- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- От каква народност са родителите ви?
90% българин 10% Германец говоря 3 езика и бла бла...Първоначално написано от Goebbels
И се гордееш с това???Първоначално написано от marais
![]()
100% българин
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Мама е българка, Тати е българин/Руснак, така че съм 75% българка : ) Иначе пра-пра-дядо ми е македонец![]()
Първоначално написано от SunnyTime
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Не съм предполагала, че всеки 2ри ще е смеска![]()
![]()
Аз съм много щастлив така.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Първоначално написано от detelina101
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
100 % българи и аз така ! Иначе пра-пра-пра дядо ми е бил от Гърция,но тогава тези територий са били български !
Смес между българин и беларускиня съм.
Гордея се, че родителите ми са чисти, етнически Българи!
Баща ми е руснак, а майка ми е родена в Беларусия, но родителите и също са руснаци, така чеможе да се каже че съм чист руснак.
И майка ми и баща ми са българи, знам, че някъде много на зад, рода на майка ми е дошъл от Черна Гора, но това няма абсолютно никакво значение. И двамата са си българи както и аз.![]()
Ако някой срещне някой в цъфналата ръж
и целуне този някой някого веднъж,
то нима ще знае всякой де, кога веднъж
някога целувал някой в цъфналата ръж?
Не бе не ме разбирай грешно, аз не съм казала, че тези с родители от различни страни са лоши, просто не очаквах, че толкова много съфорумници са от смесени родители..Първоначално написано от amk933
Българи са
А и By the way вие сте такива, каквито са родителите ви .. Народноста ви не зависи от това къде сте родени.
Все едно ако сте родени в някой ромски квартал и да кажете, че сте роми?!?![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Не те разбрах погрешно, просто видях, че ти е странно.Първоначално написано от BePoHuKa
Но да ти кажа никак не е лошо да празнуваш Коледа 2 пъти.
![]()
Как се кефи самоПървоначално написано от amk933
![]()
Не се и съмнявам, че е готино.. за жалост аз тази екстра не съм я изпитвала, но съм празнувала други празници, които в България не се празнуват обикновено..
![]()
Не само ти блажиш с две коледи, Руската църква го чества по Григориянския календар, т.е. на 6 срещу 7 януариПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
ъм тфа е мноого общо казано.... едно е да си роден в ромски квартал друго е родителите ти да са да речем руснаци, ти да си роден в бг и да не говориш РУСКИ изобщо, да не си бил там и на всичко отгоре хал хабер да си нямаш от културата им.. и в такава посока съжелявам ама не мисля че би могъл да се наречеш руснак... тфа с ромския квартал не е добър пример защото ... абе не ми се навлиза в подробности... и да не казвам колко ПОЗНАТИ имам тук които родителите са им от нз си къде те са родени тук и изобщо нямат нищо общо с културата на родителите си... !! / не те нападам просто не се съгласявам с това което казваш../Първоначално написано от Aniiiii
P.S но до известна степен си права, националноста ти не зависи от това къде си роден а какъв се чувстваш.. само дето съм на мнение че повечето хора се чувстват с такава националност в каквато са били родени![]()
до всички, които единия родител е чужденец (в най-ужасния случай - маймуна, циганин или арабела) - всичките сте помияри
Топи се българската нация
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
е как нема да се топи след като едно време изпростялите отрепки се женеха за рускини, в днешно време нашенките(в по-голямата част абсолютна измет) се ебат със секаква сган - негри, турци араби, вече и с мангали... нямам думи, само храчки в лицата на тези курви
BERCUT,имам странно чуство че имитираш amk933Първоначално написано от BERCUT
![]()
^Не ме имитира. Той е руснак, аз арменец и заради това така става. Арменската апостолическа църква и Руската православна църква празнуват заедно Коледа. На Великден, обаче, празнуваме на различни дати. Те празнуват с православните, ние с католиците.![]()