.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от VinDa
    Spored men prosto e iskal da se vazpolzva ot tova 4e si mu dala da te celune.Koga edno mom4e 6te propusne?
    Ще пропусна ако не ми харесва момичето...баси плиткото мислене имаш брато...или сестро
    Да бе, братче. Вече почвам да се чудя... "Кога едно момче ще пропусне", ебаси логиката. Айде представи си, че си момче и ти дойде една "мацка" 3 пъти по-огромна от тебе, потна, с немита коса и т.н.. ПРИМЕРНО! Е айде да видим дали няма да пропусне!? Стига сте мислили за всички мъже като за някакви изроди/олигофрени/женкари/нещастници и т.н, защото айде представете си живота на една жена без един мъж до себе си?! Да му писне на човек бе, ей... По темата - Ми обади се ти бе, моме! Да не мислиш, че цял живот някой ще ти търчи по гъза. Понякога се налага и ти да поемеш нещата в свой ръце а не да чакаш се наготово...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Париж
    Тва е била една нищо незначеща целувка
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мен един приятел с когото ходим заедно на уроци и не сме нищо повече от приятели ме целуна неочаквано,дойде ми като гръм от ясно небе и го попитах на какво се дължи това.Той каза (цитирам ) "Не знам,извинявай,Нане, просто мн сладко си беше изцапала устните с ванилия,а аз...Оф,не знам какво ми става,покрай тея изпити откачам,извинявай!" аз му казах,че няма нищо,че и аз съм много изнервена и продължихме да хапваме сладоледи

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Мен един приятел с когото ходим заедно на уроци и не сме нищо повече от приятели ме целуна неочаквано,дойде ми като гръм от ясно небе и го попитах на какво се дължи това.Той каза (цитирам ) "Не знам,извинявай,Нане, просто мн сладко си беше изцапала устните с ванилия,а аз...Оф,не знам какво ми става,покрай тея изпити откачам,извинявай!" аз му казах,че няма нищо,че и аз съм много изнервена и продължихме да хапваме сладоледи

Детска ви работа

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana

Детска ви работа
    шарени бонбонки

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    искай обяснение
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си