.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103
    Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия

Тръгна си... "и ся к`во прайм?"

Някои жени са тъпи като антични брадви. Изглежда съм случил на такава. След като напрaви поредица от глупости(забременя и после вместо да ми съобщи само на мен го изръси пред 30-40 човека) сега тя е възмутена. От мен. Поставя ми условия, води преговори, все едно сме си обявили война.

Искала да си запазим детето. Добре, ще освободя малко място във фризера. Чакай малко, защо ми крещиш че съм нещастен идиот? Нали се съгласих с теб... Това жените не знаете какво искате. Искате, искате и като го получите пак сте недоволни... А? Не си имала предвид такова запазване? О, ама мило... аз мумии вкъщи не искам, ще се депресирам съвсем. Пък и знаеш ли как миришат лятото? Ето - пак викаш. Аз ти казах - жените не знаете какво искате... ъ? Добре, хайде обясни ми по какъв начин искаш да го запазим. Имаш предвид живо ли? Такова - мърдащо? От онези с пелените? Омфг. Я изключи факса за момент. Не, не се оглеждай, онзи в главата ти имах предвид. Я сега пак премисли нещата на трезво. Какъв родител можеш да бъдеш? Щото аз не мога. Да, също така и не искам, права си. Виж сестра ми с племенника, например. И ако се чудиш - да, сестра ми някога беше нормална, очите й не бяха кървясли от недоспиване и не крещеше за най-малкото нещо. А и аз не съм като мъжът й. Никога няма да си сложа лепенка "Бебе в колата"... Да спра да говоря ли? Окей, ще се гледаме. Щом така ти е хубаво.

След пет минути мълчание ми поставяш ултиматум? Или теб и бебето заедно или се разделяме? Нека те префразирам заа момент. Или приемам да си имам бебе, жена, да правим сватби, да започна да живея през деня, да прекъсна ученето, да зарежа всичко което е планирано за бъдещето, да си отрежа квитанциите за забогатяване и развитие, да не излизам повече когато си поискам и да правя каквото си поискам, да се съобразявам с някакъв недоразвит организъм и фекалните му процеси... или да вдигна рамене и да си тръгнеш?

"В шаха понякога се налага да жертваш царицата за да се предпазиш от мат... " замислено казах аз(едва ли съм запомнил точният словоред... уатевър). Това бяха и последните ми думи към нея. После станах, отидох бавно до прозореца и се загледах навън. Тя дойде и ме прегърна. Стояхме така около минута. Пълна тишина. Нямаше шум от вентилаторите на компютрите, нямаше часовник който да цъка. Тя ме пусна и се отдръпна леко назад. Оствих ръцете ми да се свлекат от раменете й до кръста й. Премислях какво да кажа. Рядко се случва да не знам или пък да не изръся някоя глупост просот за да си спечеля време докато ответната страна е уудена и се опитва да разбере какво имам предвид. Тъкмо си отварях устата за да спечеля нужното ми време, когато тя целуна показалеца си и го постави на устните ми в знак да замълча. Обърна се и тръгна към вратата. Стиснах зъби и се обърнах отново към прозореца. Вратата хлопна. Аз продължавах да си гледам през прозореца.

Вътрешно не ми е прекалено спокойно... Без мен тя най-вероятно няма да роди това дете, което е и правлното в ситуацията... Винаги съм преглеждал нещата от колкото се може повече гледни точки и съм вземал най-доброто според мен решение. Но правилно ли постъпих този път? И ако е правилно защо се чувствам сякаш мъкна целият свят на гърба си?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Мега фен
    Научи го да играе WoW, ще ти взима инстанциите вместо тебе

Фен
    Град
    the world is mine ~
    на колко години сте ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    на колко години сте ?
    Че аз съм дърт вече... на 21. А тя е първа младост - 20...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

