снощи бях на рд на един фр....вс въървеше добре докато не дойде и момчето на сърцето ми просто като го видях сетих се за вс което ми причини но нз защо просто цяла вечер не отдели поглед от мен просто ме спедеше каде хоса и с кого говоря и некфо хем ми стана хубаво хем и тъпо та той си има нея но това не е вс по едно време моя фр който е рожденник започна да се държи по така с мен то веше гушкане мачкане и целевки а до нас стоеше моето момче някак си ми стана гадно само като го видях как ни гледаше но той е с нея а аз сама а и нали не му пукаше за мен имам право да правя квото искам и с когото искам но за капак на вс преди да си тръгна с рожденика си седме на тераската лафи ме си и той просто ме награби в истинския смисъл награби аз се дърпах но той не и не забога вс ни зяпаха почувствах се ацки тадно ами ако моето момче ни е сидъло това си помислих но защо ми пука та той се подрига с мен рожденника ме изпрати и след това си писахме той ми призна че мн ме харесвал и иска да е с мен но забога как като аз съм влюбена в неговия бест фр просто нз какво да правя дайте съвети ;(