- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съдбата ме срещна с нея,а сега иска да ни раздели...
Аз се отказвам. След време сам ще разбереш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ей, пич, пак ти казвам, вземи се в ръце и стига с тая любов за 3 - 4 часа, моля те! Изглежда жалко отстрани!
Това любовта е хубаво чувство. След време ще разбереш дали любовта ти е вечна или не, дали е истина или лъжа... Не го винете, той е от хората които са с по различно мислене..И все пак стегни се малко
не се отпускай напълно защото непрятностите дебнат на всеки ъгъл
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
както казах преди това се познавахме ,но не бяхме се виждали няколко години 3-4.....Първоначално написано от babity
А за едни 3-4 години знаеш ли колко се променят хората?Първоначално написано от pet_14
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Вълка козината си мени,но нрава не !!!Първоначално написано от Wrathchild
леле с вас мога да споря доста
Не е задължително. Човек се променя, факт. Ти например преди 4 години същият ли беше какъвто си сега?Първоначално написано от pet_14
~
Зависи....не мога да преценя дали точно,по принцип не,но тогава бях дете,а малко или много все пак съм порастнал малко...Първоначално написано от Wrathchild
абе...всеки има собствено мнение,така че.....
Би било много интересно примерно ако съм на 30, а още съм каквато съм била на 15 примерно...
~
Първоначално написано от Wrathchild
да но на 15 вече имаш изградени някви принципи,нрави....ииии на 30 примерно няма да си се променила коренно ,така че....
ако съдя по ник-а ти си на 14, а ако съдя по начина, по който разсъждаваш, си на 10след макс 2 месеца ще пускаш нови теми за други момичета, на които си ''дарил сърцето си'' или нещо от сорта. смешен си, стига писа простотии
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
за жалост малко си ме надценил/надценила... на 8 съм
![]()
Shtom si q opoznal i mislich 4e tq e momi4eto za teb kvo 4aka6,trqbva da bade6 s neq i ne propuskai tazi vazmojnost za6toto ima mnogo xora koito ne mogat da namerqt istinskata lubov ili pone sa q namerili no ne6to gi razdelq.Taka 4e ne se zamislqi mnogo!kasmet :P
умствено или в действителност? и смятам, че ник-а ми достатъчно ясно говори за това, че съм момичеПървоначално написано от pet_14
![]()
тооо...ако гледахме само всичко което ни се набиа на пръв поглед,....докъде ли щяхме да стигнем ....Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
ъхъ![]()
СЪДБА-такова животно няма!Човек сам управлява живота си![]()
ем доста кофти незнам какво да ти кажа ако наистина се харесвате много ще издържите 2 месеца един без друг![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Моят съвет-не търси отговора на въпроса "какво да правиш" в сайта,а в сърцето,ума и душата си!
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..