Не сте дърти обаче, предполагам, че няма да й е много приятно да я зарежеш бременна. Говорете не знам, преценете готови ли сте за това. Но не я зарязвай.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Na ei tova mu se vika - razlichna gledna tochka!
    Kogato stava vypros za dete i edna jena se chuvstva gotova,za nego...e sposobna da se bori sys zybi i nokti,za negovoro blagopoluchie...
    Taka che ne zadavai vypros kakvo iskat jenite - v sluchaq tvoeto momiche opredeleno znae kakvo iska - iska deteto si...gotova e za tazi krachka,i makar i bez teb tq sigurno shte go zadyrji...Tq qvno priema serionzostta na neshtata...,dokato ti samiq oshte ne si siguren...dali si gotov za takava krachka - ili po-tochno te e strah!!!
    A shto se otnasq do tova dali si napravil pravilniq izbor...ti sam trqbva da si otgovorish na tozi vypros...ili po-tochno kazano - Shte pojiveem - shte vidim...
    A qui

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Moon Angel
    Не сте дърти обаче, предполагам, че няма да й е много приятно да я зарежеш бременна. Говорете не знам, преценете готови ли сте за това. Но не я зарязвай.
    Аз прецених за себе си... И не съм я зарязал, тя си тръгна...

Цитирай Първоначално написано от Erica
    gotova e za tazi krachka,i makar i bez teb tq sigurno shte go zadyrji...
    Ти ме гилотинира направо... дайте да мислим позитивно - няма да го задържи... нали?!? Поне на мен ми изглежда логично...

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Не, ти ще я зарежеш, ако не я потърсиш. Не си е тръгнала. Искала е да те остави да решиш какво искаш.

Обади й се. И го обсъдете, но сериозно, без глупости като тези за фризера и мумията. До известна степен е права - все пак има много лекари, които правят аборти, а не са квалифицирани за това и рискува да остане бездетна после. Наистина го обсъдете, а ти помисли наистина дали е нужно да зарязваш образованието си. Просто наистина поговорете за всички, ама ВСИЧКИ варианти, които ви дойдат на ум и евентуалните последствия. А от там решете кое е най-правилно и за двамата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Архангелск, Русия
    Не, ти ще я зарежеш, ако не я потърсиш. Не си е тръгнала. Искала е да те остави да решиш какво искаш.
    Обаче пък ако я потърся, това май означава да приема бебето, а? Не, не, не... Какво излиза? Ако не я потърся - зарязвам я, аз съм лош... Ако я потърся - натрисам си го здраво - ще си имам бебе... Яяяя... Няма ли начин хем да не съм лош, хем да не ставам баща?

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    До известна степен е права - все пак има много лекари, които правят аборти, а не са квалифицирани за това и рискува да остане бездетна после.
    Мисля че тя няма съмнения по въпроса... аз се лекувам единствено и само в частни клиники от 2001-ва насам. Там не ти позволяват и "Ох" да кажеш. Аха да си отвориш устата и лекарите вече са се погрижили за проблема. Трябва да е от най-античните брадви, ако си мисли че ще идем на друго място(в нещо държавно например...)

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Обаче пък ако я потърся, това май означава да приема бебето, а? Не, не, не... Какво излиза? Ако не я потърся - зарязвам я, аз съм лош... Ако я потърся - натрисам си го здраво - ще си имам бебе... Яяяя... Няма ли начин хем да не съм лош, хем да не ставам баща?
    Има начин- застреляй се в главата, по възможност с повече куршуми.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Вместо да пишеш теми,приятелю,следвашият път вземи си сложи (правилно) един презерватив...Моето мнение е,че разсъждаваш крайно егоистично.С такова мислене,определено не си за родител (все още).Единственото,което си способен да и дадеш в момента е подкрепа,не я лишавай от нея,и съкрати това "Аз,Аз,Аз..."(наблягам на КРАЙНО егоистично,помисли как се чувства тя).Говориш за бебето като за предмет,разбираемо е да си ядосан,объркан,притеснен ...но това е крайност,която сам си си навлякъл.Искрено ти желая успех!!

