- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нов вид Durex
Izvinqvam se che pisha taka.Znachi vchera dokato patuvah kum NDK i zabelqzah na edin bilbord reklama na nov vid Durex nqkakuv Durex-love opakovkata mu e chervena sus nqkvo sarchice s rokcanz pone taka vidqh moje i da gresha neshto nz.ta nqkoi vijdal li gi e polzval li gi e da kazva
т.7
krem4et0
Доколкото помня и аз от един билборд са 4 в пакетчето и имаше няк'ва добавка, ама не помня к'во беше...
Ааааа татус имало вътре... ПРедполагам от тия като в дъвките![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Хах, аз вчера взех една кутийка от тези. Татуировката е на това сърчице, което е на кутийката, сладка е, но не бих си я сложила.
А иначе са доста добри честно казано, по-тънки са от обикновенните.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da vqrno che pisheshe neshto 3+1
sega i az se setih
![]()
Wrathchild kaji shtom si gi probval/a kak sa dobri li sa :P![]()
Е тя каза, че са добри. Не й ли прочете пост-а?Първоначално написано от sanzero
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Durex Love se kazvat...4etirki sa..ni6to neobi4aino![]()
pri nas se skusaha 2 ot tqh ..ama to pri nas s vsi4ki prezervativi taka stava poprincip![]()
A na kakva cena sa,i ima li gi navsqkade veche [predimno v aptekite est]
ima gi v supermarketite sus sigurnost..mislq 4e okolo 2.80 dadoh za tqh![]()
A nqkoi kaza che imalo tatu nqkvo vutretva vqrno li e ili ne
che mi e mnogo smeshno ako e vqrno
![]()
За нас с приятеля ми най - добрите си остават Durex Classic, но ноже и тези да пробваме![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
има татуировка с картинката на това сърчице дето е на опаковката...всмисъл не става да си я лепнеш по тебе![]()
Мъжо ги купи преди месец и нещо, защото имах малко здравословни проблеми, ама таки и не отворихме кутийката...След някой друг ден трябва да ги опитаме. А и татуировката на дупето може да си сложа......
Хаха, аз това го казах вчера на мъжо като му я показах... че може на дупето да си я сложа в смисъл. Mrs. smith щом повечето презервативи ви се късат започнете да ги поставяте правилно.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
3+1 както казаха ве4е,тату,ии пове4е лубрикат..не съм ги ползвала...ноо доста се купуват..![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Wrathchild ако имахме по-голяма възможност за достъп до презервативи с размер xl нямаше да се късат. само че доста трудно се намират. пък ти не се тревожи на нашто поставяне
Почти всички марки имат Large вариант. Аз просто си коментирам, иначе не ме интересува особено кой как си ги слага...
~
те си имат в производство само че в аптеките попринцип ги няма. аз като питам повечето аптекарки ме гледат като извънземно кви са тея презервативи. Large естествено че имат,аз говоря за ExtraLarge (XL)
Мисля, че Виталис имат екстра лардж...
~
и ние Виталис купуваме когато има в наличност![]()
Забравих коя марка бяха, но имаше едни презервативи-тип чувал. Говоря за огромен презерватив. Нещо като малка найлонова торбичка. Мъжа не ги видял и ги взел, а те ХХL. SURE са си доста големички.
Малко не е по темата но искам да изкажа възмущенито си от durex elitte нестига че се скъса ами и горната част на презерватива остана в мне и чак вчера докато правихме секс с моя тя излезе .....боже в някъв шок съм за мен наи яките са contex classic
No matter where you go, there they are...