- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целуна ме.. и после нищо :\
Да бе, братче. Вече почвам да се чудя... "Кога едно момче ще пропусне", ебаси логиката. Айде представи си, че си момче и ти дойде една "мацка" 3 пъти по-огромна от тебе, потна, с немита коса и т.н.. ПРИМЕРНО! Е айде да видим дали няма да пропусне!? Стига сте мислили за всички мъже като за някакви изроди/олигофрени/женкари/нещастници и т.н, защото айде представете си живота на една жена без един мъж до себе си?! Да му писне на човек бе, ей... По темата - Ми обади се ти бе, моме! Да не мислиш, че цял живот някой ще ти търчи по гъза. Понякога се налага и ти да поемеш нещата в свой ръце а не да чакаш се наготово...Първоначално написано от GregoryHouse
Животът е адът описан в Библията!
Тва е била една нищо незначеща целувка![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Мен един приятел с когото ходим заедно на уроци и не сме нищо повече от приятели ме целуна неочаквано,дойде ми като гръм от ясно небе и го попитах на какво се дължи това.Той каза (цитирам) "Не знам,извинявай,Нане, просто мн сладко си беше изцапала устните с ванилия,а аз...Оф,не знам какво ми става,покрай тея изпити откачам,извинявай!" аз му казах,че няма нищо,че и аз съм много изнервена и продължихме да хапваме сладоледи
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Детска ви работа![]()
шарени бонбонкиПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!