П.П. чувстваш,че все едно мъкнеш целия свят зад гърба си,нормално.Подсъзнателно сам разбираш,че не постъпваш правилно .Пак ти желая успех.

Мега фен Аватара на babity
    Аз не мисля, че си постъпил грешно. Не смятам за необходимо на 21 да си "сложиш край на живота". Грешки стават. Това дете е точно такова... грешка е! Аз смятам, че си прекалено млад за дете. Ако и ти смяташ същото няма място за съмнения дали си постъпил правилно или не. Колкото до нея... само тя си знае дали ще задържи това дете или не. Аз на нейно място не бих! Ако имаш желание поговори с нея, обясни и отново, че не си готов, ако щеш там и обяснявай колко скъпо излиза едно бебе и бла бла бла... Но дай и да разбере, че не си длъжен да го искаш, че може да те задържи само ако се откаже от бебето. Може да прозвучи садистично, наистина, но това е най - доброто решение - и за двама ви!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз не мисля, че си постъпил грешно. Не смятам за необходимо на 21 да си "сложиш край на живота". Грешки стават. Това дете е точно такова... грешка е! Аз смятам, че си прекалено млад за дете. Ако и ти смяташ същото няма място за съмнения дали си постъпил правилно или не. Колкото до нея... само тя си знае дали ще задържи това дете или не. Аз на нейно място не бих! Ако имаш желание поговори с нея, обясни и отново, че не си готов, ако щеш там и обяснявай колко скъпо излиза едно бебе и бла бла бла... Но дай и да разбере, че не си длъжен да го искаш, че може да те задържи само ако се откаже от бебето. Може да прозвучи садистично, наистина, но това е най - доброто решение - и за двама ви!
    Ти пък как разбра кое е най-доброто решение и за двама им? И да й даде да разбере, че не бил длъжен?.. Апо рождение ли си е недорасъл егоист, който не може да поеме отговорност за грешките си?

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH

Ти ме гилотинира направо... дайте да мислим позитивно - няма да го задържи... нали?!? Поне на мен ми изглежда логично...
    НЕ че искам да те плаша, но ако тя се чувства готова да има дете и да поеме по този път, ти просто няма как да я спреш... Възможно е да я убедиш да направи аборт, но аз лично мисля че след време и ти и тя ще съжалявате и това ще бъде като едно черно петно във връзката ви, което ще ви напомня какво сте направили и защо.. Между другото как така е забременяла, в смисъл искала ли е, или е станало случайно?

Наистина лошо, аз съм също почти на 20 год., но ако попадна в такава ситуация с риск да съжалявам, ще направя аборт.. знам че после няма да си го простя и ще ми тежи на съвестта че съм убила детето, плод на любовта на двама... човешка рожба, нещо което ако го запазя, ще ме радва цял живот, ще се гордея с възпитанието му, за което ще се грижа и израстването му като човек и т.н., но иначе ако го запазя ще си пропилея живота... А съм сигурна че твоята рпиятелка сега не мисли и много трезво, не знам дали се е замисляла, че има и други перспективи и че за деца по-добре да се мисли по-късно, след като се ориентираш в живота, образно казано... Все пак това нещо не може да се реши от външни хора, само и едиствено от вас двамата... А това че ти тежи, тижи ти защото ще убете човешки живот
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ne tova beshe celta mi - sorry za koeto
    Prosto ti kazvam svoqta gledna tochka...,ako tq beshe na 16 neshtata shtqha da izglejdat po malko po-razlichen nachin,no tq veche e vyv vyzrast,v koqto moje i sama da vzema resheniq za svoq jivot i se predpolaga che na tazi vyzrast e dostatychno zrqla - i ne na 100% , no pone ot chasti znae kakvo iska ot jivota...i kak da se spravq sys trudnostite sama...
    Neiskam da te otchaivam,no spored men neshtata stoqt po-tozi nachin,ot tova koeto sym chela v postovete ti - tq ne e momiche,koeto s leka ryka bi mahnala i bi kazala -
    A qui

