,че дават съгласието си ..бла бла.. Така ли е?? 10кс
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Az s1m izlizala i samo p1lnomo6tno sa mi iskali dr ne trqa nezavisimo na kollko si(pone na mene samo tova mi trqa6e bqh na 12-13)

Преди трябваше пълномощно,но сега и без него минава,но пак зависи.Една приятелка скоро пътува и искат да знаят като престигне кой ще я чака само това
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Град
    при мама
    Aко си без родители,трябва да имаш някакво пълномощно в което те разрешават,че ти можеш да напуснеш България.
    ;]

Стига приказвайте глупости, ако няма 18 години, ще трябва пълномощно където и да отиде, аз съм на 17 и след 1 месец заминавам с самолет за Мадрид и авиокомпанията ми каза, че трябва лична карта и пълномощно, че родителите са разрешили да излизаш извън страната.
    Ако си на 14 без пълномощно не може да излезеш никъде 100% ти го казвам аз, защото не съм излизал само 1 път от страната
    А особено ако си с автобус на някоя граница може да се заядат с теб и да те свалят, за това извади си на 100% пълномощно
    Just do it ...

Аз съм на 15 и това за пълномощното го знам разбира се но ми беше инт дали ако си без придтужител(не само родител) може да те върнат
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И аз го знам така, както ти го спомена в началото на темата. Едва ли ще има някакъв проблем, при положение, че имаш пълномощно и другите али - бали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си