Здравейте!
Искам да попитам за информация:колко горе доло калории може да се изхабят за 25-30 минутно бягане?
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Зависи от теглото ти и колко бързо бягаш.. попринцип го водят за 400 калории.
Съмнявам се някой да може да ти каже с точност.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
в една книга за отслабване четох,че е по-добре да съчетаеш бягане и бързо ходене за по 10-15 минутки на ден,отколкото да бягаш 25-30 минути.просто пишеше,че е по-полезно.![]()
Различно.Зависи от много неща,но със сигурност са повечко калории![]()
Има си тема от glupacheto0o за калориите в храните, там по-долу има и подобна статистика![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
с нормално темпо са около 500-600 на час ,а за 25-35 мин някаде.....270-300 кал (ако си по-пълничка повече)
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Благодаря много за инфото!
52кг и 167 съм висока![]()
Хи-хиче тичането само за отслабване ли е??Мене ми трябваше за информация,за което благодаря
![]()
И ако някой още знае..въпроса е малко тъп,но не съм много на вътре в нещата: ккал-ията по-малко ли е от калорията или е едно и също?Я ме светнете![]()
![]()
теЯ каЛории не6у хич не ми допадат момичета![]()
ЛичнО мое мНениЕ
каКъв е смИсала да броиш каЛории ?!доКатО преЗ това вРеме можеш да направиш някое и друго упражнение
![]()
Прави опръжнения.
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Имаше една тема в , която бяха казани доста полезни неща ! Колко калории се изгарят , чрез определен начин движение и за колко време , но не мога да я намеря . Някой , ако се знае , моля да каже , защото наистина е доста полезно.![]()
Първоначално написано от mimetoo
принципно са кило калорий но на кратко им викат калорий
Хе повече от 250 калории.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
thanksПървоначално написано от NH3
![]()