Мега фен Аватара на babity
    Човешко е да се греши! Но извън клишетата...помисли! Не винаги "да поемеш отговорност" значи да се преебеш доброволно! Човекът е на 21. 21 по дяволите!!! Какво е видял той от живота? А какво е видяла 20 годишната му приятелка? Животът им едва сега започва, а те трябва едва ли не да са длъжни да се откажат от него за да слугуват на едно миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие. Ако пък това е твърде егоистичен довод според теб, как се гледа бебе на 21? Животът им не е уреден (или поне на повечето толкова годишни не е), той за себе си не е станал човек все още, а трябва и мърсоливеца да възпитава. Е, как да стане? Или пък според теб трябва да създаде едно от онези "щастливи" семейства, в които майката е като слугиня, постоянно чисти, пере, готви, гледа мърсолана, а бащата е вечно навън, по клубове, с приятели?

Град
    село Пловдив
    Ама,че лишено от смисъл изказване "Но дай и да разбере, че не си длъжен да го искаш"...тогава дай да правим бебета наляво-надясно,това че го е направил му носи достатъчна доза длъжност.НЕ казвам,че със сигурност трябва да го задържат или че са готови да стават родители(индивидуално),но сигурното в случая е,че няма място за подобни реплики.Ако някак си,идеята ти като цяло е била да направят най-разумното,изказа се доста глуповато.Бебето е грешка?...че нима едно от нешата,които ни правят хора не е това,че се учим от грешките си?Пак казвам НЕ мисля,че той е готов да става родител,или че изовщо са готови.Но трябва да поемат отговорност.

"Животът им едва сега започва, а те трябва едва ли не да са длъжни да се откажат от него за да слугуват на едно миризливо, ревящо, солопиво, гнусно изчадие"
    И ти си била такова "изчадие".. що ли ваште са те създали? И всъщност как са могли да го направят .

Град
    село Пловдив
    Ама,че лишено от смисъл изказване "Но дай и да разбере, че не си длъжен да го искаш"...тогава дай да правим бебета наляво-надясно,това че го е направил му носи достатъчна доза длъжност.НЕ казвам,че със сигурност трябва да го задържат или че са готови да стават родители(индивидуално),но сигурното в случая е,че няма място за подобни реплики.Ако някак си,идеята ти като цяло е била да направят най-разумното,изказа се доста глуповато.Бебето е грешка?...че нима едно от нешата,които ни правят хора не е това,че се учим от грешките си?Пак казвам НЕ мисля,че той е готов да става родител,или че изовщо са готови.Но трябва да поемат отговорност.Разбира се те си решават каква да бъде - да приемат бебето (бтв,едно бебе не означава непременно главоболия и страдания -.-) или да го махнат (да се превърнат в убийци,според мен ест).

Maй няма компромисно решение. Освен ако не я убедиш на направи аборт, но по това което прочетох май ще ти е трудно да я накараш.

Дано мацката му направи на пук и да роди тризнаци

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Научи го да играе WoW, ще ти взима инстанциите вместо тебе
    Да уе Направи му холи прийст и ще го взема в гилдията

Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Има начин- застреляй се в главата, по възможност с повече куршуми.
    Благодаря за смисленото мнение... не ми се заяжда с никой в момента. Потърси ме след известно време, може да си спретнем някоя интересна кавгичка за спорта.

Цитирай Първоначално написано от Naman07
    С такова мислене,определено не си за родител (все още).
    Именно, затова и не искам да ставам родител. Не съм оспорвал че не ставам. Мисленето ми се е адаптирало към съвсем различни условия, които не включват бебета, фекалии, памперси и тем подобни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си