- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуна ме.. и после нищо :\
Миналата вечер се целунах с бившия си приятел.Няма да ви занимавам с подробности как и защо.Просто така стана.И на следващия ден нито ми се обади да ми каже нещо нито ми писа.И незнам какво по точно става и за какво беше целувката![]()
...к'во учакваш сега от нас?
Да гадаем за к'во е била целувката или защо не ти се обажда?
Spored men prosto e iskal da se vazpolzva ot tova 4e si mu dala da te celune.Koga edno mom4e 6te propusne?
Първоначално написано от VinDa
+1..мъжка му работа..а може би е било просто за момента..откажи се-бивш е!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
мисля че за да преценим и за да можем да ти дадем съвет трябва да ни кажеш нещата по подробно
Ще пропусна ако не ми харесва момичето...баси плиткото мислене имаш брато...или сестроПървоначално написано от VinDa
![]()
това мога да ти кажа аз,много такива целувки ще имаш,които не могат д ати дадат отговор .. но кво ти пука .. това са мъжете импулцивни и залагащи на хормони и моментни изживявания[!]![]()
![]()
Bez muje na jenite 6te e po-dobre:P
е какво...
било е просто целувка, защо го приемаш толкова навътре?
Запомни: НИЩО БИВШЕ НЕ ВАЖИ!
Ако наистина сте били "родени един за друг" щяхте да сте заедно.Дори и пак да се съберете,разбери нищо няма да е както преди.Много ми е чудно бе хора защо повтаряте едни и съща грешки![]()
А ти какво очакваш? Целувам се с бившето си гадже просто защото той стана най-добрия ми приятел, но и двамата сме наясно, че тези целувки не означават нищо
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ми и аз кат него ще ти кажа нищо![]()
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Spored men prosto e iskal da se vazpolzva ot tova 4e si mu dala da te celune.Koga edno mom4e 6te propusne?![]()
![]()
![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Ами моя отговор е че мъжете не можеш да ги разбереш.![]()
Па не се коркай толкова...аз един път се видях с едно момче,което познавах от скайп...писахме си 2 дена..и уж да се запознаем,а тоя ме целуна и фукна нанякъде.Така че ти казвам,че момчетата не можеш да ги разбереш.
![]()
просто импулс![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
нали е било хубаво? радвай се на момента! а и е бивш...това дали ще ти се обади и какво ще стане никой не може да ти кже, нито пък защо се е случило и какво си е мислил през това време!
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Очакваме тема "отвори ме и после нищо"
couldn't agree with you more mr. HouseПървоначално написано от pet_14
The Spark
Явно е било емоция и носталгия по отминалите времена,сигурно ще го определите като "момент на слабост",щом не ти се е обадил или нещо подобно,значи не иска отново да се съберете или преосмисля случилото се и се чуди какво да прави!Ти го познаваш,така че прецени кое от двете е по-вероятно,за да знаеш какво да правиш.Ако той няма съмнения,то тогава няма смисъл да го търсиш,но ако иска да се съберете,трябва да поговорите!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ами ти какво очакваш? Една целувка... какво толкова? Хората се ебът след като са скъсали и пак нищо не значи, пък ти за една целувка правиш проблеми...Първоначално написано от bUbInkA__
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
май да...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от w0sh
Madness is the gift, that has been given to me.