Не знам как да започна,но все някак трябва...
Преди няколко дена писах една тема..как се зарибявах в скайп с едно момиче(дори и не сме се виждали),как отидох на село, в дискотека как се срещнах с друго момиче...
Така по същество след като вече се получи тръпка между мен и нея,сега нещата загрубяха...
в смисъл аз определено твърдо мога да кажа , че я обичам...Обичам я и това е най-лошото...
Привързах се изключително много към нея,бяхме заедно само някакви си 3-4 часа,но за това врема разбрах ,че тя е човека който винаги съм търсил...Тя е момичето което искам....Няма да ви обяснявам колко е добра,красива,умна,забавна и такива...Просто ще кажа ,че всичко което искам от едно момиче тя го притежава...
А сега става трудната част....Тя е от един град,учи в друг.....Аз я обичам,а тя е готова да пробваме...тя изпитва някви чувства към мен,има я тръпката...всичко е добре,но....РАЗСТОЯНИЕТО....
Тези киломентри са най-голямата пречка....
Лятото не се знае дали ще се видим,аз ще ходя в Испания,тя ще ходи в Гърция,след това Полша...после като се върне ще ходи с техните на море във Варна....вероятно ще се видим,но за 2-3 дена май ще е максимума...
Дълга и широка...и най-лошото е че аз се влюбих в нея...Би било толкова лесно ако не изпитвах нищо към нея,но аз я обичам...
Болно ми е,чувствам се гадно,тежко ми е...искам да съм с нея всеки час,всяка минута...искам да я прегръщам всеки един миг,а не мога..не мога защото шибаните километри са пречка...
Страх ме е,че може момичето което искам да си тръгне..в смисъл това което е в нея да угасне,да изчезне....От това най-много ме е страх...аз знам ,че ще я обичам,но ....не знам колко време тя ще изпитва това усещане...
не знам дали някой изобщо ще го прочете , не знам нищо...
Единственото нещо което искам е да съм с нея,а....